Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
A što ne bi moglo da se meri kvalitet igrača uopšteno? Ne vidim razlog. Postoje mnogi elementi koji su zajednički svim igračima. Ali ajde.
A po čemu je Gaj duplo bolji od Dudić? Odigrao je jednu i po utakmicu i odmah je bolji. Ako na osnovu toga sudiš onda je svaki novi igrač je uvek bolji od starog jer ovaj novi hoće da se dokaže, da izbori mesto u timu. Ali koliko sam ja video ono što igra Gaj je toliko nestabilno sa puno prostora za kiks. Evo na primer pogledaj kod prvog gola Milana gde je Gaj. Tek ulazi u šesnaesterac. Protiv Korka kao da je pao s Marsa. Videćeš koja je to rupa. Ima vremena.

Nije jos uvek uigran.

Daj bre...sto se mene tice Jakovic je prodat plansi...Milovanovic isto moze da ide...pa ljudi imamo toliko dobrih igraca u veznom redu...tu su Georgijev, Milijas, Trajkovic (koji jos nije dobio sansu, a inace je odlican igrac), Kovacevic (mislim da njega nece pustiti ove godine da ode), Basta, Perovic, a tu je i Suzuki :-)...

Pa Zvezda je u ogromnim dugovima...i vise ne moze da se odlaze vracanje dugova...zato Zvezda mora da prodaje igrace...sta je tu cudno...uvek je bilo tako...samo sto ce sad to biti slucaj ove i naredne godine...kad stanemo na noge...bice bolje...
ja verujem u Pixija!

Stvarno mi je zao ovog Zigica.

Posle odlaska reprezentativca Holandije Dirka Kujta iz redova Fejenorda, ovaj klub se dao u potragu za napadačem koji bi mogao da zameni sjajanog Holanđanina.

Kako prenose pojedini mediji, skaut Fejenorda je posmatrao meč Crvene Zvezde i Milana, i bio zadovoljan pruženim na terenu Nikole Žigića, koji iako nije odigrao najbolje što ume, imao veoma solidan meč u kojem je asistirao Đokiću kod postignutog gola.

Holandski klub je spreman da ponudi oko šest miliona eura za reprezentativca Srbije, koji zasigurno napušta crveno-bele.

Napomenimo da je Fejenord na startu sezone poražen ubedljivo u gostima od Groningena sa čak 3-0, te su pojačanja ovom klubu preko potrebna.

Ok. Zvezda je u dugovima, mora da prodaje igrace da bi ih isplatila, ali sto onda svake godine seru kako nece biti rasprodaje, kako ce se Zvezda samo pojacavati.... Ako imamo tako dobre igrace sto njih neko ne trazi, sto se niko ne interesuje za Trajkovica? Ne kazem da on nije dobar, ali prodati 4-5 igraca iz proslogodisnje startne postave je mnogo. Znaci, sad je otisao Jankovic, zamenice ga, verovatno, Milijas a, mozda i Trajkovic, igrace oni do kraja sezone, ponudice neki klub 2 miliona i gotovo, stvar ce biti svrsena i onda cemo mi ponovo da kazemo, " ma nek ide on, imamo mi zamenu za njega"? Da li je to nacin da se dominira u domacem prvenstvu i udje u Ligu sampiona? Ne verujem. Ok sto je otisao Dudic, i ako ode Zigic, nece mi smetati, ali mi smeta sto su otisli Stojkovic, Jankovic i Lukovic. Nikada necemo se plasirati u Ligu sampiona, ako ovako nastavimo (odnosno nastave), NIKADA.

Ljudi,ajde ne tripujte se vise!
Pixi,Pixi,Pixi...prodao sve,prodao sve,prodao sve...KOJE SVE!!! Prodaje shabane koje niko nece. Sto neko rece,alal mu veraka kakav je trgovac. Uzimam milione za igraca koji ni kao slobodni ne bi mogli da nadju angazman. Ali sto se neko ne zayebe pa ne kupi onu SOMINU Krivokapica...jooooooj. Za njega je i 100 evra sevap! :D:D
kakv bre Jankovic,kakav Milovanovic...oni igraci?! Nisu bre imalu 3 kompletna pasa na dve utakmice sa Milanom.
I pored svega imamo samsvim dovolno igraca koji mogu da igraju. Milijash,Trajkovic,Suzuki,Andjelkovic,Blazo (Blago),Basta(posto sada vise igra sredinu),Perovic ,jos ako potpisu sa Trisovicem ili jos nekim....PUNA KAPA! Jel vidite vi bre koliko je to igracha?
Napad,Djokic (koji veze nema,za sada),Purovic (koji mi je skroz ok jel je stalno hladnokrvan),Raskovic (vec pokazao da zna da daje golove u kontinuitetu).
Slusam samo kako LUPATE za GAJA. Imate li bre vi oci? Covek bre igra ODLICNO. Da nece neko mozda Joksimovica u prvoj postavi koji ima prosek jedan penal i jedan crveni po utakmici.
U paru sa Bisevcem Gaj je ODLICAN.
Koliko je bre lopti izabcio iz 16 metara protiv Milana u obe utakmice. Koliko je lopti oduzeo,presekao,startovao (sto mi bilo drago sto je pokupio Inzagija,hehehe).I imao je mozda dva kiksa,ali ih je Jankovic imao 50 ! Milovanovic isto. Pa ne moze Gaj da igra umesto Boska i Milovanovica.
Nemate vi pojma ako vam je Dudic bolji od Gaja.
Sve sto Pixi radi POTPUNO podrzava i uopste ne brinem.

Ilke,brate stvarno sam popizdeo!
Mislim koje su bre to gluposti,yebote.
Ono kao...pitam se da li gledamo isti tim,istu utakmicu...da nisam slep?
Imamo bre 10 igraca sredine terena,gotovo podjednakih kvaliteta i onada jaaaaoooo prodat ovaj,onaj...**** palac.
Pa dodjite na stadion platite kartu,pa nece niko da ide. A ne jos i protivm Milana cimaju se veze za kartu za DZ! Pazi bogati! Koje licemerstvo!
Stvarno nemam ni trunku sumnje u Pixija.

FLUID:
Dobro bre PLES tolike pohvale prethodnih meseci za Jankovića i Milovanovića, a sad odjednom su to igrači koje neće niko da kupi i koje dobri trgovac Pixi uvaljuje. Svi naivni, samo Pixi lukav. Evo sada hvalite ove koji će ostati, a posle ćete i za njih govoriti kako ih je Pixi uvalio nekome jer ne vrede. Ma daj...
Što se tiče Gaja živi bili pa videli. ;-)
Ajde daj mi da vidi gde sam hvalio Jankovica i Milovanovica?
Mozda sam rekao da su odigrali dobro,ali to nije razlog za hvatanje za glavu kada se prica o njihovoj prodaji.
Dovei smo neke igrace jos,pa su oni sada slobodni da idu. To je to.
Za Gaja kao sto kazes. Zivi bili pa videli. On je za mene jako kvalitetan igrac. (evo ovo sacuvaj negde,pa da mi izbacis,ako ne bude tako) :D:D

PLESsitnihDEMONA:
Ilke,brate stvarno sam popizdeo!
.............................
Još si i dobar. Nikoga nisi prozvao, nego uopšteno. A oni? Trla baba lan....Nama ne trebaju (i ne samo nama) dvanaest igrača sredine terena. A svi su podjednaki. Samo neko na nekoj utakmici pokaze više ili manje. A ako možeš da ga unovčiš što da ne? Opet ponavljam: Navija se za Zvezdu a Zvezdu ne čine igrači. Oni dolaze i odlaze....a Zvezda ostaje.

@FLUID

Jankovic i Milovanovic jesi igrali dobro prosle sezone...a posebno za mladu reprezentaciju. (aaaaaa...jankovic promasio penal...neko se od grobara ovde,mislim da ne dolazi vise,hvatao za glavu,cupao kosu,histerisao nedelju dana po forumu zbog toga) :D:D
Ali se je to nedovljno. Jaknovic je morao MNOGO vise...on je bre morao da vuce ceo srednji red. A on nista.

PLESsitnihDEMONA:
Ljudi,ajde ne tripujte se vise!
Pixi,Pixi,Pixi...prodao sve,prodao sve,prodao sve...KOJE SVE!!! Prodaje shabane koje niko nece. Sto neko rece,alal mu veraka kakav je trgovac. Uzimam milione za igraca koji ni kao slobodni ne bi mogli da nadju angazman. Ali sto se neko ne zayebe pa ne kupi onu SOMINU Krivokapica...jooooooj. Za njega je i 100 evra sevap! :D:D
kakv bre Jankovic,kakav Milovanovic...oni igraci?! Nisu bre imalu 3 kompletna pasa na dve utakmice sa Milanom.
I pored svega imamo samsvim dovolno igraca koji mogu da igraju. Milijash,Trajkovic,Suzuki,Andjelkovic,Blazo (Blago),Basta(posto sada vise igra sredinu),Perovic ,jos ako potpisu sa Trisovicem ili jos nekim....PUNA KAPA! Jel vidite vi bre koliko je to igracha?
Napad,Djokic (koji veze nema,za sada),Purovic (koji mi je skroz ok jel je stalno hladnokrvan),Raskovic (vec pokazao da zna da daje golove u kontinuitetu).
Slusam samo kako LUPATE za GAJA. Imate li bre vi oci? Covek bre igra ODLICNO. Da nece neko mozda Joksimovica u prvoj postavi koji ima prosek jedan penal i jedan crveni po utakmici.
U paru sa Bisevcem Gaj je ODLICAN.
Koliko je bre lopti izabcio iz 16 metara protiv Milana u obe utakmice. Koliko je lopti oduzeo,presekao,startovao (sto mi bilo drago sto je pokupio Inzagija,hehehe).I imao je mozda dva kiksa,ali ih je Jankovic imao 50 ! Milovanovic isto. Pa ne moze Gaj da igra umesto Boska i Milovanovica.
Nemate vi pojma ako vam je Dudic bolji od Gaja.
Sve sto Pixi radi POTPUNO podrzava i uopste ne brinem.

Po ko zna koji put imamo isto misljenje! Bravo ples....o ovome ja vec pisem i pisem...ali dzabe..

A pazite gde nasi igraci odlaze... Majorka, Unideze (mada je na pozajmici u Askoliju, ali opet ITALIJA brate), Salzburg (dobro ovo je malo manje poznat, ali su ga kupili ovi iz Red Bull-a i za godinu dve bice extra klub), Nant, sad ce i Ziga u neki klub iznad proseka....a grobari odlaze u Starun, Koreja, Kina ili gde vec i naravno Katar i bliski istok...i to nesto govori...

Sto se tice prodaje igraca...Ziga i Milovanovic su slobodni za prodaju i tu da se stane, bar ove sezone...

Vidim neki se zale kako se stalno svake godine prodaju igracu, slaze se neka prica o jako evropskoj zvezdi, bla bla...pa ljudi, vi ne zaboravljete dugove...sva sreca pa ce se to brzo ali veoma brzo srediti...mislim vec sledece godine...ove godine smo uzeli dosta kesa...dugovi ce biti skoro vraceni...pa krecemo od nule..i tad ce biti sve drugacije!
Ove godine smo i mogli u ligu sampiona samo da smo imali srece u zrebu! Pa ako je mogao bugarski CSK, Steaua i Levski, moze i Zvezda...

Ne razumem sta se desava ako dovedu Trisovica i stave ga na levog beka.
On je daleko bolji kada je ofanzivan po levoj strani,mislim klasicno "levo krilo".

Druga stvar on moze da stavi Milovanovica i Kovacevica na prodaju samo ne znam ko ce da ih zameni! Vladovic koji je klasicni poluspic to sigurno ne moze.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back