- Poruka
- 23.504
Ali ne volim ni na pripremama valjanje po zemlji i sutiranje lopte u aut! 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
v.v.ilic:Ali ne volim ni na pripremama valjanje po zemlji i sutiranje lopte u aut!![]()

Ako si mislio na Zvezdu68Charger440:Italijani ce na identican nacin u nedelju svojiti titulu.
Sto nebi i mi?
Na koga mislis? Na Zvezdu ili na nas?68Charger440:Valjalo bi osvojiti prvenstvo ponovo sledece sezone. Kup takodje.
v.v.ilic:Ako si mislio na Zvezduona je na takav nacin tu utakmicu izgubila
![]()
Cekaj jos malo, bice. Nocas sam u formi. Ne mogu da spavam. Sjebala me Zvezda. Sutra (danas) ce da me ovde zayebavaju.68Charger440:Evo ga i 1,000 post.
Gde nadje ovo, yebote? Eto kako cu da se odbranim od zayebavanja! Bravo!!!68Charger440:Polako, nemozes one poteze nauciti preko noci. Treba tu puno da se uci.
Pazi trening Italijana
v.v.ilic:Gde nadje ovo, yebote?
Pa rekoh ti da me syebala Zvezda pa ne mogu da spavam. Zaspao sam pa sam se probudio.Sad mi je malo lakse kad sam video trening.68Charger440:Kod tebe je sad ... 4 a.m.? I jos si budan?
Aha. Ali na motore vise necu. Pao sam tri puta a cetvrti necu. Bog pomaze samo tri puta, kazu68Charger440:Na onom sajtu sto sam te pozivao da dodjem, ali si odbio i rekao da si ostario za motore.
Bojim se da na sajtu ne padnem cetvrti put Uh, pa ti imas jos fore. Ja sam "zajebo" sutrasnji (danasnji) dan. Treba da idem na sluzbeni put i da vozim. Sve cesce mi se desava da spavam i drzim volan... Odoh na spavanje. Laku noc68Charger440:Hehe, dobar si.
Evo jos 2 sata pa cu i ja na spavanje (ako izdrzim do 11 p.m.).
68Charger440:Secam se predprosle sezone na pripremama pobedjujemo Verder, tadasnjeg prvaka Nemacke, a onda u prvenstvu titulu osvaja Partizan sa rekordnom razlikom
68Charger440:Meni se ne svidja sto cesto menjamo trenere. Ovo je 4. trener u poslednje 3 godine.
Dovedemo trenera, on se taman uklopi u tim i onda ode. I onda dodje novi trener i krece sve iz pocetka.