Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
S.Ilic:
Prljavi cigane smiri malo dozivljaj ,znam ja da ste osetljivi na Strazbur .
"Nevidljivi", evo Ti primer za moj predlog o URAMLJIVANJU. Treba da zauzme vidno mesto na tabeli "pametnih" priloga. Nemoj to da brises, treba te unikate skupljati!
To su reakcije onih koji su osetljivi na Bari i Tokio.

PS. On ima isto prezime ali sigurno znam da je srbijanac, negde oko Nisa. Oni su takvi.
Ja ne poticem iz te sredine. Tek toliko da me sa njim ne mesate.

v.v.ilic:
PS. On ima isto prezime ali sigurno znam da je srbijanac, negde oko Nisa. Oni su takvi.
Ja ne poticem iz te sredine. Tek toliko da me sa njim ne mesate.
Ako cemo iskrenio ni tvoj odgovor nije bolji. Dozvoljavas da se spustas na njegov nivo i jos usput pravis tezu gresku. On se tebi direktno obracao i samo tebe vredjao a ti generalizujes ljude sa odredjenog podrucja i jos ih sve dodatno vredjas.
Da ne bude zabune ja sam 3 generacije Beogradjanin i po majci i ocu (da ne mislis da sam se licno osetio uvredjenim)
Smatram samo da nije uredu ni tvoj odgovor kao sto nije u redu ni njegovo pisanje. Po mom misljenju obojca treba da dobijete zuti karton.

tab503:
Ako cemo iskrenio ni tvoj odgovor nije bolji. Dozvoljavas da se spustas na njegov nivo i jos usput pravis tezu gresku. On se tebi direktno obracao i samo tebe vredjao a ti generalizujes ljude sa odredjenog podrucja i jos ih sve dodatno vredjas.
Da ne bude zabune ja sam 3 generacije Beogradjanin i po majci i ocu (da ne mislis da sam se licno osetio uvredjenim)
Smatram samo da nije uredu ni tvoj odgovor kao sto nije u redu ni njegovo pisanje. Po mom misljenju obojca treba da dobijete zuti karton.
Tab, ti opet ne razumes satiru. Mislio sam da ce on nasesti na provokaciju, kad ono ti?
Zar ne vidis da se njemu nisam ni obratio. On meni da! Ja sam se ogradio od njega, a mozda i nije iz okoline Nisa. Tab, to bese provokacija na njegov racun, provokacija kojom se ignorise onakav pisac. Sa njim ni ne razgovaram. Razgovarao sam sa "nevidljivim".

tab503:
ma ok je to. JA samo ne podnosim "etiketiranja" a provokacija ili ne meni se ucinilo iz pisanja da si "etiketirao" celo jedno podrucje.
U svakom slucaju izvinjavam se ako sam pogresno protumacio.
OK, prihvatam izvinjenje a ja se izvinjavam Ilicima srbijancima iz Nisa ako su se u ovome nasli. Mislio sam da ce se onaj zalepiti. Vidis, sada opet ne pricam sa njim, vec sa tobom. Takve treba ignorisati, kao da ne postoje. Ne treba se lepiti na njihove uvrede i odmah im odgovarati, kao onako u lice.Ne treba rasplamsavati strasti. Secam se jednog starog majstora, brodomontera, iz brodogradilista "Tito". "Profesore, nemoj kada gori da dolivas ulje. Vodu! Vodu baci!" U momentu sam bio izlecen od afektivnih reakcija.
Hvala ti majstor Pero. Sada pokusavam i na druge da prenesem Tvoj savet.

da samo kad na zapaljeno ulje bacis vodu svasta ispadne ;)
Salu na stranu, upravo to. Postoje ljudi sa kojima mozes da se ne slazes ali opet vredi polemisati i diskutovati a opet postoje ljudi koji umeju samo da vredjaju i takve je najbolje ignorisati jer upustanjem sa njima u raspravu samo sebe spustas i pokazujes da nisi nista bolji

tab503:
da samo kad na zapaljeno ulje bacis vodu svasta ispadne ;)
Salu na stranu, upravo to. Postoje ljudi sa kojima mozes da se ne slazes ali opet vredi polemisati i diskutovati a opet postoje ljudi koji umeju samo da vredjaju i takve je najbolje ignorisati jer upustanjem sa njima u raspravu samo sebe spustas i pokazujes da nisi nista bolji
Ne na ulje, nego kada gori! Misli se samo na vatru, ne na njeno poreklo, sam znas!

v.v.ilic:
Ne na ulje, nego kada gori! Misli se samo na vatru, ne na njeno poreklo, sam znas!
Ma znam, video si da sam namigivao.
Sto bi ti rekao sala :lol:

Inace gde si u Ceskoj?
Ja sam bio u Pragu, Bratislavi, Karlovim Varima, Zvolenu, i jos brdo mesta kojima sam potpuno zaboravio ime (secam se jedno je imalo zamak u brdu koji sam isao da posetim) u vise navrata dok su jos bili jedna zemlja.

tab503:
Ma znam, video si da sam namigivao.
Sto bi ti rekao sala :lol:

Inace gde si u Ceskoj?
Ja sam bio u Pragu, Bratislavi, Karlovim Varima, Zvolenu, i jos brdo mesta kojima sam potpuno zaboravio ime (secam se jedno je imalo zamak u brdu koji sam isao da posetim) u vise navrata dok su jos bili jedna zemlja.
U Kolinu. 50 km od Praga na istok (prema Rusiji). Strasno jak industrijski grad. Rafinerija nafte, fabrika automobila TPCA (Tojota, Pezo, Citroen Automobili), hemijska industrija...a sport? Brate, Kolin ima sve sportove i muske i zenske sem vaterpola. Ako te nesto posebno interesuje, napisacu Ti.

cudo da sinoc i zenga nije dos'o da sutira penal ***** li vas u usta ciganska!!! sve sto ste mozete da zaserete, zaserete **** vas i bosko jankovic i onaj majmun pederski purovic sto ceo sampionat nije uradio bas nista.... napadac... umesto da mu penal sutira krasic i stepanov on daje ovim majmunima kretenskim koji imaju 2 evropske utakmice u nogama... cim sam video onog majmuna purovica, znao sam da ispadamo... yebo li vas on sve odreda...

Nevidljivi, probudi se. Ima uljeza na nasim stranicama. Taman sredimo nase, da budu pristojni, kad evo ti ga na. Dodje njihov i pokvari sve. On je nesto kao ljut na Jankovica i Purovica. A pre toga bilo 120 minuta igre i bilo ih je 11 + izmene. A glup je. Zenga je bio golman. Mozda bi uhvatio neku ukrajinsku (loptu). Tab, sta kazes? Da mu napisem neko pismo? (Ti znas da necu). A mozemo na onu poslovicu oko vatre i vode da dodamo: I na govna treba baciti vodu. Da otplivaju. A?

pitaj taba da ti kaze sta da uradis... trebalo je sinoc pustiti vodu na one vase majmune pa da odu svi u tri lepe!!! bosko jankovic... pa sta je on uradio? i basta? ko pi**etina neka koja se cuva za svetsko prvenstvo... ne moze sa loptom da se sastavi... a o purovicu da ne pricamo... bolje da su jednu dasku zakucali napred, mozda bi se od nje neka lopta i odbila dobro... bisevac je sinoc odigrao svetski! a ova govna... sta li su oni umislili...

da, da... i nismo ni trebali da prodjemo grupu zahvaljujuci njima, yebali vas svi oni redom... bosko jankovic - srpski dejvid bekam... koji je to majmun... klasicna prica gde verovatno odredjeni broj stojkovicevih igraca mora da igra... a onaj purovic pi*ketina najobicnija.... drvo! bukva!!! ne sme golmana da pogleda u oci pre penala... zvezdina petorka... 2 promasena penala... i onaj okuka kreten najobicniji!!! bez sredine igramo celo prvenstvo... ostavku ako ne da, najobicnije je *****, ko i ti igraci sto su promasili penale...

batka_mija:
da, da... i nismo ni trebali da prodjemo grupu zahvaljujuci njima, yebali vas svi oni redom... bosko jankovic - srpski dejvid bekam... koji je to majmun... klasicna prica gde verovatno odredjeni broj stojkovicevih igraca mora da igra... a onaj purovic pi*ketina najobicnija.... drvo! bukva!!! ne sme golmana da pogleda u oci pre penala... zvezdina petorka... 2 promasena penala... i onaj okuka kreten najobicniji!!! bez sredine igramo celo prvenstvo... ostavku ako ne da, najobicnije je *****, ko i ti igraci sto su promasili penale...
A onaj Rnic nema grama mozga,i kad daje intervju uvek se sit iscerekam jer ne zna tri recenice da sastavi...Tipican predstavnik grobara..Bolje da je Ivanovic igrao povredjen nego ovog retarda sto je uveo...Purovic je igrao vrhunski ceo mec,ali je ocigledno da ne zna da sutira penale,nije kriv on nego Okuka sto ga je pustio da puca pre nekih drugih igraca..Jankovic je sirovina teska,i morace da se menja pod hitno ukoliko zeli da igra kod Bajevica...

i ja kazem samo da ga zvezda ne proda... videlo se sinoc kako je govedo izvodilo slobodne udarce... i na prethodnim utakmicama... nula! truba dragacevska... u svakoj je bio menjan... ili nije bio starter... dzaba brzina kad je kreten i kad veze blage nema....o, zemljo... zvezdice... dobro si rek'o... sirovina prava!!!

Evo Ilicu...ja cu da ti kazem ...iskreno. :D
ZAto sto u Prtizanu svi imaju glas kao pickice...tj. kao S. Ilic... pa ne mogu da stanu u red. :lol:
Moja bivsa koleginica je isla sa njim u skolu i pricala mi da su ga zvali Pile i d je cak dobijao batine i od devojcica. :lol: :lol:
Promasili su penale,jer nisu ni zasluzili da igraju u polufinalu,a akomoli u finalu. Boze moje...eto prvenstva i sledece godine za mlade.
Smo da se setim... ko je pokidao Hrvate u BGu i i Zagrebu?

zato sto je stojkovic doveo tu onu neznalicu okuku koja nema mu*a da postavi igru kako treba.... gori je i od kosanovica... a sad moraju malo da se prodaju igraci... ***** zemlju, bitno je da se uzmu pare... primer najbolji - basta! to su ti srbi i najsrpskiji klub... yebali ih svi ti igraci bas...
u bgdu ih je pokidao vucinic na dve lopte vukcevica... da pratis malo bolje bi znao... ne bi samo kenjao tu... posle je vec bilo lako...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back