winston
Primećen član
- Poruka
- 626
Stojkovic je potpuno poludio! On ne zna sta radi.
Prodace celu ekipu.
Ko ce da igra ljudi
Prodace celu ekipu.
Ko ce da igra ljudi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:A što ne bi moglo da se meri kvalitet igrača uopšteno? Ne vidim razlog. Postoje mnogi elementi koji su zajednički svim igračima. Ali ajde.
A po čemu je Gaj duplo bolji od Dudić? Odigrao je jednu i po utakmicu i odmah je bolji. Ako na osnovu toga sudiš onda je svaki novi igrač je uvek bolji od starog jer ovaj novi hoće da se dokaže, da izbori mesto u timu. Ali koliko sam ja video ono što igra Gaj je toliko nestabilno sa puno prostora za kiks. Evo na primer pogledaj kod prvog gola Milana gde je Gaj. Tek ulazi u šesnaesterac. Protiv Korka kao da je pao s Marsa. Videćeš koja je to rupa. Ima vremena.
Bitno je da su Saveljic,Sljivancanin i Bajic svetska klasa.FLUID:A po čemu je Gaj duplo bolji od Dudić?Videćeš koja je to rupa. Ima vremena.
68Charger440:Boško Janković od danas u Majorki
Pokvariću planove Realu i Barseloni
Bežite sa Foruma, Ples u ruci ima i Zastavicu:

Ajde daj mi da vidi gde sam hvalio Jankovica i Milovanovica?FLUID:Dobro bre PLES tolike pohvale prethodnih meseci za Jankovića i Milovanovića, a sad odjednom su to igrači koje neće niko da kupi i koje dobri trgovac Pixi uvaljuje. Svi naivni, samo Pixi lukav. Evo sada hvalite ove koji će ostati, a posle ćete i za njih govoriti kako ih je Pixi uvalio nekome jer ne vrede. Ma daj...
Što se tiče Gaja živi bili pa videli. ;-)
Još si i dobar. Nikoga nisi prozvao, nego uopšteno. A oni? Trla baba lan....Nama ne trebaju (i ne samo nama) dvanaest igrača sredine terena. A svi su podjednaki. Samo neko na nekoj utakmici pokaze više ili manje. A ako možeš da ga unovčiš što da ne? Opet ponavljam: Navija se za Zvezdu a Zvezdu ne čine igrači. Oni dolaze i odlaze....a Zvezda ostaje.PLESsitnihDEMONA:Ilke,brate stvarno sam popizdeo!
.............................
Ma ima ih gomila,pa nisam mogao sve da ih popamtim. Ni da popamtim ko je sta rekao. Inace...v.v.ilic:Još si i dobar. Nikoga nisi prozvao, nego uopšteno.
PLESsitnihDEMONA:Ljudi,ajde ne tripujte se vise!
Pixi,Pixi,Pixi...prodao sve,prodao sve,prodao sve...KOJE SVE!!! Prodaje shabane koje niko nece. Sto neko rece,alal mu veraka kakav je trgovac. Uzimam milione za igraca koji ni kao slobodni ne bi mogli da nadju angazman. Ali sto se neko ne zayebe pa ne kupi onu SOMINU Krivokapica...jooooooj. Za njega je i 100 evra sevap!![]()
kakv bre Jankovic,kakav Milovanovic...oni igraci?! Nisu bre imalu 3 kompletna pasa na dve utakmice sa Milanom.
I pored svega imamo samsvim dovolno igraca koji mogu da igraju. Milijash,Trajkovic,Suzuki,Andjelkovic,Blazo (Blago),Basta(posto sada vise igra sredinu),Perovic ,jos ako potpisu sa Trisovicem ili jos nekim....PUNA KAPA! Jel vidite vi bre koliko je to igracha?
Napad,Djokic (koji veze nema,za sada),Purovic (koji mi je skroz ok jel je stalno hladnokrvan),Raskovic (vec pokazao da zna da daje golove u kontinuitetu).
Slusam samo kako LUPATE za GAJA. Imate li bre vi oci? Covek bre igra ODLICNO. Da nece neko mozda Joksimovica u prvoj postavi koji ima prosek jedan penal i jedan crveni po utakmici.
U paru sa Bisevcem Gaj je ODLICAN.
Koliko je bre lopti izabcio iz 16 metara protiv Milana u obe utakmice. Koliko je lopti oduzeo,presekao,startovao (sto mi bilo drago sto je pokupio Inzagija,hehehe).I imao je mozda dva kiksa,ali ih je Jankovic imao 50 ! Milovanovic isto. Pa ne moze Gaj da igra umesto Boska i Milovanovica.
Nemate vi pojma ako vam je Dudic bolji od Gaja.
Sve sto Pixi radi POTPUNO podrzava i uopste ne brinem.