Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Milan-:
Samo jedan gol u gostima bi nas puno rasteretio i skinuo teret neefikasnosti ! Samo jedan :!: Ako nije u redu da ga damo po tome kako igramo, onda je red da ga damo po zakonu vjerovatnoće ! :wink:

Управо тако.наш највећи проблем је што увек идемо на 0-0 у гостима,као да имамо неке комплексе.Проблем је што наши ренери немају муда односно да су ***** и мишеви.Косановић је прави пример,демагог,више прича него што ради.Живадиновићева школа. :evil:

C.zvezda bez Jestrovića u Poljskoj!

Crvena zvezda je ostala neplanirano bez još jednog igrača pred prvi meč prvog kola Kupa UEFA sa Groclinom. Pored Ognjena Koromana, koji će da pauzira zbog dva žuta kartona, Dejana Milovanovića i Igora Burzanovića koji su povređeni, u Poljskoj neće moći da igra ni Nenad Jestrović, možda najveće pojačanje Crvene zvezde u minulom prelaznom roku.

Dok su igrači bili u avionu na putu za Poljsku, otkriveno je da Nenad Jestrović nije odradio suspenziju koju je ’zaradio’ još u novembru 2005. kada je u meču Lige Šampiona između Anderlehta i Liverpula na rasnoj osnovi vređao Mohameda Sisoka, igrača engleskog kluba.

U nedostatku napadača, u Poljsku će naknadno da doputuje Filip Đorđević kao 18. igrač.

A u *****.

Mislim da ćemo moći igrati bez svih tih igrača isto kao što bi sa njima.Imamo mnogo igrača. Približno nam je jednak prvi i drugi tim ! Niko tu ne odskače ! :roll:
Ako tamo postignemo pogodak, to znači da je do sad igra škripala zbog Koromana, Milovanovića, Burzanovića, Jestrovića,... :lol: Znači li to da se oni neće vraćati u prvi tim?! :lol: :lol: :lol:

Јесте да је Короман дао три гола ове сезоне, ал за мене је он, уз неприкосновеног Миловановића, главни давитељ игре. Није луд Клементе што га није звао за ове две утакмице репрезентације.

E ovo sa Jestrovićem je stvaaaarno previše!!!
Pixi imbecilu, ***** ti mater tako nesposobnom!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Eeee nek se samo pomoli da nas Bog pogleda pa da lopta pogodi onog Barkosa i uđe u gol, jer ako sutra puknemo "bez kusura", Pixi je završio svohu priču o vizije evropske Zvezde!!! Komotno sve ovo može da pokuša sa niškim Radničkim!!! Možda tamo i uspije!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

-Milan-:
Mislim da ćemo moći igrati bez svih tih igrača isto kao što bi sa njima.Imamo mnogo igrača. Približno nam je jednak prvi i drugi tim ! Niko tu ne odskače ! :roll:
Ako tamo postignemo pogodak, to znači da je do sad igra škripala zbog Koromana, Milovanovića, Burzanovića, Jestrovića,... :lol: Znači li to da se oni neće vraćati u prvi tim?! :lol: :lol: :lol:
Niko "ne odskače"!!!! Zapravo većina podbacuje!!! :roll: :evil:

Rainbow Six:
Ne! Vi ste gotovi (već 50-ak dana), a mi tek čekamo da budemo gotovi!!!
Ma sta mi naprica? Ima da razbijemo Poljake !!!
21-zima.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back