Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Jeste, evo već 16. put 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vi evocirate daleke uspomene na domaću titulu!Alex.L:Nisam primetio da mi organizujemo neko slavlje zbog tog istorijskog uspeha. Samo pomenemo čisto da se zna.
Dok cigani kokteli, proslava, zajebancije, ovo ono![]()

Vanjor:E čitam danas da su mogući pregovori sa Huan Sebastijanom Veronom!Svaka vam čast ako ga dovedete...
Franklin Salas
Franklin Agustín Salas Narváez (born 30 August 1981 in Los Bancos) is an Ecuadorian football striker playing for LDU Quito. His nickname is Mago, meaning wizard.
He was a regular member of the national team, but was not called up to the 2006 FIFA World Cup squad due to a serious knee injury which required surgery. He scored the winning goal against Colombia in World Cup Preliminaries, 2 June 2004.
He was also a call-up for U-20 team at 2001 FIFA World Youth Championship and made three substitutes appearances.
Noted for his skillful dribbling skills. His hard shot from 25 yards won the award for the goal of the tournament in the 2005 edition of the Copa Sudamericana. He is consider to be one of the best players Liga has manage to get form minor divisions

E pa dobro nam dosao shalle. Ma seca te se svako ovde, ne samo ja! Kako bismo mogli da zaboravimo na selektora FK Krstarice. Selektore, postavljaj tim pa da krenemo opet u nove pobede.shalle87:Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!

shalle87:Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!
68Mustang428CJ:LUKAS NA MARAKANI TRI GODINE
Parag početkom sledeće nedelje.
Zvezdina vrata širom su otvorena za Portugalca Lukasa.
Paraf – za par dana! Kako „Sport” saznaje, odlični vezist Boaviste i njegov menadžer Santos (prijatelj poznatog srpskog fudbalskog agenta Zorana Stojadinovića), gotovo sve su utanačili sa rukovodstvom našeg šampiona, što znači da je potpis – formalnost.
Lukas bi krajem ove nedelje trebalo da se pojavi u Beogradu. Svečani čin potpisivanja saradnje sa Zvezdom obaviće se u ponedeljak ili utorak. Ugovor – trogodišnji.

Mala ispravka:Bullitt13:Шта бре цигани? Овде искључиво ћеретају
Д Е Л И Ј Е !!!
![]()
Pa fino ti čo'ek napisa da u postu citira "Sport"!!!ZzZzZz:Gde si ovo procitao?
Bullitt13:Шта бре цигани? Овде искључиво ћеретају
Д Е Л И Ј Е !!!
![]()
Bullitt13:Шта бре цигани? Овде искључиво ћеретају
Д Е Л И Ј Е !!!
![]()