Zvezdasi javite se (2005/06, 2006/07)

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Pa znaš kako fudbalska devojčice :D , kad se jednoj ekipi svira za 15 godina u međusobnim susretima 1 (jedan) penal, a pri tom bude X sumnjivih situacija za sve te godine i nijedna se ne svira. Dok su drugoj ekipi svirani penali kad god požele u istom periodu, onda to postaje mnoooogo, mnoooogo sumnjivo. Pa još kad se tu dodaju još neke sudijske odluke... sve već liči na nečiju režiju. Samo što režiser ne želi da se predstavi širokom auditorijumu. Možda ga je sramota. :roll:

Vrlo je moguce...........8)

FLUID:
sve već liči na nečiju režiju.

Malo si me naterao da se zamislim (pazi umem i to) :lol:.
Citajuci forum provaljujem da tvrdite da smo namestili skoro sve derbije u kosarci i fudbalu.
Vrlo interesantna tvrdjna koja je veoma diskutabilna,ali iskreno da ti kazem ako je tako, i ako je istina da jesmo namestili onda sam brate mnogo ponosan. Time smo dokazali da smo mnogo jaki, ne kao vi u parolama nego u realnosti. Ako smo u stanju da izreziramo prvenstva, derbije, utakmice onda smo jaki kao crna zemlja i niko nam nista ne moze ;)
Razmisli sledeci put kada budes tvrdio da je nesto namesteno jer time samo potvrdjujes da je PArtizan sitan klub u odnosu na Zvezdu i da nam nije ni do (one stvari) jer je nemocan i mozemo da radimo sta god pozelimo. :p :p :p
Bre Zvezda po vasim pricama ispade kao USA. Zari i pali kako joj se cefne ;)
mmm mnogo je dobro biti "on top of the world"
Znam voleli bi i vi ali tesko ide, mali ste, niste mocni ;) :p :p :p

tab503:
Malo si me naterao da se zamislim (pazi umem i to) :lol:.
Citajuci forum provaljujem da tvrdite da smo namestili skoro sve derbije u kosarci i fudbalu.
Vrlo interesantna tvrdjna koja je veoma diskutabilna,ali iskreno da ti kazem ako je tako, i ako je istina da jesmo namestili onda sam brate mnogo ponosan. Time smo dokazali da smo mnogo jaki, ne kao vi u parolama nego u realnosti. Ako smo u stanju da izreziramo prvenstva, derbije, utakmice onda smo jaki kao crna zemlja i niko nam nista ne moze ;)
Razmisli sledeci put kada budes tvrdio da je nesto namesteno jer time samo potvrdjujes da je PArtizan sitan klub u odnosu na Zvezdu i da nam nije ni do (one stvari) jer je nemocan i mozemo da radimo sta god pozelimo. :p :p :p
Bre Zvezda po vasim pricama ispade kao USA. Zari i pali kako joj se cefne ;)
mmm mnogo je dobro biti "on top of the world"
Znam voleli bi i vi ali tesko ide, mali ste, niste mocni ;) :p :p :p
I u kosarci ste namestili derbije...Ajde sad jos recite da namestate derbije i u vaterpolu gde ne znate ni da plivate.Tu se bas vidi da ste jaki ko zemlja...

Sherlock:
Pricas o poslednjem derbiju, tako? :roll:

Ne nego pricam o vasih poslednjih 15-ak godina.
Sto se tice derbija sumnjam da je tu ikada bilo namestanja a i ako je bilo to je JAKO retko. Ipak su to dva kluba koja se prilicno ne podnose.Da je bilo ostecenih u derbijima,bilo je.To je normalna stvar.Pa retko koja utakmica ima a da sudija nekoga nije ostetio.Setimo se samo svetskog prvenstva.Pa kad su tamo najbolje svetske sudije sudile onako sta ocekivati od nasih slepaca.
A sto se tice ostalih utakmica u nasem prvenstvu tu je JAKO malo onih koje nisu namestene.
Sam ovaj sistem takmicenja koji je sada je dusu dao za namestanje.Sta briga Bezaniju,Mladost A.,Hajduk K.. Oni su se obezbedili da su u prvoj ligi i sada mogu da prodaju bodove kako hoce.Posebno tu naglasak stavljam na Bezaniju iza koje se zna ko stoji.

Pa bolje bi i taj Dejan Filipovic sudio nego pola onih koji su sudili na SP.
Pa ne znam koliko Bezaniju zanima Evropa.Seti se kad je onda Zeleznik izborio ucesce pa nije isao u Evropu.Verovatno se boji Aca Bulic da mu ucescem u Evro takmicenju ovi iz UEFA malo ne isproveravaju klub i poslovanje.Oprezan je on;tj njegova mama, on je glup kao ****.

Torrente-BG:
Pazi ne kazem da je Partizan prodao tekmu Zvezdi ili obrnuto. Kazem samo kako sudije imaju razlicite kriterijume. Vama se za sitnice sviraju penali, iskljucuju nasi igraci. I kako to da smo uvek mi osteceni, ne secam se derbija u kojem je sudija ostetio vas. Nama se ne sviraju penali i ponistavaju golovi. Nije sumnjivo kad smo osteceni jednu utakmicu, dve, ali mi smo zadnjih 15 godina redovno osteceni. E to je sumnjivo.
Ostale utakmice su izrezirane prilicno. Terzic je pukao zbog neklih dilova, sad se bori za opstanak.
Secamo se svi utakmice OFK - Vozdovac, to je bilo garant namesteno.

Sherlock:
Penal je bio. Ako je to smesan penal, ne znam samo sta je onda ono saplitanje Purovica o loptu.
Tutoric nije udaren u glavu. Asprogenis, onako korpulentan, ga je "udario" glavom u rame, nasata je ovaj pao kao da ga je sam Tajson iz najboljih dana nokautirao.
Šta bi se drugo moglo i očekivati od tebe, osim ovakvih verbalnih nebuloza??? :shock: :lol: :lol: :lol: Klinačka filozofija u fazonu: ''Mi sijamo, vi ste truli, naš je penal ok, a vaš je pushan ili vi ste ružni, a mi smo lijepi...!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

вић за дуплу круну
Јунак Звездине победе у 129. првенственом дербију предводиће напад „црвено-белих” у сутрашњем полуфиналном мечу Купа Србије против Партизана

После одрађене суспензије због искључења у финишу недавног 129. првенственог „вечитог дербија”, у коме је био стрелац јединог гола, центарфор Црвене звезде и црногорски репрезентативац Милан Пуровић предводиће поново напад „црвено-белих” у новом окршају са Партизаном. Сутра је на „Маракани” на програму полуфинални меч у Купу Србије, а Пуровић ће свакако бити главна узданица домаћина, који жели ове сезоне да одбрани дуплу круну на домаћој сцени.

Колико је Пуровић постао битан играч за Звездин тим најбоље се видело у суботу у Новом Саду, где је тренер фудбалског првака Бошко Ђуровски с правом био огорчен на учинак нападача. У Пуровићевом одсуству, у први тим се вратио најбољи прволигашки стрелац Душан Ђокић (на дербију није био ни на клупи за резервне играче), али је против Новосађана био скоро безопасан, а једину прилику коју је имао није успео да реализује из најповољније позиције. Дакле, највећа опасност за Партизан опет ће бити Пуровић, најбољи актер сусрета на нашем највећем стадиону прошле среде.

– Звезда игру не базира на једном играчу, него се трудимо да као колектив будемо што јачи и доминантнији у односу на противника. Зато не очекујем да ће ме неко од одбрамбених фудбалера Партизана стриктно чувати, мада ће сигурно обратити посебну пажњу на мене, као навалног играча. Можда ће ми бити теже него у прошлом дербију, али даћу све од себе да поновим добру партију. Уз подршку навијача, који су нам највише помогли кад нам је било најтеже, верујем да ћемо се пласирати у финале купа – казао је за „Политику” Милан Пуровић.

Иако је првенствени дерби на „Маракани” имао изузетан значај у борби за шампионску круну у премијерном првенству Србије, Пуровић сматра да ће сутрашњи дуел „вечитих ривала” имати још већу важност.

– Наш приоритет, што смо стално истицали, је одбрана оба трофеја на домаћој сцени. Наравно, титула државног првака има већу вредност јер нас води у квалификације за Лигу шампиона, али за нас сваки освојени пехар има велики значај. Психолошки ће нам несумњиво бити много лакше, јер ће фудбалери Партизана бити под притиском императива победе, како поново не би завршили сезону без трофеја. Када су нас крајем фебруара изненадили на „Маракани” у шампионату, био сам уверен да ћемо им се брзо реванширати и показати да смо бољи, што се и догодило. Додуше, победили смо их минималним резултатом, али и то је било сасвим довољно за наше велико славље. Изванредни навијачи су нас понели до успаха, а ако дођу и сутра у истом броју, комшијама се опет не пише добро – поручио је Пуровић.

Иако је било најава да би фудбалери Црвене звезде могли да се уочи окршаја у Купу Србије са Партизаном изолују у спортском центру у Ковилову, по речима секретара стручног штаба Горана Негића, ипак је одлучено да „црвено-бели” трећи овогодишњи дуел са најљућим ривалом дочекају у миру клупског хотела на Аутокоманди.

68Mustang428CJ:
вић за дуплу круну
Јунак Звездине победе у 129. првенственом дербију предводиће напад „црвено-белих” у сутрашњем полуфиналном мечу Купа Србије против Партизана

После одрађене суспензије због искључења у финишу недавног 129. првенственог „вечитог дербија”, у коме је био стрелац јединог гола, центарфор Црвене звезде и црногорски репрезентативац Милан Пуровић предводиће поново напад „црвено-белих” у новом окршају са Партизаном. Сутра је на „Маракани” на програму полуфинални меч у Купу Србије, а Пуровић ће свакако бити главна узданица домаћина, који жели ове сезоне да одбрани дуплу круну на домаћој сцени.

Колико је Пуровић постао битан играч за Звездин тим најбоље се видело у суботу у Новом Саду, где је тренер фудбалског првака Бошко Ђуровски с правом био огорчен на учинак нападача. У Пуровићевом одсуству, у први тим се вратио најбољи прволигашки стрелац Душан Ђокић (на дербију није био ни на клупи за резервне играче), али је против Новосађана био скоро безопасан, а једину прилику коју је имао није успео да реализује из најповољније позиције. Дакле, највећа опасност за Партизан опет ће бити Пуровић, најбољи актер сусрета на нашем највећем стадиону прошле среде.

– Звезда игру не базира на једном играчу, него се трудимо да као колектив будемо што јачи и доминантнији у односу на противника. Зато не очекујем да ће ме неко од одбрамбених фудбалера Партизана стриктно чувати, мада ће сигурно обратити посебну пажњу на мене, као навалног играча. Можда ће ми бити теже него у прошлом дербију, али даћу све од себе да поновим добру партију. Уз подршку навијача, који су нам највише помогли кад нам је било најтеже, верујем да ћемо се пласирати у финале купа – казао је за „Политику” Милан Пуровић.

Иако је првенствени дерби на „Маракани” имао изузетан значај у борби за шампионску круну у премијерном првенству Србије, Пуровић сматра да ће сутрашњи дуел „вечитих ривала” имати још већу важност.

– Наш приоритет, што смо стално истицали, је одбрана оба трофеја на домаћој сцени. Наравно, титула државног првака има већу вредност јер нас води у квалификације за Лигу шампиона, али за нас сваки освојени пехар има велики значај. Психолошки ће нам несумњиво бити много лакше, јер ће фудбалери Партизана бити под притиском императива победе, како поново не би завршили сезону без трофеја. Када су нас крајем фебруара изненадили на „Маракани” у шампионату, био сам уверен да ћемо им се брзо реванширати и показати да смо бољи, што се и догодило. Додуше, победили смо их минималним резултатом, али и то је било сасвим довољно за наше велико славље. Изванредни навијачи су нас понели до успаха, а ако дођу и сутра у истом броју, комшијама се опет не пише добро – поручио је Пуровић.

Иако је било најава да би фудбалери Црвене звезде могли да се уочи окршаја у Купу Србије са Партизаном изолују у спортском центру у Ковилову, по речима секретара стручног штаба Горана Негића, ипак је одлучено да „црвено-бели” трећи овогодишњи дуел са најљућим ривалом дочекају у миру клупског хотела на Аутокоманди.
Bio je uveren da ce pokazati da su bolji.Pa ovaj Purovic je stvarno mentolcina.Prvo sam sebi zapne za nogu sad tvrdi kako su bolji.Sutra treba pojacati mere hitne pomoci na derbiju jer kakav je smotan sam sebi ce vrat slomiti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back