Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ма пази мудар је Бајевић. Проценио је да екипа Звезде (пре продаје ова 3, 4 играча) има потенцијала...и стварно је екипа добро играла на почетку, тј солидно. Е сад је друга прича. Ја бих лично био задовољан ако би за једног тренера узели милионче (и тако узели приходе које би узели рецимо такмичењем у лиги купа УЕФА), а Дујковић ми је сасвим солидан избор. Мислим да екипа има сад неку игру, па да се бојиш промене, овако...мислим да може само бити боље...

А овај Јешић је класичан гробарски миш...кљусина искомплексирана...:lol:

winston:
Ali brate,nema tu sta mi njega da razumemo...on treba nas da razume... Treba nam trener koji zna da se prilagodjava! Ja znam da je on navikao na jake timove,morao je da zna da ovo nije Grcka. Tamo najjaci timovi imaju po 20M. svake sezone za igrace.
Ma dobro ne treba da se sikiramo zbog toga,doci ce nam Dujkovic....valjda ce ostati duze od svog prethodnika.... :lol:

BAJEVIĆ SE VRAĆA U GRČKU

Trener fudbalera Crvene zvezde Dušan Bajević vratiće se u Grčku kako bi preuzeo atinski Panatinaikos, objavili su beogradski elektronski mediji.

Predsednik 'crveno-belih' Dragan Stojković nije želeo da komentariše takve priče, iako se očekuje da će Bajević prestati da radi u klubu posle revanš utakmice prvog kola Kupa UEFA sa češkim Liberecom.

Utakmica sa Liberecom igra se 28. septembra u Beogradu, a 'crveno-beli' treba da nadoknade minus od 2:0.

Prema pisanju elektronskih medija, Crvena zvezda bi tražila za Bajevića obeštećenje od milion evra, a na klupi bi ga zamenio bivši selektor Gane Ratomir Dujković.

Evo i na siteu RTS-a pise,ali nema nista konkretno,sve ista prica.

PLESsitnihDEMONA:
Lutko,hvala sto brines za mene. :D
Ma nisam mogao da idem na derbi. Nisam stigao. Cak sam propustio da odem u pobratimu na zakletvu u subotu. A i bio sam nesto bolesljiv. Tako da...kako go da je bilo ne bih mogoa da ode na derbi. Ali Boze moj...:D
Nista ti ne brini tu sam ja,samo imam neke obaveze,pa ne stizem...ljubim te lutko! :D:D

Uh dobro je.......bas sam se zabrinula.......reko` da se nisi mozda zaljubio....... :-P :-P
Nemoj ti da brines nista,kad nisi tu ja drzim sve pod kontrolom :lol: :lol: :lol:
A da,i ako si bolesljiv,malo caja(ev ja cu ti poklonim solju `Za najveceg deliju` :lol: ) i sve ce biti super...
CMOK!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Стојковић: "Бајевић је тренер Звезде"
25.09.2006

Изјава председника Црвене звезде

Председник Црвене звезде, Драган Стојковић, у понедељак је за завнични сајт клуба прокоментарисао информацију која се последњих дана појављује у медијима поводом наводног одласка Душана Бајевића са места шефа стручног штаба Црвене звезде.

"На овај начин желимо да прекинемо нагађања и спекулације које су се претходних дана појавиле у медијима око одласка шефа стручног штаба Душана Бајевића. Црвена звезда и Душан Бајевић имају чврст уговор и не пада нам на памет да дозволимо да било какве манипулације угрозе постојећу позитивну атмосферу у клубу. Разумем жеље других клубова да ангажују господина Бајевића, али промена на клупи Црвене звезде неће бити. Зато бих сада молио све, од представника медија до наших навијача, да се усредсреде само на једну ствар - реванш утакмицу првог кола Купа УЕФА против Слована из Либереца. За нас је то у овом моменту најважнија и једина битна ствар", изјавио је први човек нашег клуба.

Швајцарци суде реванш са Либерецом
25.09.2006

Мало позната имена

УЕФА је одредила судије за реванш меч првог кола Купа УЕФА између Црвене звезде и Либереца који се у четвртак од 20 часова игра на Маракани.

Главни судија ће бити Клаудио Ћиркета из Швајцарске, а помагаће му сународници Жан-Пол Реми и Мануел Наваро. Четврти судија је такође Швајцарац, Гвидо Вилдхабер.

Charger,nemoj da preterujes i ja sam svasta radio na Politici,pa mi niko nije banovao IP adresu. Mada jesam popio jedan trajni BAN. Ali dobro...Zapamti,pa vrati kad tad. Dok sam u BGu jos uvek. :D:D:D
Nema potreba da ceveku banujes IP adresu,to nisam cuo da je do sada iko uradio. A i nece to niko da radim,jer im je u interesu da ovde dolazi ljudi pa makar psovali majku svima redom. Onima koji ovo drze odgovara da ovde (uopste na celom forumu) vlada neki relatvino kontrolisani haos,jer to privlaci ljude,a samim tim i reklame koje se placaju itd.
Ne moras sada bas da se izivljavas na Shaletu.

I te kako ima dosta slucajeva gde su IP adrese banovane jer udaris ban na korisnicko ime, a ta ista osoba se vrati sa drugim korisnickim imenom i nastavi po starom.

On je ovo sam sebi uradio. Dobio je upozorenje na sta je njegov odgovor bio "bas me briga, nek me banuju" i nastavio po starom sa psovkama i uvredama. Dobio je ban na 5 bana, vratio se i ponovo nastavio sa psovkama i uvredama. Pa sta on ocekuje?

68Charger440+6:
Vredjao je mene pod onim sta je stavio pod "lokacija". Samo je brzo to promenio kad je video da mu sledi novi ban.
Vi svi modovi ste izgleda STRASNO nervozni i sujetni ljudi,kad se tako brzo uvredite.
Sta sve neki ovde meni nisu rekli,pa me zabole bas stojko. Niti sam se ikome zalio,niti bilo sta. Taj koji mene ili nekoga spuje to moze samo preko tastare,a da ga vidim uzivo...zaobisao bi me na kilometar,da ga ne bih poslao u bolnicu.
Iskuliraj brate.
Shale je dobio svoje,jeste vredjao,jeste svata radio...ali i modovi se spustite malo na zemlju. Malo olabavite.

68Charger440+6:
I te kako ima dosta slucajeva gde su IP adrese banovane jer udaris ban na korisnicko ime, a ta ista osoba se vrati sa drugim korisnickim imenom i nastavi po starom.

On je ovo sam sebi uradio. Dobio je upozorenje na sta je njegov odgovor bio "bas me briga, nek me banuju" i nastavio po starom sa psovkama i uvredama. Dobio je ban na 5 bana, vratio se i ponovo nastavio sa psovkama i uvredama. Pa sta on ocekuje?
Znas kako...ne znam to za IP adrese niit me zanima. Ali znam da neki modovi koji su tu u Srbiji u BGu,zove tu,daju sebi mnogo zapravo,a ja sam ovde upoznao svakakve likove,tako da sam na njihovom mestu ne bih se osecao toliko sigurno iza tastature.
Necu da pricam sada,ali neke informacije koje ja imam,bice frke.A znam da je vec bilo nekoliko prblema sa dolazenjem na gajbu,posao i sl.
Dobro tebe bilo patan,nisi u Srbiji. :D:D:D:D

68Charger440+6:
Ja hocu samo mir u "Fudbalu".

p.s. ti to za Shalleta govoris samo zato sto je Zvezdas. Da je Fluid ili neko slican u pitanju na sav glas bi govorio da treba dobiti ban.

Nije tacno uopste!!!
Ja sam protiv banovanja bilo koga! Sa Fluidom imam ok odnos,sa south-om takodje, sa Tecom i banetom sam igrao fudbal...
ove moje cigane necu ni da pominjem.Sa njima sam kao da su mi rodjena braca.
Pitaj pojedine grobare sta sam im rekao kada je Fluid otisao sa Fudbala.
Ovo je za mene zayebancija,a ne zivot. ja znam da je mnogima to tesko da ukapiraju,ali eto...ima ljudi kojima je ovo zayebancija.

Ma ja sam i sa jominijem u OK odnosima.
Poslednji negov ban koji sam imao skinut je za pola sata,jel smo popricali kao ljudi.rekao sam mu da necu da pravim sranjee po Politici i stvar je resena.
Ja sam razumen covek.
Jesam mu svasta rekao (preko PPa) i on je sve istrpeo i opet na dogovor mi skinuo ban.
Tako da,ne moras sada da me trazis,da vidis gde sam slab. Nemam slabu tacku,ja sam covek od kompromisa i reci.
Ja tebe ne mogu da sprecim da nekoga banujes ili mu zabranis IP adresu,ali samo pokusavam da malo drugacije predstavim neke stavri na drugi nacin.

E da je Shalle popricao samnom kao covek mozda bi i ja drugacije stvari uradio.

Ali kad je dobio ban evo sta je napisao meni

"Za onog moda koji me je banovao imam jednu tuznu i jednu lepu vest:
tuzna je da mu je kewa qrwa
dobra je da se odlicno yebe!
Charger moze da mi se samo sagne,grobarska marioneta!!!Uaaaa kloshari!!!"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back