Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upravo se vratih s utakmice jer zivim van Beograda i ja sam jaaaako razocarana atmosferom na stadionu. Do prvog gola navijanje je bilo fenomenalno a onda katastrofa. Ni sever se nije posteno cuo. Kod dva nula ljudi su poceli da izlaze sa stadiona! Ja se bas nisam nesto provela, ne zbog rezultata vec atmosfere koja nije bila dostojna spektakla. Podseticu recimo na utakmice s Romom(gde je Zvezda isto gubila 1:0 ali podrska nije prestajala) i Lacijom, e to su bili spektakli. Navijanje je bilo bolje na proslavi titula u maju ove godine. Pa, vi koji ste bili veceras na Marakani, volite li Zvezdu ili ne??? U Beogradu veceras nije bio nikakav veliki spektakl, sem koreografije koja je po meni na mestu.A i ako ce da stadion navija kao veceras, dovoljno je da igramo samo nasu ligu, Evropa nam ni ne treba!

Shvatam ja to,al stadion je bio krcat,stvarno, i bilo je sigurno dosta i onih koji su dosli zbog Zvezde. i navijali su prvih 28 minuta. Al cim je krenulo lose, usledila su pljuvanja i prestanak navijanja. Iskreno, mucno mi je bilo kad su na 2:0 ljudi bas poceli izlaziti. Pa to je tvoj klub! ovo je nas maksimum, i mozemo mi sad kritikovati i Georgieva i Jankovica i pantica i sve zivo, ali,brate, ako navijas stvarno za Zvezdu onda je VOLIS!!! To je bezuslovna ljubav!!!!!

U sustini utakmica je pokazala ono sta sam pisao pre nekih 6-7 meseci. I bolje je sto nismo otisli u LS (i ako sam verovao da hocemo jer nas je Milan neozbiljno shvatio u prvoj utakmici)
Da smo uslu u LS usli bi medju 3 - 4 tima medju kojima nemam sta da trazimo. Svaka utakmica bibila poraz ili na o-ruk izvuceno nereseno. Jednostavno nemamo snage za timove iz LS-a.
Zato je i bolje da odemo u kup uefa. Tamo bar mozemo da se nosimo sa timovima i koliko toliko da se ne obrukamo. Ako se ne baram Zvazda posto dolazi iz kvalifikacija LS-a ce biti u povlascenom sesiru za kvalifikaciju u ligu?
Kad je zreb?

Slika za one koji nisu videli koreografiju.

ma ceo tim ne vredi 2 :lol:
Ako pogledamo malo unazad videcemo da skoro svi dobro placeni igraci propadaju u inostranstvu. (nevezano iz kog tima poticu) Jednostavno odu negde za dobru lovu, provedu sezonu - dve na klupi i posle niko ne cuje ni rec o njima. Igraju za neke nizerazredne klubove ili zemlje.

Strasno sam nezadovoljna igrom zvezde nakon onog 28-og minuta.Izgledali su strasno sebicno,kao da je svako od njih hteo da bas on postigne gol,a i kad bi dodao loptu,bilo je to neprecizno i uglavnom u prazno.Strucnjaci za to su bili Georgijev i Djokic.Zigic se uopste nije primecivao,Jankovic je imao jednu dobru priliku pre prvog gola,a sto se mene tice slobodno neka ide sto pre,i on i Zigic,jer Zvezda stvarno treba da pocne da dovodi nove igrace.Kad malo bolje razmislim,realno bi bilo da Milan ode u Ligu Sampiona,ipak je prosle godine igrao u finalu,ali sam stvarno ocekivala malo vise od zvezde.Nacisto su se dekoncentrisali nakon onog gola.Strasno mi je zao i Bajevica,videlo se da se covek svom snagom trudio da uradi nesto,a nije mu poslo za rukom.Ali Zvezdo,ja i dalje verujem u tebe i u tvoje pobede,moras da dignes glavu i nastavis dalje,i naravno,osvojis KUP UEFA!!!

Ako se ostvari Boskov transfer zvezda je samo od prosle godine zaradila:
Lukovic-3miliona
Stojkovic-2,5miliona
Dudic-1milion
Jankovic-2.5miliona
I da uzmemo u obzir da je zvezda pre par meseci dobila pare od Pantelicovog transfera + 1,5milona dolazimo do jedne velike sume.
A sta se uradilo...nismo se adekvatno pojacali nismo vratili dug.
Gde su pare :?:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back