Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odbrana Crvene zvezde dobila je pojačanje iz Brazila. Vladimir Đorđević (24 godine) novi je član crveno-belih pošto je posredstvom menadžera Bobana Petkovića, brata Dejana Ramba Petkovića, postignut sporazum sa brazilskim Fluminenseom čiji je član bio poslednjih godinu dana.
- Dolazim u Zvezdu zaobilaznim putem, ali se čekanje isplatilo. Ovo je korak napred u mojoj karijeri i verujem da ću ispuniti očekivanja. Sada je na meni da se izborim za mesto u najboljem timu. Slede pripreme i sa puno elana započeću rad u novim klupskim bojama - rekao je u četvrtak Đorđević, koji odmor provodi u rodnom Nišu, a pre epizode u Brazilu bio je kapiten Radničkog.
Verovatno već 2. januara, Đorđević i Burzanović će obaviti lekarske preglede u Beogradu, javiti se na prvu prozivku trenera Dušana Bajevića, a 8. januara kada zvanično počne prelazni rok, staviće potpis na četvorogodišnje ugovore.
U knjizi željenih pojačanja stoje još dva imena: Miloš Bajaliva (OFK Beograd) i Ognjen Koroman (Portsmut). Rasplet se očekuje do 12. januara i odlaska ekipe na pripreme u Marbelju.

И од мене срећна свима година, и Божићни празници лепо се одморите сви, и спремите за нова свађања у новој години. Илке, мора на дијету под хитно, Мадона мора доћи на Маракану, Бојан и Шале да уче школу како треба, и наравно да буде што више момака и девојака :)

Korner zastavica:
Alal vera Zengi! Na sajtu gde je deo za tim koji vodi i karijera stoji slika CZ i njegova slika sa peharom u Zvezdinom dresu!
carriera_walter_zenga.jpg

8-)

Srećna vam svima Nova godina!!! Ilke pod hito pod strogi režim ishrane da se spremiš za Ligu šampiona! Nemoj toliki da nam dočekaš evro-takmišenja da bi nas bviše moglo stati na Marakanu!
Evo iza praznika i ja postim! Imam osjećaj da će ove godine na tribinama Mare biti golema gužva!!! Pixi ima mnogo manje finansijskog tereta za vratom i dovoljno vremena da sklopi kockice, a i po zakonu vjerovatnoće traba malo i nas "bog da pogleda" prilikom žrijebanja!
Pozzz

OLIMPIJAKOS HOĆE KASTILJA!
- Postoji zvanična ponuda predstavnika Olimpijakosa za Kastilja. Njima se veoma sviđa njegova igra i voljni su da ga dovedu u Atinu. Posebno iz razloga što u Olimpijakosu sa uspehom nastupa reprezentativac Ekvadora, napadač Feliks Borha - rekao je Gerero, a prenosi ekvadorska TV stanica CRE.

Gerero je izjavio da su za Kastilja zainteresovani i drugi poznati evropski klubovi.
- Od Svetskog prvenstva u Nemačkoj vlada veliko interesovanje evropskih klubova za fudbalere iz Ekvadora. Trenutno i neki veliki klubovi, čija imena neću otkrivati, žele da vide Kastilja u svojim redovima. Mislim da će od prvog dana sledeće godine krenuti hajka na njega - dodao je on.

Predstavnici kluba iz Pireja posetili su u četvrtak španski grad La Korunju, gde je reprezentacija Ekvadora odigrala prijateljski susret protiv selekcije pokrajine Galicije. Međutim, na tom susretu, koji je završen rezultatom 1:1, fudbaler Crvene zvezde nije ulazio u igru, iako je bio najavljen u startnoj postavi.

SRECNA VAM SVIMA NOVA GODINA 2007
ZELM VAM DA ME ODVEDETE NA MARAKANU(SA CELIM DRUSTVOM)
ILKETU ZELIM DA MU SE SIN OZENI U SRBIJI
BOKIJU ZELIM DA STO MANJE UCI A DA STO BOLJE OCENE DOBIJA
A PLESU..................PLESU ZELIM DA ME JOS DUGO VREMENA ZOVE LUTKOM I DA ME ON LICNO VODI JEDNOM SAM NA MARAKANU
GROBARIMA ZELIM DUG I LEP ZIVOT I DA POCNU DA NAVIJAJU ZA ZVEZDU............
pozdrav.............

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back