Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Kad se izvlače parovi, da gledam na sajtu UEFE.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Potpuno se slazem sa covekom. A jeste li primetili da se igraci prodaju, nekako "iznenada". Uopste se nije govorilo o tome da ce biti prodati, niti da se o tome razmislja. Tako je bilo sa transferom Stojkovica, Lukovica, Jankovica a sad evo i, izgleda, Bisevca. Milsim u stranim medijima se, kad je igrac na prodaju, dugo spekulise gde ce, za koliki novac... Kao sto je primer Kujta i jos mnogih drugi igraca. Medjutim, ovo kod nas mi se cini da su sve neplanirane prodaje, dovoljno je da dodje neko i da kaze 2 miliona, na sta mu nasi odgovore: "Biraj koga 'oces". Sad ce verovatno Pixijeve pristalice da kazu: "Neka ide Bisevac, imamo mi 6 zamena za njega". ali se meni cini da prodajemo dobre igrace, a posle krpimo rupe nekim ko bajagi "zvezdama", kao sto su Suzuki "Japanski reprezentativac" , Georgijev "Bugarski reprezentativac, igrao za Alaves".... Sve u svemu, cini mi se da je, ipak, Dzajic bio bolji predsednik od Piksija.shalle87:Na sajtu www.b92.net/sport sam nasao jedan komentar koji najbolje oslikava stanje koje je Piksi napravio u Crvenoj Zvezdi,i tu nema sta ni da se doda ni da se oduzme:
Pixi je stvarno smesan!!! Ne mogu da poverujem da ce uspeti da rasproda sve sto je iole vredelo u Zvezdi. Prodajom Bisevca bi stvarno pokazao svoje pravo lice, da ga Evropska takmicenja ne zanimaju vec samo rasprodaja igraca, dok u isto vreme Steaua,Levski,Kopenhagen i slicni ulaze u Ligu sampiona. Poceo je prodajom Stojkovica pa Lukovica, Dudica, Mladenovica i Dramana smo nekako prezalili, sok-prodaja Jankovica, natezanja da li ce neko ipak kupiti Zigica i slag na tortu da proda Bisevca,koji je jedini parirao Milanovim igracima. Pokusaji da se armiji navijaca objasni da su prodaje neminovnost, da je klub u ogromnim dugovima, da sad krecemo u izgradnju tima su smesni i jadni. Dovodjenjem igraca iz Borce, Vozdovca i slicno se ne pravi tim za LS...
Tuzna konstatacija: Dzaja je za ove car!!!
(Ivan, 25. avgust 2006 11:24)
shalle87:Na sajtu www.b92.net/sport sam nasao jedan komentar koji najbolje oslikava stanje koje je Piksi napravio u Crvenoj Zvezdi,i tu nema sta ni da se doda ni da se oduzme:
Pixi je stvarno smesan!!! Ne mogu da poverujem da ce uspeti da rasproda sve sto je iole vredelo u Zvezdi. Prodajom Bisevca bi stvarno pokazao svoje pravo lice, da ga Evropska takmicenja ne zanimaju vec samo rasprodaja igraca, dok u isto vreme Steaua,Levski,Kopenhagen i slicni ulaze u Ligu sampiona. Poceo je prodajom Stojkovica pa Lukovica, Dudica, Mladenovica i Dramana smo nekako prezalili, sok-prodaja Jankovica, natezanja da li ce neko ipak kupiti Zigica i slag na tortu da proda Bisevca,koji je jedini parirao Milanovim igracima. Pokusaji da se armiji navijaca objasni da su prodaje neminovnost, da je klub u ogromnim dugovima, da sad krecemo u izgradnju tima su smesni i jadni. Dovodjenjem igraca iz Borce, Vozdovca i slicno se ne pravi tim za LS...
Tuzna konstatacija: Dzaja je za ove car!!!
(Ivan, 25. avgust 2006 11:24)