Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shalle87:
Na sajtu www.b92.net/sport sam nasao jedan komentar koji najbolje oslikava stanje koje je Piksi napravio u Crvenoj Zvezdi,i tu nema sta ni da se doda ni da se oduzme:

Pixi je stvarno smesan!!! Ne mogu da poverujem da ce uspeti da rasproda sve sto je iole vredelo u Zvezdi. Prodajom Bisevca bi stvarno pokazao svoje pravo lice, da ga Evropska takmicenja ne zanimaju vec samo rasprodaja igraca, dok u isto vreme Steaua,Levski,Kopenhagen i slicni ulaze u Ligu sampiona. Poceo je prodajom Stojkovica pa Lukovica, Dudica, Mladenovica i Dramana smo nekako prezalili, sok-prodaja Jankovica, natezanja da li ce neko ipak kupiti Zigica i slag na tortu da proda Bisevca,koji je jedini parirao Milanovim igracima. Pokusaji da se armiji navijaca objasni da su prodaje neminovnost, da je klub u ogromnim dugovima, da sad krecemo u izgradnju tima su smesni i jadni. Dovodjenjem igraca iz Borce, Vozdovca i slicno se ne pravi tim za LS...
Tuzna konstatacija: Dzaja je za ove car!!!
(Ivan, 25. avgust 2006 11:24)
Potpuno se slazem sa covekom. A jeste li primetili da se igraci prodaju, nekako "iznenada". Uopste se nije govorilo o tome da ce biti prodati, niti da se o tome razmislja. Tako je bilo sa transferom Stojkovica, Lukovica, Jankovica a sad evo i, izgleda, Bisevca. Milsim u stranim medijima se, kad je igrac na prodaju, dugo spekulise gde ce, za koliki novac... Kao sto je primer Kujta i jos mnogih drugi igraca. Medjutim, ovo kod nas mi se cini da su sve neplanirane prodaje, dovoljno je da dodje neko i da kaze 2 miliona, na sta mu nasi odgovore: "Biraj koga 'oces". Sad ce verovatno Pixijeve pristalice da kazu: "Neka ide Bisevac, imamo mi 6 zamena za njega". ali se meni cini da prodajemo dobre igrace, a posle krpimo rupe nekim ko bajagi "zvezdama", kao sto su Suzuki "Japanski reprezentativac" , Georgijev "Bugarski reprezentativac, igrao za Alaves".... Sve u svemu, cini mi se da je, ipak, Dzajic bio bolji predsednik od Piksija.

Pixi,ako neko nudi 5 miliona za Bisevca,prodaj ga ODMAH!!! Ne cekaj zimu!!!
Jer je taj Bisevac tek ove sezone poceo da igra i ko zna do kada ce igrati,mozda samo do zime,a posle neces moci da ga uvalis ni za 100 000 evra.
Bice tu finih parica,da se dovedu jos 2-3 igraca ronga igraca koji su otisli.
Pixi rezonuje pametno...kad vec nismo usli u LS,znaci nema para od igranja u LS,nema od cega da se vrate dugovi. Ajde onda lepo da se proda nesto,da raskantamo sa tim dugovima,da se ratosiljamo bede,skinemo jaram svrata i da makar u domace prvenstvo udjemo rastereceni.
A sa timom koji ostane,mislim da ce nesto moci da se uradi i u Kupu UEFA.
To je to...molim lepo...i ne histerisi te!

Sto se tice Libereca. Nit' smrdi,nit' mirise! Dobro je sto drugu igramo na Marakani.Mozemo da prodjemo.
Jel taj Liberec iz ceske ili Slovacke...ja to ne razlikujem,Znam samo sa Slaviju i Spartu iz Praga,da su iz Ceske. :D:D

Prvo, mislim da nije 5 miliona, nego 2.5. Drugo, ako se svake godine prodaju po 7 igraca iz startnih 11 od prosle godine, nikad se necemo plasirati. Znaci, sledece godine mozemo da ocekujemo odlaske Milijasa, *******, Baste, Milovanovica, Perovica, Purovica, Kovacevica, i mozda jos nekoliko fudbalera, ali sta je to za nas?!

Ove zvezdice,to je Djokkic 100% :D:D:D:D:D
Ako je on...i on moze odmah da ide.
Ja sam juce u novinama citao da je bisevac potpisao za 5 miliona. Prodajes jedne,dovodis druge...i tako se to radi. :D:D
Pixi makar dovde nekoga...Blazo,Gaj,Suzuki,Draman...a Dzaja ode na livadu,pogleda...i ponudi ugovor na 100 000 dinara,a ovamo proda nekoga za par miliona. U tome je razlika izmedju Pixija i Dzaje.
Da zavrsim sa ovim...Pixi je resio da ocisti sve dugove. Nema sponzora,koji hoce da pomognu,ljudi na stadionu nema,LS nema...DOGORELO JE!!! Ocisti dugove dok mozes...pa je posle mirnija glava. Lakse se radi kad bez dugova. Nema pritiska.
Ali sto se neko ne prevari za onog Krivokapica...jooooj!!!

shalle87:
Na sajtu www.b92.net/sport sam nasao jedan komentar koji najbolje oslikava stanje koje je Piksi napravio u Crvenoj Zvezdi,i tu nema sta ni da se doda ni da se oduzme:

Pixi je stvarno smesan!!! Ne mogu da poverujem da ce uspeti da rasproda sve sto je iole vredelo u Zvezdi. Prodajom Bisevca bi stvarno pokazao svoje pravo lice, da ga Evropska takmicenja ne zanimaju vec samo rasprodaja igraca, dok u isto vreme Steaua,Levski,Kopenhagen i slicni ulaze u Ligu sampiona. Poceo je prodajom Stojkovica pa Lukovica, Dudica, Mladenovica i Dramana smo nekako prezalili, sok-prodaja Jankovica, natezanja da li ce neko ipak kupiti Zigica i slag na tortu da proda Bisevca,koji je jedini parirao Milanovim igracima. Pokusaji da se armiji navijaca objasni da su prodaje neminovnost, da je klub u ogromnim dugovima, da sad krecemo u izgradnju tima su smesni i jadni. Dovodjenjem igraca iz Borce, Vozdovca i slicno se ne pravi tim za LS...
Tuzna konstatacija: Dzaja je za ove car!!!
(Ivan, 25. avgust 2006 11:24)

Shale,ne histerisi. Postovi ti se razlikuju ne iz dana u dan...nego iz sata u sat. Cas Pixi je legenda,cas Pixi ***** ti majku!
Kapiram ja,mlad si...tako sam i ja reagovao u tvojim godinama.
Ali evo da ti objassnim post od ovog lika gore...
Kao prvo...Bugari i rumuni nisu ratovali,nisu imali sankcije,nije im se zemlja raspala.Njihovi timovi nisu igrali po budimpestama,sofijama...itd (ne mislim da bugare kad kazem sofijama,hehehehe),kao sto su to morali nasi timovi.
Dok smo mi grcali Bugari i Rumuni su mirno skupljali poene kod UEFE,svih ovih 15-16 godina.
A nama se jos oduzmi svi poeni koji vaze kada tim neke zemlje postane prvak Evrope.
Njima se liga nije raspala.Oni i dan danas igraju u svojim normalnim (kud i kamo) ligama. Cim im se liga nije raspala,znaci da nisu gubili na kvalitetu. Bar ne onoliko koliko i mi.
Bugari i rumuni su u partnerstvu za mir i pre ulaskom u EU,a znas sta to znaci? To znaci da svi investiraju kod njih. Daju pare. Znaci imaju i vise para od nas. Imaju sponozre,kojima se isplati da ih finansiraju.
Sve ove godine su cekali svoju priliku i docekali su je. Ti mislis sad su Bugari i Rumuni odskocili od jednom?!
Nece biti,brate! Rintali su oni 15 godina da bi dosli do ovog momenta,da mogu da igraju LS i da njihov neki Litex delje redom po Kupu UEFA prosle sezone.
Treba biti strpljiv.
Na karju krajeva mozda su i oni pricali,evo ovaj Partizan iz Srbije ushao u LS,a 3-4 godine za redom su ga pobedjivali neki obicni timovi po Evropi.
Ne moze sve tako brzo. Ja sam zna da ove sezone ne mozemo u LS...a kad smo izvukli Milan,tek sam onda znao.
Neka proda Pixi koga moze,neka isplati sve...bisevaca,jankovica,milovanovica...itd ima po Srbiji koliko hoces.
Nisu to Dejo,Pixi,Pancev,Binic,Jugovic,Stankovic...itd. Takvih vise nema,ali bisevaca i jankovica koliko hoces. I to za situ!

piksi.jpg

"Не бисмо продавали играче да је ситуација добра, али свакако јесте боља. Лично, очекивао сам да ће се поправљати брже, али је очигледно да иде на боље. Продаја играча је неминовност, али покупавамо да клуб не живи само од ње. Не бих желео да неко помисли да се тим распродаје. Ово је посао као и сваки други, Црвеној звезди је потребан новац, највише га има у играчком кадру и треба радити паметно да клуб извуче максималну корист. Био сам нападан када је продат Стојковић, али сам био убеђен да у Ранђеловићу имамо адекватну замену што се и показало као тачно. Трудимо се да не грешимо у проценама и да пронађемо право решење", изјавио је први човек нашег клуба и додао:

"Трудићемо се и да доведемо неке играче у Црвену звезду како бисмо компензовали одласке и могу да кажем да смо на добром путу да доведемо Александра Тришовића јер сматрамо да је одлично решење за нас. У оптицају су још два-три играча, али не бих о именима", рекао је председник нашег клуба.

Vec se sada manje prica o Vladovicu.
U " Zelju" ga vec kritikuju da mu je Zvezda popila mozag,i da su razlozi njegovih losih igara na pocetku prvenstva BIH upravo vezani za moguci prelazak u CZ

Vladavic ne zeli priznati da je zakazao
Tuesday, 22 August 2006
Admir Vladavić je odigrao najlošiju partiju u dresu Željezničara od kada je stigao na Grbavicu. Nakon meča protiv Veleža doživio je niz neugodnosti.

- Na kraju utakmice sam shvatio da su svi u meni vidjeli jedinog krivca za poraz. Čak su mi neki počeli govoriti i da sam prodao utakmicu - kaže Vladavić. Kako kaže, uvrede i prijetnje poslije utakmice su ga dobro uzdrmale.

- Neki ljudi, rado bi me poslali zatvor. Godinu dana sam u Želji, i godinu dana sam ginuo na terenu, igrao sam i povrije|en, to me nije stid reći jer je tako, i sada sam za neke gori od zločinca. U redu, svako ima pravo na svoje mišljenje. Jedino me interesuje ko je to bio toliko bolji od mene protiv Veleža - bio je razočaran Vladavić i dodao: - Do juče su me ti isti ljudi koji danas pljuju po meni, tapšali po ramenu i govorili kako sam ostavio ekipu u ligi prošle sezone. Znam da od mene navijači očekuju sve najbolje, ali ja nisam mašina, i ne mogu uvijek driblati pola protivničke ekipe - kazao je za kraj Vladavić.

Vladavić se nije pojavio u ponedjeljak na jutarnjem treningu ekipe. Otuputovao je za Mostar. Kada će se vratiti, nije želio reći.

Пантелић 1М
Драман 1.5М
Дудић 2М
Стојковић 2 М
Јанковић 3М
Луковић 3.5 М

...овако је писало јуче у журналу. Сад нисам сигуран да ли су баш овакве вредности трансфера, али је сума сигурно била 13М. А пази сад. Звезди треба годишње око 7, 8 М за апсолутно СВЕ трошкове. Значи 15 М да очистимо све за прошлу и да будемо мирни до краја ове године. Плус дуг од 6 или 7 М. Што значи да би продајом Бишевца за 5М и продајом Жиге где би Звезда добила 5М, Звезда могла да покрије две године само од трансфера. А где су паре од спонзора (којих сигурно има сад иако нису велике), где је кинта од великих утакмица, где је кинта од осталих активности клуба (разна изнајмљивања и сл), на крају где је кинта од европских такмичења, тј кинта по учинку?
Смрди ту мени нешто опасно...мислим да је крајње време да у јавност изађу трансакције свих клубова...
...и не свиђа ми се што доводимо метузалеме од 28 год. Јер онда цела ова политика преживљавања од продаје пада у воду. ОК ако је тај од 28 без премца за први тим...али ако је ту негде по квалитету са клинцем...:roll: Па мишеви су пропали тако...

А погледајте мишеве...праве још веће годишње трошкове од нас, две године нису продали ни једног иоле озбиљнијег играча (само Вукчевића). Или грцају у дуговима до гуше, само се не прича, или Зекабјека из свог џепа враћа мало шта је покрао, или много боље послују...:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back