Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
winston:
Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама

Evo je nova informacija!

Za 5 miliona,neka ide ODMAH!!! :D:D
Mi za milion mozemo da biramo kojeg cemo stopera njegovog ranga da dovedemo. :D:D

winston:
PREDSEDNIK STOJKOVIĆ PRIZNAJE
TREBAJU NAM PARE
NAJAVIO je predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković da će klub do kraja prelaznog roka, zbog očajne finansijske situacije, morati da proda još nekog prvotimca, a izbor je pao na Biševca.
- Svi moraju da shvate da je Zvezdi potreban novac kako bi klub egzistirao. Zato je prodaja igrača - neminovnost. Bio bih najsrećniji kada ne bismo morali, ali nemamo izbora. Bez obzira na sve, mislim da imamo dobru procenu i da ćemo napraviti dobar posao - jasan je Stojković.
Očekuje se i dolazka pojačanja.
- Znam šta radim, naravno da su i pojačanja na meti, ali ne želim da otkrivam karte pošto je u igri nekoliko imena.
Problem su zaostali dugovi, krediti, kamate... Novac koji je zarađen protiv Milana otišao je, uglavnom, u banke za vraćanje pozajmica, a deo kao otplata kamate koja je 18 procenata na godišnjem nivou!

Kamata od 18 posto na ovu nashu situaciju,bez problema moze bilo koji klub da dovede do bankrotstva!!!
Racunajte sami koliko je to para na oko 7 miliona evra!
To je oko milion i 200-300 hiljada evra godishnje,SAMO KAMATE!!!

Svi se se lozili:Dolazi Piksi,wow sad cemo da ih prcamo sve!A Piksi prodao Stojkovica,Dudica,Lukovica,Jankovica a evo sad ce i Zigica i Bisevca,to je 6 od 11 igraca iz prve postave!!O kojoj ligi sampiona vi pricate???Pa da navijaci imaju imalo mozga pa da ga najure iz kluba ***** mu kevu lopovsku!Kao satro nema para,a vozikate se Toyotama i uvlacite u dupe Berluskoniju!Mars iz Zvezde,bando!!!

shalle87:
Svi se se lozili:Dolazi Piksi,wow sad cemo da ih prcamo sve!A Piksi prodao Stojkovica,Dudica,Lukovica,Jankovica a evo sad ce i Zigica i Bisevca,to je 6 od 11 igraca iz prve postave!!O kojoj ligi sampiona vi pricate???Pa da navijaci imaju imalo mozga pa da ga najure iz kluba ***** mu kevu lopovsku!Kao satro nema para,a vozikate se Toyotama i uvlacite u dupe Berluskoniju!Mars iz Zvezde,bando!!!
Dobro je shale.
Sve je uredu. Ne igramo LS,pa nam ne trebaju takvi igraci svetske klase kao sto su Dudic,Jankovic itd. :D:D:D
Ovu boraniju u Kupu UEFA, mozemo i sa Joksimovicem da karramo.:D:D:D

shalle87:
O'ladi malo Shalle.Voze se Tojotama jer ih imaju za džabe. Pixi zna šta radi. Imao je ponudu od japanskog fudbalskog saveza 15 miliona dolara da bude selektor reprezentacije pa je odbio jer hoće da završi posao koi je počeo. Da je hteo pare mogao je da ode. Nemoj ga prozivati lopovom. On je naš, a videćeš kako će brzo posedeti od problema.

bojan86:
Pa mi smo nekoliko tekmi poceli bez Jankovica koliko ja znam...on cak nije ni bio bas u prvom planu kod Bajevica...on je igrao po desnom krilu...sad tu moze Basta da igra...ne mora da daje golove...moze da centrira, sto radi dobro...i lepo probija po strani...a kao polu spic moze da igra Blago...ima odlican sut...a zaboravljamo na naseg Brazilca..Tadeu...koliko sam ga ja gledao...igra dobro...samo da dobije sansu...a tu je i Milijas...
Gde si video ti brate da Blago ima odlican sut. Protiv Milana je sutnuo 3-4 puta kao baba. Kad je toliko dobar, sto nije ostao u spaniji, kako to da ga spanski klubovi nisu zapazili, nego je Majorka odlucila da kupi Jankovica?

south:
videcemo,
ne mislim da je lopov,
samo da nije dorastao za tu funkciju,
mislim da se ne snalazi,
velika je to obaveza,
ja sam to rekao cim je dosao,
ali opet kazem videcemo,tek mu je II godina
Ja sam iskreno, potpuno drugog mišljenja od tebe. Mislim da radi najbolje. Čovek uvek posmatra drugog kroz sebe pa ga vrednuje.Ja sam našao da bih na njegovom mestu radio isto što i on.

mezzano:
Gde si video ti brate da Blago ima odlican sut. Protiv Milana je sutnuo 3-4 puta kao baba. Kad je toliko dobar, sto nije ostao u spaniji, kako to da ga spanski klubovi nisu zapazili, nego je Majorka odlucila da kupi Jankovica?

Na predstavljanju u Crvenoj Zvezdi je govoreno o njemu kao o odlicnom suteru....

I bio je medju najboljim izvodjacima slobodnih udaraca u Alavesu i u Bugarskom prvenstvu!

Na sajtu www.b92.net/sport sam nasao jedan komentar koji najbolje oslikava stanje koje je Piksi napravio u Crvenoj Zvezdi,i tu nema sta ni da se doda ni da se oduzme:

Pixi je stvarno smesan!!! Ne mogu da poverujem da ce uspeti da rasproda sve sto je iole vredelo u Zvezdi. Prodajom Bisevca bi stvarno pokazao svoje pravo lice, da ga Evropska takmicenja ne zanimaju vec samo rasprodaja igraca, dok u isto vreme Steaua,Levski,Kopenhagen i slicni ulaze u Ligu sampiona. Poceo je prodajom Stojkovica pa Lukovica, Dudica, Mladenovica i Dramana smo nekako prezalili, sok-prodaja Jankovica, natezanja da li ce neko ipak kupiti Zigica i slag na tortu da proda Bisevca,koji je jedini parirao Milanovim igracima. Pokusaji da se armiji navijaca objasni da su prodaje neminovnost, da je klub u ogromnim dugovima, da sad krecemo u izgradnju tima su smesni i jadni. Dovodjenjem igraca iz Borce, Vozdovca i slicno se ne pravi tim za LS...
Tuzna konstatacija: Dzaja je za ove car!!!
(Ivan, 25. avgust 2006 11:24)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back