Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
Partizanovi igraci nisu igrali zbog povreda ili suspenzija.

Dok kod Bezanije nije bilo razloga da ti igraci ne igraju. I to su bas bili svi igraci koji su na pozajmici iz Partizana.
A da su igrali, sad bi tu prosipali pamet, i srali kako smo pobedili jer su za Bezaniju igrali nasi igraci. I da je jedan od njih slucajno kiksnuo, sad usta ne bi zatvarali. Mada ne zatvarate ih ni ovako.

Sreca a ni ostale sile, ne postoje pri odredjivanju neuspeha i uspeha. Htedoh reci da li ce ti sezona biti uspesna odnosno neuspesna zavisi samo od ekipe, od njenog znanja odnosno neznanja. Tu se slazemo. Ali na jednoj fudbalskoj utakmici, svakako da mora da postoji sportska sreca, recimo, fantastican udarac, i lopta pogadja precku. Tu je igrac sve uradio kako treba, sto bi nasi komentatori rekli postupio je fudbalski, ali ipak nije dao gol, zasto, jer nije imao srece.

MadonnaGirl:
Po vama grobarima,ko god igra sa Zvezdom,ima nesviran penal.Sta su zvezdini igraci,nasilnici???
Jesi li odgledala utakmicu i videla situaciju o kojoj pricam?
Ja sam video i ne mogu sa trvdim sa sigurnoscu da li je bio penal, ili nije, pa te molim kao izvrsnog poznavaoca fudbalske igre da mi razresis sve dileme.

Sto se tice boldovanog, dovoljno je reci Koroman.

68Mustang428CJ:
Ja slusam price kako recimo AC Milan ima srece u Evropi u zadnjih 5-6 godina.

Svaka utakmica "joj koliko su srece imali".
Evo ti sut Baste, na tekmi protiv Vose. Sa ivice sesnaesterca pogodio je sam rogalj. Nije imao srece.
A sto se tice cele sezone lepo sam rekao

Sreca a ni ostale sile, ne postoje pri odredjivanju neuspeha i uspeha. Htedoh reci da li ce ti sezona biti uspesna odnosno neuspesna zavisi samo od ekipe, od njenog znanja odnosno neznanja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back