- Poruka
- 33.100
Čekaj sad Fluid, sam si rekao i shvatio da pre Chargera nije bilo moderatora. Zašto se onda ljutiš na njega?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako je takva tema postojala a neko je izbrisao, slazem se da nije bilo nimalo "demokratski" niti korektno. Ja ne vidim najmanji razlog da se to ucini. Verovatno moderator nije bio na visini zadatka a mozda je bio i nezreo za takav posao. (Naravno moj prigovor je uslovan, ukoliko je to ucinio moderator)FLUID:Ako već hoćeš da ti kažem šta je u pitanju. Evo nekoliko konstruktivnih pitanja: Gde je tema "Za sve navijače i simpatizere Partizana"? Ko je obrisao tu temu i zašto? S kojim pravom je to urađeno gde su bili postovi navijača Partizana, a tema koja je namenjena Zvezdinim navijačima još stavljena kao lepljiva? Da li tema u kojoj se raspravlja o tome ko ima od kog igrača broj telefona zaslužuje da bude lepljiva kao tema jedne ozbiljne navijačke grupacije samo da bi se nabio što veći broj postova na njoj?
Dok sam ja pisao vi ste ponovo bili brzi i resili enigmu. Malo me zacudjuju verbalne uvrede od strane "Grobara" upucene na nas racun. Ali i to je rivalstvo. Ne mora sve da bude korektno. Nebi smo se ni zvali rivali. A i nasi umeju da odgovore. Mada mislim da bismo svi zajedno isli u kafanu kada bismo se nasli negde u dalekim svetskim prostorima. I "vredjanje" bi nosilo veliku dozu humora.68Charger440:Tema nije bila izbrisana, samo je bila ne-aktivna na duzi period. Nasli smo je.
v.v.ilic:Ja uopste ne razumem vase prigovore. Bila je to godisnjica jednog velikog dogadjaja, nezaboravnog za sve prostore ne samo Srbije vec cirave Jugoslavije. Bio je red da neko nacne i tu temu. Naopako da to nije niko uradio. Ja ne bih nista imao protiv da se neko seti dana kada je Partizan igrao u finalu kupa sampiona. Veruj mi, iako sam ofarban u crveno-belo od rodjenja, rado bih se toga setio. I to je bio deo moga detinjstva, da ne kazem mladosti. Bilo mi je tada tesko zasto to nije Zvezda a sada, sa ovih daljina rado se setim i toga dogadjaja. U bivsoj Jugoslaviji jos nikome to nije poslo za rukom (to sto su postigli Zvezda i Partizan) i u tome ne vidim nikakvu pristrasnost.
Pozdravljam najveceg Zvezdinog rivala Partizana i njihove navijace. Ni mi nebismo bili tako veliki da nije vas.

(ovo sam ja smislio).Nije ih malo, samo ne pisu ovde. Oni koje citas su suvise mladi da shvate vremenske daljine. Ne secam se, mozda sam i ja bio takav a vreme sjedinjuje dogadjaje i strasti. I oni ce misliti kao i ja kada jos malo prastu, sazreju i shvate jedinstvo u danasnjim suprotnostima.Alex.L:Tako treba, to je mišljenje zrelog čoveka.
Nažalost osoba sa ovakvim mišljenjem je vrlo, vrlo malo.
Pozdravljam i ja Delije, pre svega one koji se misle kao ti(o ovom što si ti napisao).
Ostale manje-više, više manje, nego više :razz::razz:(ovo sam ja smislio).
Ako već hoćeš da ti kažem šta je u pitanju. Evo nekoliko konstruktivnih pitanja: Gde je tema "Za sve navijače i simpatizere Partizana"? Ko je obrisao tu temu i zašto? S kojim pravom je to urađeno gde su bili postovi navijača Partizana, a tema koja je namenjena Zvezdinim navijačima još stavljena kao lepljiva? Da li tema u kojoj se raspravlja o tome ko ima od kog igrača broj telefona zaslužuje da bude lepljiva kao tema jedne ozbiljne navijačke grupacije samo da bi se nabio što veći broj postova na njoj?
v.v.ilic:Nije ih malo, samo ne pisu ovde. Oni koje citas su suvise mladi da shvate vremenske daljine. Ne secam se, mozda sam i ja bio takav a vreme sjedinjuje dogadjaje i strasti. I oni ce misliti kao i ja kada jos malo prastu, sazreju i shvate jedinstvo u danasnjim suprotnostima.

e da i transferiZzZzZz:Moze i "transferi".
Vrlo ima veze sa uzrastom coveka a to pocinjes da shvatas kad vreme pocne da gazi tebe a ne ti vreme. A mnogo zavisi i od toga u kojoj i kakvoj sredini pocinjes da navijas i na koji nacin sazrevas. Nase vreme je bilo manje uzburkano iako smo se kamenovali i jedni druge sacekivali po coskovima i tukli (Licno nisam bio akter niti ucesnik ni jedne bitke). Danas se zivi nekoliko puta brze nego pre a sazrevanje, cini mi se ide sporije. (Gledam svoga sina. Sa 17 jos uvek misli da ce igrati fudbal za Real ili Mancester. Cak i Zvezda mu je mala.)Alex.L:Nema to veze sa uzrastom čoveka(dobro, ima ali male), nego zavisi koliko je ko (ne)zreo
Ja sam malo mlađi(ili sam vršnjak nekih od njih), pa opet razmišljam kao ti po ovom pitanju.
tab503:ja licno smatram da bi trebali da imamo samo 3 lepljive teme i to je to.
Kladionica ( da bi se izdvojila od ostalih da ne smaraju u ostalim temama) zvezda i partizan.
Nema potrebe za gomilom lepljivih. Cak i svetsko prvenstvo koje je stavljeno kao lepljivo nije bilo potrebe za tim. Lepljiva tema znaci da bude stalno u vrhu bez obzira kad je zadnji post napisan. I svetsko prvestvo i sve ostale teme ce biti u vrhu dok su aktuelne.
Zato smatram da lepljiva nije toliko i potrebna.
Kao sto rekoh
Kladionica
Zvazda
Partizan
I nista vise.
v.v.ilic:Jeste. Takodje mislim da je Zvezda postala prvak sveta kada je Mihajlovic izjednacio na 2:2 protiv Bajerna. Ja i danas (posle 15 godina) pustam snimak i svaki put skacem kada lopta parabolom udje u gol. I vristim kao kada sam to video uzivo.Zena i sin
beze vec iz sobe kada uzmem u ruke kasetu (oni ne vide koju) i krenem prema videu. "Evo ga, opet ide da gleda ZVEZDU".
Uh, ala je sunce sijalo u sred noci!!!
А кад је Миха дао први гол...све је престало.Elvin:po kom kriterijumu si zalepio temu o zvezdi?
favorizuješ jedan klub,to nije lepo.
sad,ili je odlepi,ili zalepi temu o partizanu,vojvodini,sartidu,zemunu...itd.
kontaš zašto?

a koja je svrha onda lepljive?68Charger440:Zar nije bolje da se lepljive teme svake sedmice menjaju umesto da jedna te ista stoji tu sve vreme?
ili barem duzi periodLjuba82:Како да се не сећам? Сећам се да неколико сати пре утакмице није радила стоматолошка клиника (близу Маракане) због текме, а мене болео зуб.А кад је Миха дао први гол...све је престало.
Па онда онај други наш гол, ћале мислио да испадамо 100% у продужецима, ови нас полако узимају под своје, ја му кажем дајемо гол у овом нападу...и оно гол...као да је јуче било...а имао сам 8 година.
Па кад се сетим да сам се годинама после нервирао гледајући снимак кад је Дика успео да прими гол кроз ноге. Па су ми у пар наврата долазили тренуци сете кад сам гледао снимке кад видим шта смо урадили, освојили, готово да ми засузе очи, озбиљно.
У средњој сам дао касету једном другару, он се и дан-данас прави луд, не враћа је...
Ako hoces da je imas (a taj sto se "pravi lud" ti ne vrati) napisi. Poslacu ti kopiju.
(pogledaj sta mi pise:"Poruka je prekratka pa ako hocu da je posaljem moram jos da pisem. E svasta! I jos kaze da je prosirim na najmanje 5 karaktera)
ZzZzZz:Kako si duhovit! Dosao covek na forum i na prvom postu nekog proziva!
Na koga se odnosi ovaj komentar?ZzZzZz:Kako si duhovit! Dosao covek na forum i na prvom postu nekog proziva!
v.v.ilic:Na koga se odnosi ovaj komentar?
Nemojte nista da brisete. URAMITE TAKVE PAMETNE KOMENTARE. da svi vide kakvih ima. Ili ih izdvajaj na posebnu stranicu pa da sluze kao udzbenik za: nepismene, nevaspitane, "pametne"...68Charger440:Izbrisan je komentar na koga se odnosio.
Prljavi cigane smiri malo dozivljaj ,znam ja da ste osetljivi na Strazbur .v.v.ilic:Nemojte nista da brisete. URAMITE TAKVE PAMETNE KOMENTARE. da svi vide kakvih ima. Ili ih izdvajaj na posebnu stranicu pa da sluze kao udzbenik za: nepismene, nevaspitane, "pametne"...