Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Di Kanio ne dolazi u Zvezdu

29. 05. - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Dragan Stojkovic saopstio je danas da je italijanski trener Luidji De Kanio iz porodicnih razloga odbio da prihvati funkciju sefa strucnog staba "crveno-belih".
Stojkovic je rekao da mu je De Kanio dva sata ranije javio da ne moze da prihvati posao u Beogradu, iako je tokom vikenda sa Zvezdinim predsednikom ugovorio sve detalje prelaska.
Nezvanicno se saznaje da je De Kanio, koji je ranije predvodio Udineze, Sijenu, Djenovu, Redjinu i Napoli, posao u Zvezdi odbio posto mu je zena bolesna.
Stojkovic je rekao da ce Zvezda pojacanja za sledecu sezonu, ali trenera ekipe nastaviti da trazi u inostranstvu.
"Igrace i trenera cemo traziti po Evropi i svetu. Za nase ambicije, odnosno plasman u Ligu sampiona, potrebna su pojacanja evropskog kalibra", rekao je Stojkovic.

NOVI EKVADORCI NA PRAGU MARAKANE

"MAGICNI" U ZVEZDI

Crvena Zvezda ponovo juri Ekvadorce, poucena kopovinom Segunda Kastilja! Prica se i da su dva imena u opticaju, od kojih je "Sport" saznao jedno - Franklin Salas, zvani "Mago" (skraceno od "Magicni"), trebalo bi da bude nova akvizicija sa Marakane.

Poneki detalj o "Magu", tacnije Salacu. Igra u klubu pod imenom LDU Kito i bio je najbolji napadac ekvadorske lige. Biografija je upotpunjena i sa 25 meceva za nacionalnu selekciju pomenute zemlje, kojoj nije pomogao na minulom Mundijalu u Nemackoj zbog povrede.

Salasov agent Horhe Gerero je definitivno zainteresovan da sticenika udomi u Ljutice Bogdana:
- Mago je spreman da dodje u Crvenu zvezdu, zadovoljan je tom pricom i samo cekamo ponudu beogradskog kluba.

(sport)

ČAROBNJAK NA "MARAKANI"

Franklin Salas, napadač Ekvadora i Deportiva Univerzitarije, biće prvo pojačanje Zvezde za Ligu šampiona. Zemljak Segunda Kastilja priznao je da postoji kontakt sa srpskim šampionom.
- Znam da se interesuju za mene i to me mnogo raduje. Biće to veliko iskustvo i prilika da se predstavim u Evropi - rekao je Salas, koga u Ekvadoru zovu Čarobnjak.

(glas javnosti)

Franklin Salas

Franklin Agustín Salas Narváez (born 30 August 1981 in Los Bancos) is an Ecuadorian football striker playing for LDU Quito. His nickname is Mago, meaning wizard.

He was a regular member of the national team, but was not called up to the 2006 FIFA World Cup squad due to a serious knee injury which required surgery. He scored the winning goal against Colombia in World Cup Preliminaries, 2 June 2004.

He was also a call-up for U-20 team at 2001 FIFA World Youth Championship and made three substitutes appearances.

Noted for his skillful dribbling skills. His hard shot from 25 yards won the award for the goal of the tournament in the 2005 edition of the Copa Sudamericana. He is consider to be one of the best players Liga has manage to get form minor divisions

Po ovome bi se reklo da je dobar.

Tutoric u Zvezdi jos cetiri godine

31.05. - Odbrambeni fudbaler Crvene zvezde Djordje Tutoric produzio je ugovor sa sampionom Srbije na jos cetiri godine.
Tutoric (24) je dogovorio sve formalnosti vezane za novi ugovor, a zvanicno ce paraf na nastavak saradnje sa "crveno-belim" staviti 29. juna kada pocinje letnji prelazni rok.
Fudbaleri Crvene zvezde juce su odradili poslednji trening u ovoj sezoni u nesto oslabljenom sastavu posto vecina prvotimaca ima obaveze u reprezentaciji. Posle uspesne sezone (dupla kruna) "crveno-beli" odlaze na odmor do 25. juna kada pocinju pripreme za novu sezonu. Sampioni Srbije ce pripreme za novu takmicarsku godinu odraditi u Sloveniji i Austriji.

LUKAS NA MARAKANI TRI GODINE

Parag početkom sledeće nedelje.
Zvezdina vrata širom su otvorena za Portugalca Lukasa.

Paraf – za par dana! Kako „Sport” saznaje, odlični vezist Boaviste i njegov menadžer Santos (prijatelj poznatog srpskog fudbalskog agenta Zorana Stojadinovića), gotovo sve su utanačili sa rukovodstvom našeg šampiona, što znači da je potpis – formalnost.

Lukas bi krajem ove nedelje trebalo da se pojavi u Beogradu. Svečani čin potpisivanja saradnje sa Zvezdom obaviće se u ponedeljak ili utorak. Ugovor – trogodišnji.

shalle87:
Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!
E pa dobro nam dosao shalle. Ma seca te se svako ovde, ne samo ja! Kako bismo mogli da zaboravimo na selektora FK Krstarice. Selektore, postavljaj tim pa da krenemo opet u nove pobede. :lol: :lol: :lol:
Inace, znam da sa Plesom ides redovno na Sever. Svaka cast. :p

shalle87:
Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!

Шта бре цигани? Овде искључиво ћеретају
Д Е Л И Ј Е !!!

brand.gif

68Mustang428CJ:
LUKAS NA MARAKANI TRI GODINE

Parag početkom sledeće nedelje.
Zvezdina vrata širom su otvorena za Portugalca Lukasa.

Paraf – za par dana! Kako „Sport” saznaje, odlični vezist Boaviste i njegov menadžer Santos (prijatelj poznatog srpskog fudbalskog agenta Zorana Stojadinovića), gotovo sve su utanačili sa rukovodstvom našeg šampiona, što znači da je potpis – formalnost.

Lukas bi krajem ove nedelje trebalo da se pojavi u Beogradu. Svečani čin potpisivanja saradnje sa Zvezdom obaviće se u ponedeljak ili utorak. Ugovor – trogodišnji.

Gde si ovo procitao?

PIKSI NEĆE ITALIJANA!

Dragan Stojković rešio da novog trenera Crvene zvezde potraži van Apeninskog poluostrva

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković uveliko traži trenera za svoj tim, a kako Kurir saznaje, Piksi je bliskim saradnicima rekao da novi strateg neće biti Italijan. Naime, prvi čovek crveno-belih je veoma ljut što ga je Luiđi de Kanio, sa kojim se sve dogovorio, u poslednjem trenutku izigrao, tako da se sada, uz italijansko, okrenuo francuskom, španskom, nemačkom i holandskom tržištu.
- Dragan Stojković i finansijeri kluba su odlučili da u što kraćem vremenskom periodu pronađu trenera. Vremena je sve manje i to Piksi jako dobro zna. Baš zbog toga je bio mnogo ljut na De Kanija, koji ga je izradio na neprimeren način. Stojković više ne želi Italijana za trenera, jer neće da ga bilo ko vuče za nos. Ipak, finansijeri još računaju na Zakeronija, Malezanija i Del Nerija - rekao je izvor Kurira i dodao:
- Ljudi koji odlučuju o novom treneru Zvezde imaju trenutno 20 opcija i na njima je da izaberu najbolju. Do kraja nedelje trebalo bi sve da se zna, ali će Piksi učiniti sve da ime ne procuri u javnost dok on novog stratega ne dovede na promociju u Beograd.
Italijanske novine nagađaju ko bi od njihovih trenera mogao da sedne na klupu Crvene zvezde. Torinska La stampa piše da Alberto Zakeroni ima najveće šanse da dođe u Beogradu, nakon što je Luiđi de Kanio obio Dragana Stojkovića.
Posle njega, na drugom mestu je Alberto Malezani, kome italijanski novinari predviđaju smenu na klupi Udinezea i umesto njega u Udine dovode Đovanija Galeonea iz Peskare. Treći Zvezdin pik po Italijanima je Luiđi del Neri iz Kjeva Verone, a određene šanse daju se Valteru Zengi, kao i Bošku Đurovskom, čoveku koji je sa Crvenom zvezdom osvojio duplu krunu.
izvor vijesti: Kurir (ako je vjerovati Kuriru)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back