Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Ne, sve je bilo poznato nakon +14.

zanimljivo je da si stranu ranije napisao ovo:

68Mustang428CJ:
Ovo je katastrofa. Nikoga ne mozemo da pobedimo u gostima, a ni kod kuce nije nista bolje. Kako stvari stoje, posle derbija necemo vise biti prvi.

ala ti brzo menjaš mišljenje.

do kraja je ostalo pet kola, mi igramo loše, vi igrate očajno. ako uspete da izgubite od bežanije, velike su šanse da gubite i na našem stadionu. a onda ćemo da čekamo vaš kiks...

Lepo pise "kako stvari stoje". Znaci to bi bio rezultat da se situacija nije promenila. Jer da je ostalo nereseno bili bi na +5, posle Bezanija +3 ili +2 i posle derbija na nuli ili -1.

Ali posto su se stvari promenile - normalno je da se i situacija za buducnost menja. Jer ovako i da izgubimo naredne 2 utakmice opet smo sigurno prvi.

Ja očekujem sve pobjede Zvezde dok se titula i teorijski ne obezbjedi...tj. naredne dvije ! :-)
Voša je Bezaniju već načela...., a Partizan će biti pod pritiskom ostanka u nekoj teoriji za titulu...
Znamo da igramo na rezultat, iako nemamo neku igru !
Možda ipak budu htjeli da proslave na Marakani,....meni je svejedno! :-)

Kornere neka izvode iz luka kaznenog prostora i nek im njihov goldžija ima pravo da na loptu odigra rukama i u protivničkom kaznenom prostoru!!!!
Igrače koji su crvenim kartonima odrstranjeni sa terena imaju pravo da zamijene sa dvojicom sa klupe!
Možda bi tako nešto dalo zadovoljavajući efekat!!!
Elvin:
da, pokazali ste se protiv vojvodine poslednji put kada ste igrali na vašem stadionu. dok je hajduk poznat po izuzetno otvorenoj igri na gostovanjima, pa neće biti problema za vaše vrhunske napadače poput djokića i raškovića...
Elvine!!!
Živeli!!!
e030.gif
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back