south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
Vanjor:.Pa deck oti da ides sam od gola do gola na prazan zapeo bi za liniju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vanjor:.Pa deck oti da ides sam od gola do gola na prazan zapeo bi za liniju.
A Kod vas u upravi sve same Majke Tereze i humanisti!!!FLUID:Ovo napisano crvenim slovima je neki novi prvoligaš, nekadašnji drugoligaš.![]()
![]()
![]()
Vrlo su zeznuti, zato se i zovu Zez Da!![]()
Takvi su zeznuti bili i mnogi u mafijaškim krugovima. Sve mi na to liči.![]()
ZzZzZz:Stvarno?!
Sad je klinac a?!
A kad ste svrsavali na njegove izjave onda je bio car, kralj, legenda!!
Fluid:Ovo napisano crvenim slovima je neki novi prvoligaš, nekadašnji drugoligaš.
Vrlo su zeznuti, zato se i zovu Zez Da!
Takvi su zeznuti bili i mnogi u mafijaškim krugovima. Sve mi na to liči.
OK! Kad smo već kod zapinjanja:FLUID:Dobro ajde što se ljutiš.
Montaža ti je bila za NULU.![]()
![]()
![]()
Kad si zapeo...
Alex.L:Pa jeste on klinac. Ne znam ima li punih 20. Od njega se i očekuje da lupa gluposti, upravo zbog svoijh godina, a ne od Koromana ili Gurovića(pretpostavljam da su to te neopevane seljačine na koje je mislio Sherlock) koji imaju ili su blizu 30 godina.
ma de bre kraljZzZzZz:Pa mislim, sad se odjednom hvatate za to da je klinac.
Sto to niste rekli kad je izjavljivao one nebuloze?
Tad je bio KRALJ!
Sherlock:I sad je car, kralj, legenda. Ima vece srce od cele vase ekipe.
Podrzavam ponizavanje Zvezde na svakom koraku. I trebalo je da bude 9-0 na proslom derbiju.ZzZzZz:A jel vidis da si ti jedan od retkih Grobara ovde koji tako misli.
Prelistaj malo Partizanov topic da vidis sta su pojedini pisali za njegove izjave.
"On je car, kralj, pravi Grobar, ima lavlje srce..."
Cak je posle Zvezdinog poraza od Vojvodine 0-3 neko odvalio da mi treba da se svi izvinemo Smiljanicu jer je bio u pravu a ne da ga pljujemo.
A i posle ovog derbija je car za neke...
FLUID:A Mladenović???
ZzZzZz:Ne znam ni za to. Sta je Mladenovic izjavljivao?
Ko po čemu, grobari po stolicama na Marakani!!Tokan:Поломљено око 2500 столица
Током 129. вечитог дербија поломљен је велики број столица на стадиону Црвене звезде и причињена је значајна материјална штета што је прича која се понавља из дербија у дерби.
Само на јужној трибини је поломљено 1.700 столица, а на целом стадиону око 2.500. Када се има у виду да је цена једне столице 22 евра, јасно је да је штета велика. Треба истаћи да су на последњем дербију ломљени и бетонски блокови чији су делови бацани у терен па је једна од камера које су снимале трибине поломљена.
Црвена звезда је као организатор меча предузела све неопходне мере, утакмицу је снимало педесетак камера и снимци ће бити прослеђени надлежним органима како би виновници били пронађени.
ZzZzZz:Pa mislim, sad se odjednom hvatate za to da je klinac.
Sto to niste rekli kad je izjavljivao one nebuloze?
Tad je bio KRALJ!
south:![]()
![]()
![]()
ma vi ste jedan fin i kulturan tim :shock:
lazu ljudi![]()