Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jbg zao mi je zvezde :( Sad' je na redu Partizan ^^

Prilozi

• Picture(11).jpg
    Picture(11).jpg
    37 KB · Pregleda: 17
Igrali smo vise nego jadno. Cak i gore nego u Milanu.
Sporo,komplikovano,bez ideje,bez smisla. Nismo znali sta hocemo. Tim koji ne moze u 3 poteza da dotera loptu do centra,ne za sluzuje da igra ni intertoto kup. :D
Da je Zvezda u Milanu dobila 5-0,danas bi izgubila 6-0.Toliko su bili ocajni i BEZOPASNI.
Nisam ocekivao da prodjemo,ali sam vrlo razocaran igrom,bez ikakvih shansi (samo 2-3 polushanse).
Navijanje...JADNO!!!

Evo i mene...iskreno,ne secam se kada sam bio vise razocaran igrom Zvezde i kompletnim utiskom...takodje nikad nisam bio manje euforican pred neki bitan mec kao sto je to bio slucaj sada...milan je igrao sa 50% snage,a da smo mi bolje igrali oni bi samo malo dodali gas i zavrsili posao.U drugom poluvremenu sam stekao utisak da su mogli da nam daju 5 golova...Iako su matora ekipa mnogo su bolji od nas,tu nema dileme...
Koreografija je bila extra,to je jedina stvar koja mi se svidja u celoj ovoj prici.UEFA MAFIJA!!!

PLESsitnihDEMONA:
Igrali smo vise nego jadno. Cak i gore nego u Milanu.
Sporo,komplikovano,bez ideje,bez smisla. Nismo znali sta hocemo. Tim koji ne moze u 3 poteza da dotera loptu do centra,ne za sluzuje da igra ni intertoto kup. :D
Da je Zvezda u Milanu dobila 5-0,danas bi izgubila 6-0.Toliko su bili ocajni i BEZOPASNI.
Nisam ocekivao da prodjemo,ali sam vrlo razocaran igrom,bez ikakvih shansi (samo 2-3 polushanse).
Navijanje...JADNO!!!

I ja ovo, kao Grobar, isto mislim

Žigić se živ nije video, kao da nema želju za igrom(mogući odlazak iz Zvezde,samo gde)
Đokić, iako je dao gol, je upropastio nebrojeno napada, tako što je došao do 16 metara Milana, i izgubio loptu.

Sto se tice Milijasa, slazem se...decko je super igrao...a sad na klupi i uopste ne ulazi...tako da imamo zamenu za Jankovica!

Sto se tice tekme, kad se sve sabere...zadovoljan sam...

Ljudi, budite bar malo realni...igrali smo protiv MILANA!!! Pa ta ekipa diktira igru i odredjuje koliko protivnim moze da igra... Oni su za tri klase iznad nas... Nasi igraci su se borili...stvarno nije moglo vise... Svaka ima cast!
Sto se tice koreografije....super je ispalo, samo me jedino plasi SUSPENZIJA OD UEFA-e... oni su se "naljutili" kad smo mi stavili transparent KOSOVO = SRBIJA a sta ce da kazu kad njih prozivamo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back