Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice tog direktnog plasmana Zvezde u Ligi Sampiona, i ja mislim da od toga nema nista...ali mozemo da izvucemo koristi bar to da budemo nosioci u trecem kolu...posto najverovatnije nece biti dosta klubova iz grcke dok mozemo da izvucemo neke "lakse" protivnike iz italije, npr Roma, Smapdoria itd...

na sajtu http://www.transfermarkt.de/ su vec objavili da su nam dosli Pecelj koji je igrao u Interu iz Zapresica i Ivanovski iz Vardara....iskrneo sam ocekivao neka zvucnija imena ali ok....

Ratomir Dujkovic je preporucio nekog Ganca iz odbrane ali cisto sumnjam de ce biti sta...

@ZzZzZz
pa evo me...uci se...ispitni rok...pa sad sam nasao malo vremena pa...

E meni samo nije jasno zasto nismo prodali Kovacevica ili jos nekog iz veznog reda kada imamo milion igraca na tim pozicijama...Milijas, Jankovic, Kovacevic, Georgijev, Milovanovic, Suzuki, Perovic jos i Basta moze tu da igra...i jos drugi...

Napad nam je ok... Žigi, Đokić, Purović, Tadeu i Boban Stojanović!

A odbrana nam je katastrofa! :-(

68Charger440:
FK Mladá Boleslav – Crvena Zvezda Beograd 2:1 (0:0)

D(j)okic strelac za Zvezdu u 55. minutu

Sada sam stigao i bas trazim gde da nadjem rezultat utakmice. Kad ono Nevidljivi vec zna. Ti si najbolji izvestac kod nas (na radu u inostranstvu :D ).

Napisao sam da Zvezdi nece biti lako. Mladog Brunclika nisam video i zato je proslo tako. Nisu pili ricinus. :D

Pogledacu sta su oni napisali o utakmici.

Sada sam pregledao. U naslovu pisu:

Srpskog sampiona smo ukrotili po drugi put

U daljem tekstu se osvrcu na prvo poluvreme ocenjujuci ga kao grubu igru od strane Zvezde i straha sudije da ne dosudi najmanje dva penala. Kazu da su se nasi valjali po terenu simulirajuci faulove. Ako je to tako, yebes nas mentalitet. Drugi tuku i igraju a nasi se valjaju.

Mladi Brunclik nije ni ulazio u igru. Juce je igrao protiv Maribora. (M.Boleslav pobedila 3:2). Usao u 75 min.

[ Ja mislim da je njihov trener video da pripremam zaveru sa ricinusom pa ga verovatno nije ni doveo na igraliste :lol:]

Isao sam ponovo da citam.

Kazu da su nas pobedili a mi se jos "ponosili svezom titulom kao srpski sampioni"

Ne znaju oni sta znaci igrati na seoskom poljancetu u Lojpersdorfu i na Marakani. Voleo bih da se sa njima sastanemo u LS. I pored svega mislim da bismo ih razbili :lol: Nas tim se tek okuplja.:D: Oni u ovom sastavu igraju najmanje 5 god, sa malim pojacanjima u medjuvremenu.

Ne znam da li cu sa ovim mojim komentarima biti nekome dosadan ili ce da smatra da propagiram ceski fudbal zato sto mi sin igra ovde. Ali ne mogu da cutim.

Stvarno sam razocaran ovim rezultatom iako smo u fazi priprema. I ti dovedeni fudbaleri treba da znaju da igraju fudbal. Da se ukomponuju ne bi trebalo vise nego jedan trening i teorija u svlacionici od 30 minuta.

Ista ta Mlada Boleslav je pre odlaska na pripreme odigrala prijateljsku utakmicu sa Hradcem Kralove B (igra 3 ranga takmicenja nize) i odigrala 2:2. Za Hradec su igrali dvojica Stefanovih drugova.

1.Vaclav Pilar (1988 god. 168 cm visina, 60kg.) isao sa Stefanom u deveti razred osnovne skole i igrao sa njim najvisu djacku ligu u istom timu RMSK Cidlina. (Najbolji su drugovi, svake nedelje dolaze jedan kod drugoga ......)
2. Mihal Blazej (1986 god. 172cm 70kg) takodje bivsi igrac RMSK Cidlina.

Pogledati: www.rmskcidlina.com pa ici na otkaz: " Foto tydne". ili direktno: www.rmskcidlina.com/foto.htm Videcete obojicu. Poznacete ih po tome sto su najmanji na slici, a i pise pod slikom.

E sad zamislite kako bi Zvezda prosla sa njima kada bi im se jos pridruzio Stefan, najbolji strelac cele lige u kojoj igra (1988god. 172cm. 65kg.)

Ja sam malo razocaran. Koga to Zvezda dovodi? Koji su to dvometrasi koje imamo?

Izvinite, moram opet. Ova deca bi ih razbila sa svim onim metrima visine koju imaju.
Kako kaze Nevidljivi: Tako se stvara tim. Mislim da ste moje misljenje o tome procitali ranije: DAVATI AKCENT NA OMLADINU pa iz sopstvenih redova stvarati tim.

Tako je radila i Mlada Boleslav a o njoj cete jos slusati!

Pa Mlada Boleslav vec 5 godina ima iste igrace i juce su verovatno igrali u najjacem sastavu dok smo mi doveli par novih igraca i plus ko zna koji tim je igrao juce.

To su pripremne utakmice bre. Ko zna sta sve eksperimentise Bajevic.

I zimus na pripremama nismo dobili nijednu utakmicu al smo ipak gazili u prvenstvu i osvojili smo duplu krunu.

Da si pogledao link koji sam ostavio, video bi da je i M.Boleslav u drugom poluvremenu izmenila petoricu igraca. Prvo poluvreme 0:0 a drugo 2:1 za njih. I oni su na pripremama kao i Zvezda. :D A od njih vec gubimo drugu utakmicu. Nije to dobro za ugled Zvezde!

Moj prilog ne sadrzi u sebi sumnju u Bajevica i njegove kvalitete. Niti sumnjam da se Zvezda nece dobro pripremiti za nastavak sezone i kvalifikacije za LS.

Ja sam razocaran PRISTUPOM IGRI nasih fudbalera. Valjanjem po travi i cestim prekidima, koje na pripremnim utakmicama nemaju apsolutno nikakav smisao. Otuda i moj prigovor i konstatacija da bi takvu Zvezdu tukli i omladinci tipa Vaclav Pilar, Michal Blazej, Stefan Ilic. i da bi pored nasih dvometrasa prolazili kao pored kolaca zabodenih u zemlju. :D

Pogledaj moj avatar! JA NAVIJAM ZA ZVEZDU!!!
Po tvom avataru bih zakljucio da ti za nju igras! :lol: , :lol:

Pih, pogledah slucajno u broj poruka (mojih) kad tamo stoje tri sestice. Djavolski brojevi.
Pih,pih,pljuc,pljuc da ne ureknem :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back