Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bojan86:
@winston
ajde mi kazi koliko si puta gledao Trisovica? Samo jendom za reprezentaciju ili...?
decko je kao levi bek odlican!
Ne verujem da ce Kovacevic sada otici...Milovanovic mozda...

Triso je odlican igrac jedan na jedan-i dobar je za gol.
Zato kazem da bi bio bolji "visocije"
Basta nije gol igrac , takodje nije ni Blazo (Blago),ko ce u tom segmentu da zameni Jankovica ako ne Trisovic,a to sigurno nece moci ako bude igrao levog beka.

N kraj krajeva to ce verovatno Bajevic najbolje da oceni.

Pa mi smo nekoliko tekmi poceli bez Jankovica koliko ja znam...on cak nije ni bio bas u prvom planu kod Bajevica...on je igrao po desnom krilu...sad tu moze Basta da igra...ne mora da daje golove...moze da centrira, sto radi dobro...i lepo probija po strani...a kao polu spic moze da igra Blago...ima odlican sut...a zaboravljamo na naseg Brazilca..Tadeu...koliko sam ga ja gledao...igra dobro...samo da dobije sansu...a tu je i Milijas...

Nije sve gotovo: Juventus "pomaže" Zvezdi da se plasira u Ligu šampiona!

Kao što je već poznato, ekipa torinskog Juventusa sprema se da uloži žalbu civilnom sudu zbog izbacivanja u Seriju B i odizimanja poslednje dve osvojene titule.

Koliko fod ova vest delovala kao samo još jedna od mnogih, ona ima veliki značaj za srpski sport, jer ukoliko "stara dama" i zvanično podnese žalbu civilnom sudu, to bi značilo da se Crvena Zvezda plasirala u Ligu šampiona!!!

Naime, pravila UEFA su jasna - ukoliko se fudbalski klub žali civilnom sudu na bilo koju odluku sportskog, reprezentacija te zemlje i svi klubovi izbacuju se iz svih evropskh takmičenja!

UEFA je već zapretila italijanskom savezu da će sprovesti u delo ovaj zakon ukoliko "stara dama" podnese žalbu, i izbaciti reprezentaciju Italije iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008, a sve italijanske klubove, uključujući naravno i "rosonere", iz svih evropskih kupova.

Ukoliko do ovoga dođe, Crvena Zvezda bi se i pored poraza u duelima sa Milanom, ipak plasirala u Ligu šampiona!

Italijanski savez čini sve napore da spreči pokušaje Juventusa, te je najpopularnijem klubu u Italiji zapretio sa još većim kaznama, ali - sve je na čelnicima "stare dame", koja će doneti odluku o (ne) učestvovanju Crvene Zvezde u Ligi šampiona, ali i budućnosti italijanskog fudbala uopšte.

Biševac će skoro sigurno napustiti Crvenu Zvezdu do kraja prelaznog roka. Prema poslednjim informacijama, Biševac je danas otputovao u Francusku sa menadžerom Rankom Stojićem na pregovore sa tamošnjim prvoligašem Lansom.

Iako su za Biševca interesovanje pokazali i Rendžersi, Lion, PSŽ i Marsej, Lans je prvi uputio konkretnu ponudu i najbliži je dovođenju komandanta odbrane crveno-belih.

Ukoliko ne dovedu novog igrača na poziciji štopera, u nastavku sezone bedem pred golom Ranđelovića činiće Gaj i Tutorić.

Sta je ovo ljudi :confused:
Sta radi ovaj Piksi.

Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама

Evo je nova informacija!

PREDSEDNIK STOJKOVIĆ PRIZNAJE
TREBAJU NAM PARE
NAJAVIO je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković da će klub do kraja prelaznog roka, zbog očajne finansijske situacije, morati da proda još nekog prvotimca, a izbor je pao na Biševca.
- Svi moraju da shvate da je Zvezdi potreban novac kako bi klub egzistirao. Zato je prodaja igrača - neminovnost. Bio bih najsrećniji kada ne bismo morali, ali nemamo izbora. Bez obzira na sve, mislim da imamo dobru procenu i da ćemo napraviti dobar posao - jasan je Stojković.
Očekuje se i dolazka pojačanja.
- Znam šta radim, naravno da su i pojačanja na meti, ali ne želim da otkrivam karte pošto je u igri nekoliko imena.
Problem su zaostali dugovi, krediti, kamate... Novac koji je zarađen protiv Milana otišao je, uglavnom, u banke za vraćanje pozajmica, a deo kao otplata kamate koja je 18 procenata na godišnjem nivou!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back