Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ZzZzZz:
Sto je bre Jankovic sirovina? Covek je veliki talenat.Brz kao metak, zna da dribla, ima jak sut(bacio u nesvest onog Ukrajinca), zna da izvodi slobodnjake... Pa sta ako je promasio penal i dve sanse?
Desava se svakom. Samo da ga Zvezda ne proda!
Naravno da hoce i to nekom Rotoru,Sinjiku,Saturnu gde mu je i mesto .Zvezda na dobitku imace da placa plate igracima sledecih pola godine .

batka_mija:
zato sto je stojkovic doveo tu onu neznalicu okuku koja nema mu*a da postavi igru kako treba.... gori je i od kosanovica... a sad moraju malo da se prodaju igraci... ***** zemlju, bitno je da se uzmu pare... primer najbolji - basta! to su ti srbi i najsrpskiji klub... yebali ih svi ti igraci bas...
u bgdu ih je pokidao vucinic na dve lopte vukcevica... da pratis malo bolje bi znao... ne bi samo kenjao tu... posle je vec bilo lako...
E batka ,ajde ne kenjaj znas!
Lozis se tu ko metar drva. Sizis ovde kao neki metol. Pre sam mislio da samo izigravas budalu,a sad misli da si budala. Ne budala nego idiJot!
Ti bas ne shvatas ozbiljno cinjenicu da zvezdine igrace i navijace mnogo zabole patka za reprezentaciju.
Da sam ja predsednik Zvezde..izricito bih zabranio igranje za reprezentaciju. Ma kako da se ove drzava.
I tvoj Vukcevic somina da nesto vredi ne bi otisao u Saturn...momak je operisam od dodavanja lopte. Secam se samo kako je gushio igru prosle godine na EP za mlade...a ovamo ga hvalili u novinama ne daj Boze...kako su ga hvalili tako je i zavrsio.
Necu da branim Jankovica...i maradona je promasivao penale...i gomila opstalih mnogo vecih nego sto je taj Jankovic...a tebi je bolje da ne histerises i da ne kenjas puno an ovoj temi. Ako imas nesto da kazes u vezi EP za mlade idi na temu za to.
Uosalom Stojkovic je odbranio penal...Bisevac je tamo dao gol hrvatima i to prvi...pa je tek onda kako ti kazes bilo lakse...kakva ti je to moronska izjava "posle je bilo lako"
aman sam pomislio da si relativno prihvatljivo normalan,ali se ispostavilo da si jedna obicna konjina.

naravno da ga ne bi pustio da igra za reprezentaciju jer si isto ***** k'o i svi cigani i jer te boli uvo za zemlju i za ljude kojima to moze da bude jedno od retkih zadovoljstava... na srecu, nema puno kretena koji gledaju na taj debilski nacin, na koji ti gledas stvari... a samo znate da kenjate... zvezda, srbija, srpski klub... govna jedna smrdljiva... mozda bi i mogli da prodate nekog igraca kad biste zaigrali u evropi ponekad... a ne da unistavate reprezentaciju! bar zbog ljudi koji vole svoju zemlju ma kakva ona bila...

Bisevac je najveca rupa u Zvezdi i ako ih imate mnogo ja ne znam sta taj covek uopste trazi u reprezentaciji......setite se samo njegovih brilijantnih poteza protiv Rome(dodao loptu Nondi),ofk-a(dao majmun autogol),PSV-a(dobio crveni na pocetku utakmice) ....eto kakvog igraca ima nas "najbolji klub"

Posebno sam impresioniran vasom taktikom uzme masni Stojkovic loptu doda je nekom od bekova (Basta(U),Lukovic(Ex)) onda oni raspice po lopti ko nenormalni i ako udari kamilu onda je dobro ako ne, ****** propala akcija ajmo ponovo.....jedva cekam da vidim kako ce to upaliti u kvalifikacijama za "LS".

Sto ovi grobari uzasno mnogo vremena trose na brigu o nasoj taktici. Ja ne znam ni koja je bila partizanova taktika ni derbi kada gledam.
Grobari,potpuno razumem vasu extremnu nervozu. Imate cvelike lopove u upravi,koje niste spospbni da oterte,jer su se uzasno mnogo nakotili i ja vam zelim da ih ne opterate. :lol:
A jos sam cuo da ovi vashi planiraju da dovedu VANSERIJISKOG TRENERA,opste priznatog u celom svetu a pozebno u Egiptu...Mehmeda Bazdarevica! :lol: :lol:
KAda sam cuo to odjednog grobara sa posla umalo se nism stavrno upiso od smeha.
Kakva je to trenerska velicina! :lol:

PLESsitnihDEMONA:
Sto ovi grobari uzasno mnogo vremena trose na brigu o nasoj taktici. Ja ne znam ni koja je bila partizanova taktika ni derbi kada gledam.
Grobari,potpuno razumem vasu extremnu nervozu. Imate cvelike lopove u upravi,koje niste spospbni da oterte,jer su se uzasno mnogo nakotili i ja vam zelim da ih ne opterate. :lol:
A jos sam cuo da ovi vashi planiraju da dovedu VANSERIJISKOG TRENERA,opste priznatog u celom svetu a pozebno u Egiptu...Mehmeda Bazdarevica! :lol: :lol:
KAda sam cuo to odjednog grobara sa posla umalo se nism stavrno upiso od smeha.
Kakva je to trenerska velicina! :lol:
Hahahahahahahaha:lol::lol::lol::lol:

Ne mogu oni na svoju temu. Tamo nema nista interesantno. A mislim da polako pripremaju teren da predju u zvezdase, pa kao sad crne, pljuju i vredjaju a posle ce reci:"Izvinite, pogresili smo. Hocete nas pustiti da budemo zvezdasi da se malo radujemo?Od Partizana nema nista."
Izvinjavam se. Ima na njihovoj temi sta da nauce. Neka procitaju FLUID-a pa da vide kakav treba da bude grobar. Oni ne prate sta pisu pravi grobari pa da se malo uce.

E ljudi...pre neko vece u jednom klubu ovde u Kini,pustali su film o Zvezdi. Istorijat kluba,uspesi,stadion...sve redom.Cak je jedan moj ortak ovde sreo jednog klinca koji niso Zvezdin dres (beobanka) i slikao se sa njim.
Ne znam koji je razlog da oni ustaju taj film,ali cuo sam da je neki Kinez potpisao za Zvezdu. Jel zna neko nesto o tome? Na sajtu nema ni pomena.
Misim stvarno,sta reci....nema gde nas nema! :lol:

shalle87:
Gde si to procitao???

Zvezda sad hoće Jevrića
Subota, 3. jun 2006. 11:50

Čim je golman mlade reprezentacije SCG Vladimir Stojković napustio redove Crvene zvezde i prešao u francuski Nant, mediji su počeli da se utrkuju koga će čelnici crveno-belih dovesti na mesto čuvara mreže.

Prva opcija bio je Dragan Žilić, ali pošto je direktor Rijeke Marinko Koljanin i definitivno potvrdio da bivši reprezentativac Jugoslavije ostaje na Kantridi i sledeće sezone, u fokusu se našao Dragoslav Jevrić, stameni čuvar mreže plavih na predstojećem Mundijalu u Nemačkoj.

„Sport” prenosi da su Dragan Stojković i njegovi saradnici pažnju usmerili na Jevrića, koji je prošlu sezonu proveo u turskom Ankarasporu.

Glavni adut za prelazak na Marakanu trebalo bi da bude to što turski klub nije ostvario značajnije rezultate prošle sezone, a Zvezda ima velike planove u narednoj sezoni, uključujući kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ipak, dalji koraci u vezi sa ovim eventualnim transferom zavisiće od partija Jevrića na Mundijalu, jer bi upravo dobre odbrane u Nemačkoj mogle da skrenu pažnju inostranih klubova na njega, ali mu i podignu cenu, što bi ga onda značajno udaljilo od Ljutice Bogdana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back