Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Privatizacija je veliki rizik...jer kad neki burzuj kupi klub on sa njim moze da radi sta god pozeli...tako da klub moze i da propadne skroz...ali opet, burzujcici ulazu doste kesha u klub a od toga mozemo imati velike koristi....

Ma nije lose ni sad...mislim da svake godine napreduje, jeste da je to uzasno sporo, ali napredujemo! Verujem u Pixija...mada me je nekoliko puta pomalo razocarao...ali u odnosu na njegove prethodnike, on je Bog...

P.S.
Kad cemo bre vise da nabavimo neki normalan semafor ili video bim!

TO jeste...ali Man Utd ima stil igre i nacin na koji kupuje igrace...pa pogledaj samo koliko igraca u man utd je iz njihove skole a koliko je u chelsea...i man utd ne menja igrace kao gace...vec planirano kupuje na duzi period...oni kupuje i klince koji jos nisu zaigrali za prvi tim...u svakom slucaju Man utd je masinerija....mada skrecemo sa teme...
mada imamo mi naseg Nemanju Vidica koji igra za Man Utd

E ljudi jeste li videli nove dresove...ja sam video na SOS kad su igrali prijateljsku tekmu protiv onih BOLESNIH ceha... :lol: pa i nisu losu...drugaciji su...cini mi se da su pruge sitnije i da ih ima vise i dosta podsecaju na dresove PSV i onaj zaseceni deo na bokovima...i nazad plavim slovima pise broj i prezime igraca...ova NIKE kolekcija i nije losa...

bojan86:
E ljudi jeste li videli nove dresove...ja sam video na SOS kad su igrali prijateljsku tekmu protiv onih BOLESNIH ceha... :lol: pa i nisu losu...drugaciji su...cini mi se da su pruge sitnije i da ih ima vise i dosta podsecaju na dresove PSV i onaj zaseceni deo na bokovima...i nazad plavim slovima pise broj i prezime igraca...ova NIKE kolekcija i nije losa...

Ako BOLESLAV razdelis na BOLE SLAV, ukapiraces da pozivaju Boleta da slavi. :D Yebi ga, ako nam dodju na Marakanu razbicemo ih jer nikada nisu igrali pred 50.000 navijaca. Njihov stadion prima samo 5.000 i nikada nije pun. :D

Ala smo razvezli pricu o mojim cesima, kao da su oni sad najbitniji...bilo pa proslo...

@ples
jeste, sad nosimo NIKE opremu

I dresovi su nam indeticni PSV-om a ne slicni....jos nismo imali prilike da vidimo rezervnu garnituru, koja je NARANDZASTA, ne znam zast, ali ipak mi zvuci simpaticno... :-D

Ljudi jel neko cuo, jel nam dolazi neko pojacanje, bar sto se pozicije stopera tice... ?

bojan86:
Ljudi jel neko cuo, jel nam dolazi neko pojacanje, bar sto se pozicije stopera tice... ?

Sto je najgore, slusao sam Bajevica kad kaze da je Bisevac standardan, ali da je Tintor (mozda gresim u prezimenu) u prednosti nad ostalima, sto moze ( nadam se da ne mora) da znaci da mozda i nece dovesti jos nekog u odbrani. I ako dovedu to bi morao da bude neki mnogo dobar, a ne neko prosek. Video sam neke golove, tj Trajkovicev i Georgijev, i moram priznati da su stvarno atraktivni, nek ih posluzi tako i kad pocne sezona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back