Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudi evo mene posle dugo, dugo vremena!
Srecni praznici svima!

05/01/2007 | Izvor: B92, zvanicni sajt
Zvezda počela pripreme za proleće
fc-redstar.net

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u petak pripreme za drugi deo sezone. Šef stručnog štaba, Dušan Bajević, obavio je prvu prozivku kojoj su prisustvovali svi prvotimci izuzimajući Ailtona, Kastilja i Tadeua koji u Beograd dolaze večeras, dok će se Blagoj Georgijev ekipi pridružiti 8. januara.

U ekipi crveno-belih viđena su i dvojica novajlija, defanzivac Vladimir Đorđević i ofanzivni vezni igrač, Igor Burzanović. Njih dvojica će sledeće nedelje potpisati ugovore sa Crvenom zvezdom. Prema rečima predsednik kluba, Dragana Stojkovića, posao u prelaznom roku nije završen.

"Biće još zanimljivih dešavanja u prelaznom roku, ali ne bih sada o detaljima. Poručio sam igračima da u nastavku sezone moraju da budu maksimalno ozbiljni kako bi ostvarili zacrtani cilj, a to je odbrana duple krune", rekao je prvi čovek Crvene zvezde.

Burzanović i Djordjević

Šef stručnog štaba, Dušan Bajević, pre nego što je poveo igrače na prvi trening u ovoj godini, rekao je:

"Već sutra će ekipa biti kompletna, a u Beogradu ćemo boraviti do 12. januara kada se selimo u špansku Marbelju gde ostajemo do 28. januara. U Beogradu ostajemo tri dana, a potom odlazimo na drugu fazu priprema koja će se obaviti na Kipru. Radićemo paralelno na fizičkoj i tehničko-taktičkoj pripremi. Posle prvog dela sezone imamo obavezu da u nastavku ne popustimo i da budemo još bolji. Zato moramo da budemo ozbiljni i da pokažemo još veće htenje nego u prvom delu sezone. Svi igrači su zdravi i verujem da će ova godina biti lepša i bolja od prethodne", rekao je Bajević i dodao:

"Doveli smo Burzanovića i Đorđevića, u opticaju je još jedno ime, ali vremena za transfere ima dovoljno. Pomenuta dvojica su veoma dobri igrači, izuzetno jaki, koji mogu dosta da nam pomognu. Očekujemo da u Zvezdi budu bolji nego što su bili do sada".

Crvena zvezda u drugom delu sezone računa na Banovića, Ranđelovića, Radivojevića, Bajkovića, Pantića, Anđelkovića, Miladinovića, Bastu, Tutorića, Gaja, Joksimovića, Adamovića, Đorđevića, Kastilja, Milijaša, Milovanovića, Trajkovića, Trišovića, Perovića, Krivokapića, Georgijeva, Burzanovića, Tadeua, Đokića, Purovića, Ailtona, Raškovića, Lečića i Suzukija.

Burzanovic potpisao

Burzanovic1.jpg

Burzanovic2.jpg

Burzanovic3.jpg

Па клинци нам и требају...доста бре више довођења ислужених матораца који квалитетом нису за класу бољи од клинаца. Само заузимају место. На крају...сетите се '91-e...и просек година тих играча...и сетите се колико су имали најбољи (средина терена :wink: ).

Делије...желим Вам да наша Звезда коначно уђе у ЛШ...и да се Милан, Интер, Бајерн, Манчестер. Реал, Барса...плаше кад гостују на Маракани...

P.S. Овај ако има 24...а није за првих 11...он је већ матор и промашена инвестиција...

Ljuba82:
...доста бре више довођења ислужених матораца који квалитетом нису за класу бољи од клинаца...
Možda si se malo zabunio! Mi (osim onomad kratkotrajnog povratka Savićevića) nikada nismo stihijski od tima pravili gerijatriju!
Penzioneri "pred umiranje" sistematski su dovođeni na Groblje i zato im je (između ostalog) sad tako kako im je!

Djurovski ipak u Zvezdi

Od ponedeljka su međutim, kontakti između čelnika Crvene zvezde i Bežanije ponovo aktivirani, a Mario Đurovski se prema poslednjim informacijama sprema da do kraja ove nedelje ipak potpiše ugovor sa crveno-belima.
Predsednici dva kluba, Dragan Stojković i Dejana Mišić, trebalo bi u utorak ili u sredu da se ponovo sastanu. Pre mesec dana su bezuspešno čekali Đurovskog da se pojavi na potpisaivanju predugovora, ali kako stvari trenutno stoje, ovog puta će da dočekaju mladog asa. Mariov stric Boško Đurovski je ponovo bio najjača karika u ovom lancu. Prvi asistent Dušana Bajevića je uz dogovor sa šefom struke ipak ubedio mladog Đurovskog da je za njegovu karijeru u ovom trenutku najbolja prolazna stanica prvak države.
- Čekam i ja šta će da se dogodi, a čekam i novi poziv sa „Marakane”. Ipak, pre svega sam presrećan što sam posle višenedeljne pauze jutros na treningu Bežanije, na testovima izdržljivosti pokazao sjajne rezultate - ne krije Mario Đurovski.

Jeste da je Kurir, ali isto vredi postaviti.

PIKSIJEV VETO
Dragan Stojković rekao Dušanu Bajeviću da zaboravi na dolazak Marija Đurovskog u Crvenu zvezdu
Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, stavio je veto na dolazak Marija Đurovskog na Marakanu! Naime, prvi čovek crveno-belih i šef stručnog štaba Dušan Bajević održali su kratak sastanak čija je glavna tema bio mladi vezni igrač Bežanije, koji je bio glavni i izričit zahtev Mostarca u zimskom prelaznom roku.

„Princ sa Neretve” nije bio zadovoljan što po povratku iz Atine u Beograd među igračima Crvene zvezde nije zatekao Marija Đurovskog, pa je zatražio objašnjenje od predsednika kluba. Stojković je objasnio Bajeviću pregovore sa Đurovskim koji su vođeni početkom decembra i rekao mu da je mladi vezni igrač za njega završena priča i da o njemu više ne razmišlja.

- Bajević je zatražio od Stojkovića da ponovo kontaktira sa Đurovskim, jer mu se on mnogo sviđa kao igrač. Tada je Piksi objasnio svom treneru da dolazak Đurovskog nije moguć, pošto je mladi igrač odbio ponudu Zvezde. Mario je pogrešio u decembru i trebalo je da bude mnogo fleksibilniji u razgovoru s Piksijem. Iako je Đurovski korigovao svoj stav, neizvodljivo je da dođe na Marakanu jer ga Piksi neće - rekao je izvor Kurira.

Mario Đurovski za naš list kaže da nijednog trenutka nije odbio da pređe u Zvezdu. On kaže da mu je u pregovorima sa Stojkovićem smetalo što je imao malo vremena za odluku.
- Svašta se pisalo o pregovorima između mene i Piksija i gotovo većina od onoga što je napisano nije istina. Nikada nisam odbio Crvenu zvezdu, niti je bilo govora o finansijama kad sam razgovarao sa Piksijem i Dikom. Ne volim da radim stvari na brzinu. Trebalo mi je vremena da razmislim, jer odlučujem o svojoj karijeri - rekao je Mario Đurovski.

Korner zastavica:
Koliko ja znam i koliko sam cuo i procitao mladji Djurovski je imao i ponudu Panatinaikosa. I zato je hteo da saceka. Ali posto je to otpalo,on bi sad da dodje u Zvezdu.
Pa yebiga,u zivotu postanes neko muddo na osnovu toga sto mozes i umes da procenis gde i kada treba da kazes DA ili NE.

Тако је...

...а и није лоша политика клуба...као наук другима да не може тако са Звездом...па чак по цену тога да се изгуби 1 добар играч...ипак Звезда мора да буде бренд...а ако некоме није част да зноји Звездин дрес...паљба...

Pixi je svakako ispravno postupio prema malom! Zvezda je ime i za mnoge jače igrače za Đurovskog! Ko je on pa da se posebno čeka!
Taj mali po nekim osobinama malo previše podsjeća na tatu! Ni tajko mu (iako strašan igrač) nije bio na čisto gdje mu je mjesto, te je u karijeri lutao tamo-vamo! On sam, mimo ostalih!? A šta tek reći za nekadašnje tatine šarene soknice ala čegrtuša?! Za nadati se da je sin u svojoj glavi ipak malo više na strikana!
Mario je malo previše poseban i to već na početku karijere! Možda može, al' u Bežaniji!

Evo tabele pre pocetka drugog dela Meridijan Super Lige:
1 Црвена звезда 41
2 Младост 29
3 ОФК Београд 28
4 Партизан 27
5 Бежанија 24
6 Војводина 21
7 Банат 19
8 Хајдук Кула 19
9 Смедерево 18
10 Вождовац 17
11 Борац 16
12 Земун 3

Фудбалери Црвене звезде у петак рано ујутру крећу пут Шпаније где ће обавити први део припрема за наставак сезоне, а данас су у Београду одрадили последњи тренинг.
Пут Марбеље ће кренути 26 фудбалера и то голмани Ранђеловић, Бановић и Радивојевић, дефанзивци Миладиновић, Јоксимовић, Адамовић, Баста, Анђелковић, Туторић, Пантић, Гај и Ђорђевић, потом играчи средине терена Милијаш, Миловановић, Трајковић, Кастиљо, Тришовић, Тадеу, Перовић, Георгијев и Бурзановић, као и нападачи Сузуки, Пуровић, Ђокић, Рашковић и Аилтон.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back