KiZo
Poznat
- Poruka
- 9.859
da li bi privatizacija pomogla,mozda budu imali srece pa dodje neki burazer romana abramovica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

v.v.ilic:Mancester je po zvanicnim podacima najbogatiji svetski tim. Radi se tu i o necemu drugom, ne samo o parama.

Ja imam tabelu!68Charger440:Meni se cini da je Real Madrid bio najbogatiji tim prosle godine.
68Charger440:Bekam vredi vise nego cela Zvezda.

pa i nisu losu...drugaciji su...cini mi se da su pruge sitnije i da ih ima vise i dosta podsecaju na dresove PSV i onaj zaseceni deo na bokovima...i nazad plavim slovima pise broj i prezime igraca...ova NIKE kolekcija i nije losa...tab503:ilicu
Bas mi se svidja.

bojan86:E ljudi jeste li videli nove dresove...ja sam video na SOS kad su igrali prijateljsku tekmu protiv onih BOLESNIH ceha...pa i nisu losu...drugaciji su...cini mi se da su pruge sitnije i da ih ima vise i dosta podsecaju na dresove PSV i onaj zaseceni deo na bokovima...i nazad plavim slovima pise broj i prezime igraca...ova NIKE kolekcija i nije losa...
bojan86:Ljudi jel neko cuo, jel nam dolazi neko pojacanje, bar sto se pozicije stopera tice... ?
Nije proslo, djavo nikada ne spava!bojan86:Ala smo razvezli pricu o mojim cesima, kao da su oni sad najbitniji...bilo pa proslo