Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izvinite, ali pročitao sam jedan komentar na B92 i ne mogu da prestanem da se smejem duhovitosti:
Sutra, rano idem kod komšije Milenka stolara, da mi odseče i lepo obradi jedan direk da ima visinu oko 1,90-2,00m i da ga odnesem Kosanu da se zakuca pred golom.
Više koristi ima da bude od direka nego od Randjelovića.
Kakav čovek! pogiboše mučenici po terenu, lipcaše i taman da postanu udarna sportska vest u Evropi, utrča Randjelović i razjeba sve.
(Čičino, 25. oktobar 2007 23:37)
:lol: :lol: :lol:

Možda vam vrati osmeh na lice...

ha ha ha... a to je pokusaj da budes smesam ili ispadnes glup?!

ono drugo jel` ?

...ja sam glup zato sto ti nisi skontao foru... :lol:

...ako se neko seca prenosa azerbejdzan-srbija kad je komentator rekao da je neki njihov prvoligas ulozio 1,1 milion evra u teren za novu sezonu, ne stadion,samo u teren...a koliko je misko jr ulozio u zvezdin teren, 10% profita od Colinog koncerta... :mad:

...a sto se ljutite na randjelovica kad on ima platu od 15 000 din u zvezdi...
...ne zezam se, to je licno izjavio pre par godina kad je trebao nesto da plati a bilo mu skupo...provereno...

Ma mi smo slepacki narod to je definitivno i istina je da smo slicni onim Rusima.
Ko je gledao CSKA-Inter zna na sta mislim.Ista smo g_ovna.Ne znam sto ovaj promeni Bastu covek se kao lav borio.A i nije mi jasno onaj Randjelovic toliko je puta nesigurnost pokazao da je to strasno i on i dalje na golu.Pa svaki put kad mu vracaju loptu to je kriticna situacija.Da ne pricam sto kad ispucava loptu to je automatski izgubljena lopta posto ni to ne zna.Golman za klub tipa Milutinac,PKB i slcni.Ono BGD zona

Баста је пар пута у одбрани испадао из игре како ни пионири не би. Молина је због њега жути зарадио јер је направио фаул "попуњавајући" његову "рупу", а умало нас није коштао и гола код једне друге ситуације.

zao mi Randjela sad kad vidim kako ga pljujete
slusao sam njegovu izjavu posle meca, ide nesto tipa, teren je bio ocajan, sramota je da Zvezda igra na ovakvom terenu, dosta mu je da brani ko na sundjeru
ali opravdanje za treci gol je najace, kaze lopta je bila brza
Randjelovic opasno preti da postane moj omiljeni Zvezdin golman, za sad je to jos uvek Koca Petarda

zao mi Randjela sad kad vidim kako ga pljujete
slusao sam njegovu izjavu posle meca, ide nesto tipa, teren je bio ocajan, sramota je da Zvezda igra na ovakvom terenu, dosta mu je da brani ko na sundjeru
ali opravdanje za treci gol je najace, kaze lopta je bila brza
Randjelovic opasno preti da postane moj omiljeni Zvezdin golman, za sad je to jos uvek Koca Petarda

Када се о голманима под надимком "петарда" ради ви их имате за извоз! :lol:

I jos jedna stvar koja je pokvarila ceo dogadjaj bio je onaj debilni vodja navijaca koga sam morao da slusam sve vreme posto sam bio na severu. Pljuvanje Tadica i Jocica tj. bepotrebno mesanje politike, gomila uvreda i gluposti koje je izgovorio onim krestavim glasov, pa stvarno mi je doslo da ga gadjam necim. Inace, i ljudima oko mene se taj debil smucio. Je l bio jos neko na severu?

JA ne kapiram sto napadate Randjelovica.
Decko brani najbolje sto moze.
Treba napasti Pixija koji je prodao reprezentativnog golmana.

Igrace uvek treba braniti kad se trude.
Juce sam video Zvezdu koju sam video samo u sporadicnim trenucima zadnjih nekoliko godina. Igrali su najblje sta su mogli. Vidi sa kim su se oni nosili 80 minuta potpuno ravnopravno. I nije Randjel kriv sto je supalj nego onaj ko ga je tu postavio. On se trudio. Sto ne ume bolje nije njegova krivica.

...u pravu si...
...meni je najbolji primer grcka, sva sreca ovog sveta im se skockala da postanu prvaci evrope...i sad narednih 100 god da se uopste ne kvalifikuju za prvenstvo evrope boli ih uvo , bili su prvaci...
...a ne da igraju na svakom prvenstvu i ispadaju u grupi ili 1/4 finalu kao neki...

...tako i za zvezdu, da i u narednih 5god prima golove u 90min i gubi na penale, nema veze. jer im je takav gol + penali doneli tilulu kupa sampiona... zar ne?

Šta reći????
Osim Ranđela, nikom od naših igrača apsolutno ništa ne zamjeram!!!:roll::sad:
Svim ostalim igračima na terenu iskreno čestitam na pokazanom zalaganju i pruženoj igri!!!
Sad nek o ovoj mojoj izjavi sere ko šta hoće!!! Pozdrav svima koji ovo večeras mogu da prihvate objektivno!!!;-)

"Zvezda je život - sve ostalo su sitnice!!!"

Rainbow u ime Sindikata​

A ja isto ovo hteo da kazem samo mi je bilo mnogo mnogo tesko da se ranije javim
Nema sramote,nema ocajavanja,nema pljuvanja....mi igramo u Evropi a ne sa Sremom pivdzana kup
Zato glavu gore i pichimo dalje
Teren jeste bio takav da je bolje da su posejali secernu repu ali nemojte samo vi iz komsiluka da nam o tome pricate

@Montezuma

...не...зато што је Звезда годинама пре те титуле градила тим...долазила до полу-финала, четврт-финала, несрећно испадала...а имала је игру...једном речју сазрела је за ту титулу и заслужено је узела. Ако не рачунамо само финале...Звезда је била боља од свих противника, мање-више прилично убедљиво (осим Бајерна...против кога је опет била боља)...
Јесте имали смо среће у том финалу...али ту срећу треба заслужити...треба квалитетом доћи дотле...а Звезда је то урадила...

...јбт читам на Б92 коментаре текме...мишева колико хоћеш...џаба...комплекси су неизлечиви... :mrgreen:

...u pravu si...
...meni je najbolji primer grcka, sva sreca ovog sveta im se skockala da postanu prvaci evrope...i sad narednih 100 god da se uopste ne kvalifikuju za prvenstvo evrope boli ih uvo , bili su prvaci...
...a ne da igraju na svakom prvenstvu i ispadaju u grupi ili 1/4 finalu kao neki...

...tako i za zvezdu, da i u narednih 5god prima golove u 90min i gubi na penale, nema veze. jer im je takav gol + penali doneli tilulu kupa sampiona... zar ne?

Pa normalno.Mada ipak je ovde rec o klubu a ne o repki ali ipak dobrim delom to vazi.
Kad pogledas recimo koliko je bilo prvaka sveta? Samo 7 . Pa bolje da smo i mi bili bar jednom nego sto cemo na svako da se kvalifikujemo i pusimo petarde.Samo njih 7 je uslo u istoriju. Tako je slicno i sa ovim.Sinoc gledam sportske vesti na satelitu i prvi izvestaj iz kupa uefa je mec izmedju 2 bivsa sampiona evrope C.Z i B.M.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back