Oce li poceti rat izmedju vas dvojice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini Fluxy, a za koga ti sad navijaš???FLUID:...Nego šta drugo očekivati od napaljenog klinca koji još i navija za Zvezdu.

shalle87:Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!

Vanjor:Jeste da sam Partizanovac, ali nije mi jasno zbog čega Đurovski nije prvo rešenje za šefa kod vas.
Vanjor:Bolje za 500-600 hiljada evra dovesti nekog igrača, ako se za te pare može dovesti nego trenera.Jedini strani trener koji se isplatio bio je Lotar Mateus(doduše vaš Zenga je imao uspeha na domaćoj sceni).No možda je Lotar samo imao sreće.
"Nismo više u situaciji da moramo da prodajemo najbolje igrače", naglasio je u više navrata Dragan Stojković
Koji rat??? Kakav rat???68Mustang428CJ:Dokle ce da traje rat vas dvojice?
Uh!!! Pa i ja tu sve nešto kontam da sva ta extra priča mora da ima i neku lošu stranu!!!Vanjor:Salas stiže sledeće nedelje.Radi se o igraču koji je sklon povredama.

Možda se varam (nebih to baš volio), al imam dobar predosjećaj u vezi ovog!!!ZzZzZz:![]()
Lici pomalo na Rajkarda iz mladjih dana![]()