Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma jok bolan!!! Ja te pitam ozbiljno, a ti se praviš pospan!!! Tuga??? :shock: Ovdje su svi veseli i zadovoljni!!! Kako samo to još nisi konstatovao!!! Tuga vlada nekim drugim temama!!! :lol: :lol: :lol:
Polij se vodom po glavi i skontaj da si prvi džarnuo shalleta podyebljivim komentarom koji lako može da "provocira" sve prisutne Delije!!! To kao nisi primjetio pa sad pizdiš kad ti se uzvrati??? 8-)
Doš'o ladno grobar-čova i očeše se po klincima koji gotive Zvezdu, pa još očekuje nečije simpatije i odobravanja (lafo "možemo vazdan da se zezamo")!!! :evil:
Nešto baš nisam primjetio da si tako šaljiv na groblju!!! :lol: :lol: :lol:
Ma ti si nam glavna faca!!! Baš si mi zabavan sa svojom upomoć-retorikom (ovo - ozbiljno)!!! Malo bi se po temi zayebavao na račun "cigana" al' da te ništa ne košta!!! Ma super si nam svima, strine mi pokojne!!!! :evil:
"Idi grobiša malo prošetaj pa se umij po svojim okicama garavim!!!" :evil: :twisted:

shalle87:
Cigani moji dragi pozdrav od Shalleta!Jel ste mi bili dobi dok me nije bilo?Nacuo sam da je onaj grobarski smehotres Fluid postao moderator,jel to istina?
Sad sam se vratio pa cemo se druziti u narednom periodu,valjda me se neko jos seca ovde?Ilke sigurno!

Pozz Shalle delijo,naravno da te nismo zaboravili.Odlicno sto si nam se vratio,sad samo jos da dodje Ples pa da se opet svi zajedno druzimo kao prosle godine u ovo vreme kad smo gledali kvalifikacije za LS i pevali Zvezdine pesme!!! :D ;) :p

Zvezda igra protiv Vest Bromvica 18. jula

1.6.- Fudbaleri Crvene zvezde igrace prijateljski mec sa engleskim drugoligasem Vest Bromvic Albionom 18. jula u Sloveniji, prenose beogradski mediji.

Ekipa Zvezde dobila je odmor posle osvajanja "duple krune", a sa pripremama za sledecu sezonu pocece 25. juna. Beogradski "Sport" pise da ce pripreme biti obavljene u Sloveniji i Austriji i da su vec ugovoreni neki prijateljski susreti.

Osim protiv Vest Bromvica, Zvezda ce igrati i protiv Bezigrad Olimpije 5. jula, tri dana kasnije sastace se sa Publikumom iz Celja, dok ce u Austriji igrati protiv lokalnog drugoligasa.

Generalna proba zakazana je za 25. jul u Beogradu, ali ime rivala jos nije saopsteno.

Vanjor:
Bolje za 500-600 hiljada evra dovesti nekog igrača, ako se za te pare može dovesti nego trenera.Jedini strani trener koji se isplatio bio je Lotar Mateus(doduše vaš Zenga je imao uspeha na domaćoj sceni).No možda je Lotar samo imao sreće.

Pa to. Dzaba dobar trener ako nemas dobre igrace. Bosko je upoznao igrace, promenio je igru iz korena i dobio tri uzastopna derbija a ipak je na papiru Bajevic bolji trener. A da je on ostao bile bi to jos 3 blamaze u derbijima.

Gaj ostaje u Crvenoj zvezdi

Defanzivac Crvene zvezde Ibrahim Gaj ostaće u klubu iz Ljutice Bogdana i naredne sezone.

Gaj je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali se na kraju sezone spekulisalo oko njegovog odlaska sa Marakane, a kao moguće destinacije pominjani su moskovski CSKA i španska Maljorka.

Međutim, Gajev menadžer Zoran Stojadinović izjavio je da Gaj definitivno ostaje u Crvenoj zvezdi sledeće sezone, u kojoj će se osvajač "duple krune" boriti za ulazak u Ligu šampiona.

"Više nema nikakve dileme. Senegalac nastavlja tamo gde je stao. Zvezda je njegova sadašnjost, ali i budućnost. Ugovor je na snazi još dve godine", rekao je Stojadinović za "Sport".

Milovanović i Basta ostaju u Zvezdi

Kapiten Dejan Milovanović i Dušan Basta ovog leta neće napustiti Marakanu. "Zvezdina deca" ostaju sa jasnom namerom u klubu da budu dva "noseća stuba" ekipe u žestokoj borbi za evropsku afirmaciju. Milovanović i Basta, iako mladi reprezentativci, trenutno su najiskusniji igrači Crvene zvezde, preturili su preko leđa mnoge bitke, kod saigrača a i kod navijača uživaju trenutno najveći autoritet. Oni su ta karika koja bi trebalo da poveže najavljena pojačanja sa starosedeocima.

Predsednik Dragan Stojković je jasno i glasno najavio da će šampion Srbije angažovati nekoliko proverenih pojačanja iz inostranstva. Klupska politika je jasna: Milovanović i Basta su od ključnog značaja za Zvezdin evropski projekat. Bez njih bi i dovođenje pojačanja bilo bez nekog većeg značaja, "mešanje karata" bez jake podloge. Obojica su trenutno sa mladom reprezentacijom na pripremama. Basta je u džepu imao ponude Fiorentine, Lacija i Herenvena, za Milovanovića se interesovala Valensija. Zvezda je, međutim, ostala ravnodušna.
"Nismo više u situaciji da moramo da prodajemo najbolje igrače", naglasio je u više navrata Dragan Stojković, što je i najbolja garancija da tandem ostaje na "Marakani".

c011.gif
d045.gif
f045.gif
f010.gif

545256.png
:lol:

SALAS U SRBIJI SLEDEĆE NEDELJE

2001.jpg

Čim bivši klub "Čarobnjaka" Deportivo uplati 15 odsto od sume za obeštećenje na račun ekvadorske lige, omaleni napadač dolazi u Zvezdu
Frenklin "Mago" Salas, napadač reprezentacije Ekvadora, rešio je da obuče dres Crvene zvezde, iako ljudi iz njegovog kluba Deportivo Univerzitarija pokušavaju na sve načine da od crveno-belih izvuku što više novca. Čarobnjak bi trebalo da dođe na jednogodišnju pozajmicu u Zvezdu sa opcijom da njegov ugovor bude otkupljen.
Salas i njegovi zastupnici lako su se dogovorili sa Crvenom zvezdom, sada ostaje samo da Južnoamerikanac sredi papirologiju. U Ekvadoru svaki fudbaler mora na račun domaće lige da uplati sumu od 15 odsto od njegovog transfera. Frenklin Salas spreman je da već sledeće nedelje dođe u Beograd, a čelnici Crvene zvezde ne žele da oni budu ti koji će uplatiti novac.
Ono što je veoma zadovoljilo Dragana Stojkovića i finansijere Crvene zvezde jeste rešenost omalenog napadača da dođe u Srbiju i bude deo ekipe koja će pokušati da izbori plasman u Ligu šampiona.

- Samo začkoljica od 15 odsto sprečava me da karijeru nastavim u Evropi. To pravilo prilikom transfera važi samo u Ekvadoru i mislim da će biti rešeno u što kraćem roku. Ostaje samo da se vidi ko će platiti sumu, moj klub ili moji zastupnici, ali sigurno je da odlazim - izjavio je Frenklin Salas.

Sklon povredama
Salas je prethodnih godina dosta kuburio s povredama i sigurno bi potpisao za PSV Ajndhoven da prošle sezone nije imao problema sa kolenom. Holanđani su bili spremni da izdvoje sedam miliona evra, ali su odustali od angažmana kada Salas nije prošao lekarske preglede. Mago je vešt dribler, pravi paker i čarobnjak sa loptom. Problem za crveno-bele može da bude jedino to što je Salas veoma sklon povredama.
f045.gif

"...a ona(j) igra!!! Vrti se kao čigra..."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back