Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije problem da ga podrzimo, ali sta ce biti sa zvezdom. Koliko vremena ce trebati da se selektuje jedna generacija kao sto je bila ova koju je Dzaja selektovao a Piksi rasprodao. Mislic da Dzajic nije umeo da proda. Lako je prodati, tesko je stvoriti ekipu. Mi nemamo para kao Celzi pa da kupimo ekipu. U ligu sampiona je mogao da nas uvede samo Dzaja, Piksi nije taj kalibar. Pokazace vreme. Daj boze da gresim

a vi ste prosle godine cvetali u evropi a i u domacem prvenstvu.... :lol: :lol: :lol:

sto se mene tice, kad se sve sabere i oduzme, ja sam zadovoljan sa Pixijem...jedini veliki minus je to sto nas je dosta lagao...sa tim da nece biti rasprodaje i tako to...mogao je odmah u lice da nam kaze kakvo je stanje u Zvezdi...

Е то убеђивање ко је бољи ће да потраје сто година, барем толико и ви знате. Маните се тих дечијих поређења, јер ће свако да вуче своју на своју страну итд, итд...

Pozdrav za sve Delije 8-)

p.s. smesno je porediti se sa grobarima, mnooogo su ispod

mainpic241.jpg

RACAM:
Nije problem da ga podrzimo, ali sta ce biti sa zvezdom. Koliko vremena ce trebati da se selektuje jedna generacija kao sto je bila ova koju je Dzaja selektovao a Piksi rasprodao. Mislic da Dzajic nije umeo da proda. Lako je prodati, tesko je stvoriti ekipu. Mi nemamo para kao Celzi pa da kupimo ekipu. U ligu sampiona je mogao da nas uvede samo Dzaja, Piksi nije taj kalibar. Pokazace vreme. Daj boze da gresim

Dzaja ih je tako selektova,da bih moj **** to bolje uradio.
Tako ih dobro selektovao da 15 godina nije moga da prezimi u Evropi. Yebo vas Dzajic u bulju!

Dzaja je uglavnom znao da POKLANJA,a ne da prodaje.Kao recimo sto je poklonio Pjanovica i sto bi poklonio i Zigica,da je kojim slucajem ostao na mestu predsedniga FKCZ.
Dzaja je prodao BOGA OCA...pocevsi od Ilije Ivica,Maslovara,Anta Drobnjaka,Rambo Petkovic...preko Perice Ognjenovica, Dekija Stankovica,Jovicica,Zivkovica,Predraga Stankovica,Skorica,onda Gojkovic (laka mu crna zemlja,ne mogu da se setim)...pa onda kontigent...Bunjevcevic,Ivan Dudic (bek,prodat u Benfiku 2000 godine,ne znam se vise gde je,heheheh),Drulic,Jelic,Purke Stojanovic,Gvozdenovic,Lalatovic,Boskovic,Jelic...
ako treba jos nema problema....samo recite. Jel ovo selektiranje tima? ovo su samo neki koji su mi trenutno pali napamet i koji su bili kljucni igraci u vreme kada su igrali za Zvezdu.

Momak,ti ili imas 12 godina ili si poceo da pratis fudbal ove sezone,posto je Pixi uzeo DUPLU KRUNU i posto je Zvezda posle 15 godina odigrala nesto ozbiljno u Evropi,a to je LIGA UEFA.
Ovo ti je GLUPOST ZA MEDALJU...i to OLIMPIJISKU iz Pekinga!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back