Banci
Aktivan član
- Poruka
- 1.268
Nije vazan copy/paste nego podaci o Zvezdi koje sam pronasao.Tokan:Ево нам још један copy/paste...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije vazan copy/paste nego podaci o Zvezdi koje sam pronasao.Tokan:Ево нам још један copy/paste...![]()
Sećam se ovoga. Umirao sam od radosti i smeha. Inače Pixi je dao nekoliko golova iz kornera. Sećam se prvog kojeg je dao u Zvezdi. Bilo je sa desne strane ali se nesećam protiv koga. Ako to nije bio baš niški Radnički.jomini:Evo dobrog piksijevog poteza.
Jel to ta utakmica kad je Pixi naterao iskusnog Spasica da postigne evro-autogol :-Dv.v.ilic:Sećam se ovoga. Umirao sam od radosti i smeha. Inače Pixi je dao nekoliko golova iz kornera. Sećam se prvog kojeg je dao u Zvezdi. Bilo je sa desne strane ali se nesećam protiv koga. Ako to nije bio baš niški Radnički.
urosh91:pozz za svu bracu i sestrenajjachi smo...nego el bi mogao neko da mi kazhe de bi mogao da skinem ovu zvezdinu pesmu (mp3 da bude) ? jest da je malo vishe slushamo na basketu ali bio bi zahvalan ako pomognete
Zvezda mi je sve, Zvezda život je,
srce moje je uvek uz tebe, Zvezdo volim te.
Napred Zvzeda le, Napred Zvezda le....
Kad loše krene mi, tada se ja setim,
da moji drugovi na Marakani svi pevaju o Zvezdi.
Napred Zveda le, Napred Zvezda le....
Ja neću nikada za ovog života
prestati gledati, tu Zvezdu voleti, Srbiju braniti.
Napred Zvezda le, napred Zvezda le...
Postavite ovu pesmu ovde da je čuju i oni koji do nje ne mogu doći nikakvom kupovinom!!!_delija_:Немој да је неко поставио песму,цд са ког је ова песма је још актуелан и може се купити у ревији.
Иначе цена је 400 дин и толико свако може да издвоји.
И које су то глупости да се песма "слуша" на баскету?Мислиш између четвртина? :-?
Песма се ПЕВА и на баскету и на фудбалу.
П.С.регистровао сам се само због овога