8-Mile RD
Veoma poznat
- Poruka
- 10.353
Ode Bajevic izgleda.
Javili sad na RTS.
Javili sad na RTS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali brate,nema tu sta mi njega da razumemo...on treba nas da razume... Treba nam trener koji zna da se prilagodjava! Ja znam da je on navikao na jake timove,morao je da zna da ovo nije Grcka. Tamo najjaci timovi imaju po 20M. svake sezone za igrace.ZzZzZz:Ako ode potpuno ga razumem.
Otisao bi i Murinjo kad bi Celzi prodao 9 standardnih igraca.
Ma dobro ne treba da se sikiramo zbog toga,doci ce nam Dujkovic....valjda ce ostati duze od svog prethodnika....winston:Ali brate,nema tu sta mi njega da razumemo...on treba nas da razume... Treba nam trener koji zna da se prilagodjava! Ja znam da je on navikao na jake timove,morao je da zna da ovo nije Grcka. Tamo najjaci timovi imaju po 20M. svake sezone za igrace.
PLESsitnihDEMONA:Lutko,hvala sto brines za mene.![]()
Ma nisam mogao da idem na derbi. Nisam stigao. Cak sam propustio da odem u pobratimu na zakletvu u subotu. A i bio sam nesto bolesljiv. Tako da...kako go da je bilo ne bih mogoa da ode na derbi. Ali Boze moj...![]()
Nista ti ne brini tu sam ja,samo imam neke obaveze,pa ne stizem...ljubim te lutko!![]()
legend world wide shalle:Cigani moji,evo mene opet,nikakav ban me nece spreciti da budem ovde sa vama!
Pod tim imenom nikoga nije vredjao. Zašto da ga sada banuješ?Ima samo jedan jedini post.68Charger440+6:Sad ce da ti sledi ban IP adrese.
v.v.ilic:Pod tim imenom nikoga nije vredjao. Zašto da ga sada banuješ?Ima samo jedan jedini post.
Vi svi modovi ste izgleda STRASNO nervozni i sujetni ljudi,kad se tako brzo uvredite.68Charger440+6:Vredjao je mene pod onim sta je stavio pod "lokacija". Samo je brzo to promenio kad je video da mu sledi novi ban.
Znas kako...ne znam to za IP adrese niit me zanima. Ali znam da neki modovi koji su tu u Srbiji u BGu,zove tu,daju sebi mnogo zapravo,a ja sam ovde upoznao svakakve likove,tako da sam na njihovom mestu ne bih se osecao toliko sigurno iza tastature.68Charger440+6:I te kako ima dosta slucajeva gde su IP adrese banovane jer udaris ban na korisnicko ime, a ta ista osoba se vrati sa drugim korisnickim imenom i nastavi po starom.
On je ovo sam sebi uradio. Dobio je upozorenje na sta je njegov odgovor bio "bas me briga, nek me banuju" i nastavio po starom sa psovkama i uvredama. Dobio je ban na 5 bana, vratio se i ponovo nastavio sa psovkama i uvredama. Pa sta on ocekuje?
68Charger440+6:Ja hocu samo mir u "Fudbalu".
p.s. ti to za Shalleta govoris samo zato sto je Zvezdas. Da je Fluid ili neko slican u pitanju na sav glas bi govorio da treba dobiti ban.