S. Ilicu pazi malo sta pricas. Pojavio si se ovde pre neki dan i samo svadje izazivas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nevidljivi", evo Ti primer za moj predlog o URAMLJIVANJU. Treba da zauzme vidno mesto na tabeli "pametnih" priloga. Nemoj to da brises, treba te unikate skupljati!S.Ilic:Prljavi cigane smiri malo dozivljaj ,znam ja da ste osetljivi na Strazbur .
Nemoj, ja se na takve ne ljutim. Sluze mi kao satisfakcija na temu.68Charger440:Upozorio sam ga jednom. U buducnosti samo brisem.
Ako cemo iskrenio ni tvoj odgovor nije bolji. Dozvoljavas da se spustas na njegov nivo i jos usput pravis tezu gresku. On se tebi direktno obracao i samo tebe vredjao a ti generalizujes ljude sa odredjenog podrucja i jos ih sve dodatno vredjas.v.v.ilic:PS. On ima isto prezime ali sigurno znam da je srbijanac, negde oko Nisa. Oni su takvi.
Ja ne poticem iz te sredine. Tek toliko da me sa njim ne mesate.
Tab, ti opet ne razumes satiru. Mislio sam da ce on nasesti na provokaciju, kad ono ti?tab503:Ako cemo iskrenio ni tvoj odgovor nije bolji. Dozvoljavas da se spustas na njegov nivo i jos usput pravis tezu gresku. On se tebi direktno obracao i samo tebe vredjao a ti generalizujes ljude sa odredjenog podrucja i jos ih sve dodatno vredjas.
Da ne bude zabune ja sam 3 generacije Beogradjanin i po majci i ocu (da ne mislis da sam se licno osetio uvredjenim)
Smatram samo da nije uredu ni tvoj odgovor kao sto nije u redu ni njegovo pisanje. Po mom misljenju obojca treba da dobijete zuti karton.
OK, prihvatam izvinjenje a ja se izvinjavam Ilicima srbijancima iz Nisa ako su se u ovome nasli. Mislio sam da ce se onaj zalepiti. Vidis, sada opet ne pricam sa njim, vec sa tobom. Takve treba ignorisati, kao da ne postoje. Ne treba se lepiti na njihove uvrede i odmah im odgovarati, kao onako u lice.Ne treba rasplamsavati strasti. Secam se jednog starog majstora, brodomontera, iz brodogradilista "Tito". "Profesore, nemoj kada gori da dolivas ulje. Vodu! Vodu baci!" U momentu sam bio izlecen od afektivnih reakcija.tab503:ma ok je to. JA samo ne podnosim "etiketiranja" a provokacija ili ne meni se ucinilo iz pisanja da si "etiketirao" celo jedno podrucje.
U svakom slucaju izvinjavam se ako sam pogresno protumacio.
Ne na ulje, nego kada gori! Misli se samo na vatru, ne na njeno poreklo, sam znas!tab503:da samo kad na zapaljeno ulje bacis vodu svasta ispadne
Salu na stranu, upravo to. Postoje ljudi sa kojima mozes da se ne slazes ali opet vredi polemisati i diskutovati a opet postoje ljudi koji umeju samo da vredjaju i takve je najbolje ignorisati jer upustanjem sa njima u raspravu samo sebe spustas i pokazujes da nisi nista bolji
Vidis da je pola 2. Moramo se umiriti, treba spavati. Sutra se radi.FLUID:off topic (neću više)
Ej, momci nemojte bez razloga da spuštate tenziju. Smeta mi tišina.![]()
Ma znam, video si da sam namigivao.v.v.ilic:Ne na ulje, nego kada gori! Misli se samo na vatru, ne na njeno poreklo, sam znas!

U Kolinu. 50 km od Praga na istok (prema Rusiji). Strasno jak industrijski grad. Rafinerija nafte, fabrika automobila TPCA (Tojota, Pezo, Citroen Automobili), hemijska industrija...a sport? Brate, Kolin ima sve sportove i muske i zenske sem vaterpola. Ako te nesto posebno interesuje, napisacu Ti.tab503:Ma znam, video si da sam namigivao.
Sto bi ti rekao sala
Inace gde si u Ceskoj?
Ja sam bio u Pragu, Bratislavi, Karlovim Varima, Zvolenu, i jos brdo mesta kojima sam potpuno zaboravio ime (secam se jedno je imalo zamak u brdu koji sam isao da posetim) u vise navrata dok su jos bili jedna zemlja.
Nemoj da pricas sa njim. Pusti ga neka prica sam i neka valja po ustima govna koja sere!ZzZzZz:Ajde bre ne jedi go*na vise!!! Da je Vukcevic promasio sve bi bilo u redu, ipak je on igrao za Partizan!!! Zahvaljujuci Basti, Purovicu, Jankovicu i drugima smo i stigli na EP!
A onaj Rnic nema grama mozga,i kad daje intervju uvek se sit iscerekam jer ne zna tri recenice da sastavi...Tipican predstavnik grobara..Bolje da je Ivanovic igrao povredjen nego ovog retarda sto je uveo...Purovic je igrao vrhunski ceo mec,ali je ocigledno da ne zna da sutira penale,nije kriv on nego Okuka sto ga je pustio da puca pre nekih drugih igraca..Jankovic je sirovina teska,i morace da se menja pod hitno ukoliko zeli da igra kod Bajevica...batka_mija:da, da... i nismo ni trebali da prodjemo grupu zahvaljujuci njima, yebali vas svi oni redom... bosko jankovic - srpski dejvid bekam... koji je to majmun... klasicna prica gde verovatno odredjeni broj stojkovicevih igraca mora da igra... a onaj purovic pi*ketina najobicnija.... drvo! bukva!!! ne sme golmana da pogleda u oci pre penala... zvezdina petorka... 2 promasena penala... i onaj okuka kreten najobicniji!!! bez sredine igramo celo prvenstvo... ostavku ako ne da, najobicnije je *****, ko i ti igraci sto su promasili penale...