Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLES,hvala ti za sve sto radis za mene,i znam da to radis samo zato sto smo jako dobri prijatelji,samim tim mi je to jos vaznije!LEGENDO MOJA!CIGANINE MOJ!
E sad tezi deo:
@Charger
Ti nikako da skapiras da kad grobari krenu da prde po krstarici u tolikoj meri da i meni za kompom zasmrdi ja nikako ne mogu da im ostanem duzan!Takav sam!A kad ja nesto odgovorim onda im nije pravo...
I iako ti neces da mi kazes ja otprilike znam ko se zalio na mene.Pre svih FLUID,znaci yebes mi sve ako se on nije zalio!Verovatno i zoranpetrovic84,south,elvin...za Terror Techu ne verujem,on je smekerchina,nije to njegov nivo...A to su sve GLODARI RASPALI!Puca mi qratz za njih,a to sto njih boli to sto ja kazem znaci da je istina,jer laz nikako ne moze da zaboli zar ne?
Tebi se izvinjavam samo zbog toga sto sam napisao u vezi keve i ovo za lokaciju,ali to je bilo u afektu,kad popizdim ne mogu da se kontrolisem...A Grobarima se NE IZVINJAVAM ni za jedan post koji sam napisao i mogu da mi ga popushe SVI!

68Charger440+6:
Ja nikog od njih nisam video da psuje i vredja.

Raspravljaj sa njima koliko hoces, ali nemoj molim te psovati i vredjati.

Mi smo juce ili prekjuce, kad vec bi, imali bas ceo dan raspravku Zvezda vs Partizan pa nijedna psovka nije pala.
Nevidljivi, ovde moram malo da uskočim. Sećam se i onog "rata" izmedju Grobara i mene. Nikada nisam upotrebio ružnu ili prostu reč u diskusiji sa njima pa sam dobio upozorenje da ću biti banovan ukoliko nastavim da ih "vredjam". A istina je samo u tome da nisu mogli toj istini da pogledaju u lice. Što se prigovora tiče, sam znaš da na tvoju adresu dolaze samo sa njihove strane. Ne znam primer da ti se neko od "cigana" žalio na taj način. A stvar je samo u tome da poneko ne shvata i ne prepoznaje suštinu ovog Foruma. Ne treba ga dizati u nebo i stvarati ga time nedodirljivim.

Ovo je samo početak

Reprezentativac Srbije Nikola Žigić, koji je sa dva postignuta pogotka na nedeljnom meču Santandera sa Gimnastikom (2:2) doneo bod Rasingu, izrazio je uverenje da je taj duel samo početak preporoda njegovog tima, koji trenutno zauzima poslednju poziciju na tabeli Primere.

"Nadam se da je ovo samo početak jer moramo da pobegnemo sa dna tabele. Moralno je vrlo nezgodno kad ekipa drži fenjer, jer teško je igrati i boriti se na svakom meču koji je biti ili ne biti. Lično nisam navikao na to posle Zvezde, koja se uvek bori za titulu, ali Španija nije Srbija", izjavio je Žigić za MONDO.

On je rekao da mu golovi koje je postigao protiv Gimnastika mnogo znače, jer mu tek predstoji dokazivanje u jednoj od najjačih liga na svetu.

"Sve sam bolji u tandemu sa Munitisom, a prvi gol bio je proizvod naše akcije. Jednu dugu loptu sam mu spustio glavom, nastavio kretanje, on se odlično zagradio, ostavio mi loptu i, kad sam predriblao jednog igrača, bilo je lako savladati golmana. Drugi gol je pao posle kornera. Nisu me dobro čuvali i sa druge stative sam došao na prvu i loptu sproveo u mrežu u 90. minutu. Naravno, bilo je mnogo tapšanja po ramenu i osmeha a ovi golovi mi mnogo znače jer su početak jednog pravog dokazivanja u Evropi", priznao je reprezentativac Srbije.

Žigić je dodao da je zadovoljan novom sredinom na koju je polako počeo da se navikava.

"Jezik je sjajan i lako se uči. S obzirom da nisam glup počeo sam da hvatam neke reči da se koristim. razumem sve više i mislim da ću uskoro propričati. Počeo sam i da opremam stan, a kompjuter i televizor su pod brojem jedan kako bih preko interneta i satelita imao vezu sa domovinom. Za sada sam prezadovoljan svime što sam zatekao u Santanderu, osim pozicijom na tabeli", kaže Žigić.

Gaj nije na prodaju

Kakve igre pruža Ibrahim Gaj u dresu Crvene Zvezde, govori najbolje činjenica da je stamenog Senegalca na "večitom derbiju" gledalo bar polovina menadžera i skauta na stadionu Partizana.

Štoper crveno-belih nalazi se na meti nekoliko portugalskih i španskih klubova, te bi šampion veoma lako mogao da zaradi veliku količinu novca na Gaju, samo nekoliko meseci od kako je stigao u klub.

Ipak, neozbiljno bi bilo pretpostaviti da će rukovodstvo Zvezde doneti odluku prema kojoj bi Gaj dobio odobrenje da napusti klub. Jasno je da je tamnoputi defanzivac "kamen temeljac" odbrane kluba sa Marakane, i da bi odlaskom i Biševca i Gaja u januaru, odbrana bila izuzetno oslabljena.

Kako se saznaje, namera rukovodećih na Marakani je da zadrži ceo sastav koji poseduje, izuzev Buševca koji više i nije član Crvene Zvezde, i da sa pravim pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a potom i u letnjem, pokuša ponovo da učini do sada nemoguće - da se plasira u takmičenje po grupama Lige šampiona.

Interesovanje postoji i za Đokića, Milovanovića, Purovića, Bastu.. a da li će neki od ovih fudbalera zaista i ostvariti ino-transfer, ostaje nam samo da sačekamo i vidimo.

v.v.ilic:
Nevidljivi, ovde moram malo da uskočim. Sećam se i onog "rata" izmedju Grobara i mene. Nikada nisam upotrebio ružnu ili prostu reč u diskusiji sa njima pa sam dobio upozorenje da ću biti banovan ukoliko nastavim da ih "vredjam". A istina je samo u tome da nisu mogli toj istini da pogledaju u lice. Što se prigovora tiče, sam znaš da na tvoju adresu dolaze samo sa njihove strane. Ne znam primer da ti se neko od "cigana" žalio na taj način. A stvar je samo u tome da poneko ne shvata i ne prepoznaje suštinu ovog Foruma. Ne treba ga dizati u nebo i stvarati ga time nedodirljivim.

Ti si koliko se secam dobio upozorenje zbog spama.

Да се ја питам, боље је да су продали тог Гаја него Бишевца. Еј бре Бишевац је млад, за њега ће увек моћи да се узме кинта. А мислим да су нудили 3М за маторог Гаја, дупло више.

Ђокић је солидан, јако је борбен, а и нисмо нешто са нападачима...али за 3.5 милке бих га продао само тако...
Па оправдан би био и одлазак Бајевића за 1М, ако се доведе Дујковић нпр...

Није Пикси баш најбоље одрадио прелазни рок...ок не могу да му замерим за појачања (радио је у циљу повећања квалитета, али се до сада баш то не види...:roll: ...видећемо на следећим текмама...већ против Чеха...кад будемо морали да јуримо, а не бранимо резултат). Али на политици одлазака је могло мало да се боље ради. Ипак 9 стандардних да оде...много је.

Iskoristio bih priliku da se zahvalim pojedinim ljudima ovde na pruzenoj podrsci,kao i Chargeru koji je na kraju ipak popustio.Vec koliko sutra cu na forumu biti sa svojim starim nickom:)
Sto se tice Piksija,vec sam odavno posumnjao u njega i njegove namere i sposobnosti,i to jos kada je prodao Stojkovica Nantu.Odlazak Bajevica me ne bi iznenadio,vec bi samo znacio nastavak rasparcavanja ionako oslabljene Zvezde.Igraci koji su dosli definitivno ne mogu da nadomeste odlaske takvih igraca kao sto su Stojkovic,Lukovic ili Kovacevic,a kada ode Bisevac bicemo u zadnjoj liniji suplji k'o svajcarski sir.

Ljuba82:
Да се ја питам, боље је да су продали тог Гаја него Бишевца. Еј бре Бишевац је млад, за њега ће увек моћи да се узме кинта. А мислим да су нудили 3М за маторог Гаја, дупло више.

Ђокић је солидан, јако је борбен, а и нисмо нешто са нападачима...али за 3.5 милке бих га продао само тако...
Па оправдан би био и одлазак Бајевића за 1М, ако се доведе Дујковић нпр...

Није Пикси баш најбоље одрадио прелазни рок...ок не могу да му замерим за појачања (радио је у циљу повећања квалитета, али се до сада баш то не види...:roll: ...видећемо на следећим текмама...већ против Чеха...кад будемо морали да јуримо, а не бранимо резултат). Али на политици одлазака је могло мало да се боље ради. Ипак 9 стандардних да оде...много је.

Pricalo se da je Zvezda dobila ponudu za Gaja od 3 miliona samo nekoliko sedmica nakon sto ga je Zvezda platila 300,000.

Ja ocekujem pravu Zvezdu tek na prolece. Molim Boga da ove preostale 4 utakmice ne izgubimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back