MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
U jbt,gde li ja zivim???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MadonnaGirl:U jbt,gde li ja zivim???
south:zato znas chelsea kad igra![]()
pametno![]()
Ma jasno!!! Kod vas prodaju ono što nama pokradu!!!south:zna se ko je stariji ..
pa nije im to marakana,da vade pistolje... :-D
Ja mislim da nije igralo ni pola tima Partizana?Torrente-BG:Inace pola tima Bezanije nije igralo.
jbg :-PZzZzZz:Pa mamu mu *****, taman im odmaknemo opet na +9 i odmah u sledecem kolu zaseremo.
Milovic,Vukajlovic, Lazic nisu igrali, a za Partizan nisu igrali Nadj, Tomic, Bajic,Mihajlov, mozda i jos neko.Torrente-BG:Inace pola tima Bezanije nije igralo.
A da su igrali, sad bi tu prosipali pamet, i srali kako smo pobedili jer su za Bezaniju igrali nasi igraci. I da je jedan od njih slucajno kiksnuo, sad usta ne bi zatvarali. Mada ne zatvarate ih ni ovako.68Mustang428CJ:Partizanovi igraci nisu igrali zbog povreda ili suspenzija.
Dok kod Bezanije nije bilo razloga da ti igraci ne igraju. I to su bas bili svi igraci koji su na pozajmici iz Partizana.
Jesi li odgledala utakmicu i videla situaciju o kojoj pricam?MadonnaGirl:Po vama grobarima,ko god igra sa Zvezdom,ima nesviran penal.Sta su zvezdini igraci,nasilnici???
Evo ti sut Baste, na tekmi protiv Vose. Sa ivice sesnaesterca pogodio je sam rogalj. Nije imao srece.68Mustang428CJ:Ja slusam price kako recimo AC Milan ima srece u Evropi u zadnjih 5-6 godina.
Svaka utakmica "joj koliko su srece imali".
Sreca a ni ostale sile, ne postoje pri odredjivanju neuspeha i uspeha. Htedoh reci da li ce ti sezona biti uspesna odnosno neuspesna zavisi samo od ekipe, od njenog znanja odnosno neznanja.
Milovic nije igrao jer je dobio crveni karton protiv Crvene Zvezde.Tak oda je bilo razlgoa da on ne igra jer je suspendovan.68Mustang428CJ:Partizanovi igraci nisu igrali zbog povreda ili suspenzija.
Dok kod Bezanije nije bilo razloga da ti igraci ne igraju. I to su bas bili svi igraci koji su na pozajmici iz Partizana.