Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pred utakmicu sa Bajernom iz istih razloga je napravljena bakljada. Umesto za vreme utakmice napravljena je bakljada oko celog terena par minuta pre nego sto ce istrcati igraci i zaista je lepo delovalo prvih par redova celog stadiona u plamenu. Ali zato tokom utakmice ni jedna nije bila upaljna.

Evo kako Česi vide sutrašnju utakmicu:
" Velike problema sa sastavom odbrane imaće šestostruki šampion Evrope AC Milan. Crveno-crni pred utakmicu u Beogradu ne mogu računati na kapitena Maldinija, stopera Nestu a ni na univerzalnog defanzivca Kaladju. U Srbiji će im se suprotstaviti naoštren protivnik i pakleni kotao najvećeg srpskog stadiona."

U ime svih u crveno-belom,
za zakletvu Zvezdi ja spev'o sam stih
ja kunem se srcem i dusom i telom
da bodricu, do smrti njih.
Al' zivot pred nama jos bitaka skriva
jer tezak je, tezak , taj fudbalski boj
ja znam, Zvezdu ceka jos sto ofanziva
i zivot joj poklanjam svoj.
Racunajte na nas.

Sumnjaju neki da bodrimo pogresan tim
i mrze nas zato sto uvek smo s' njim,
al' sever i dalje odjekuje tom,
navijackom pesmom najboljom.
Racunajte na nas

samo da neki balvan ne zapali baklju! englezi su dokaz da navijanje moze da bude lepo (cak lepse) i bez baklje.al sta ces, mladi Serbi zive u rezervatu vez 15-ak godina, ne putuju...i huligani u zatvor gde im je i mesto. hocu da dovedem klinca na tekmu da moze da se hvali kad poraste da je bio na

samo da neki balvan ne zapali baklju! englezi su dokaz da navijanje moze da bude lepo (cak lepse) i bez baklje.al sta ces, mladi Serbi zive u rezervatu vez 15-ak godina, ne putuju...i huligani u zatvor gde im je i mesto. hocu da dovedem klinca na tekmu da moze da se hvali kad poraste da je bio na Marakani kad je Zvezda izbacila Milan...a ne da razmisljam da li ce ga pogodi nesto u glavu

ko ovde pominje zapad? gde god se upali baklja, svejedno je, ne mora da leti nigde, bicemo kaznjeni. a znajuci kako nas oduvek gotive iz Evrope ima da nas izbace na par godina. ne znam da li si nekad bio na nekoj tekmi engleza (ja samo 2 puta ali imam jake utiske) ali meni je to navijanje mnogo bolje i lepse nego na nasim stadionima a nisam video nijednu baklju. ako su to propisi u celoj Evropi moramo ih privatiti ko i ostali, voleli baklje ili ne.

naravno da nije sever kriv za sve. ali svi upiru prst tamo zbog sacice huligana koji uvek i skoro uvek na svim tekmama (fudbalskih i kosarkaskih) prave sra/*e, cak hoce da biju i druge, svoje navijace koji su dosli na sever ako neces da uradis nesto sto je on namerio da se radi. zna se tacno koji su to ljidi i lako je izaci sa njima na kraj da ima neke drzave. kod engleza itekako ima mrtvih van stadiona ali uglavnom van kruga koji je pod strogom kontolom policije za vreme utakmice, pa smo tu slicni. ne treba dozvoliti da se i jedan navijac posece a kamoli pogine kao pre koju godinu onaj klinac na derbiju sto ga pogodi ona raketa ili sta vec. mislim, ocu da kazem da je bolje spreciti nego leciti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back