- Poruka
- 40.419
... pobeda je pobeda ..briga nas ko je desetkovan ... što nisu predali meč .. isto bi pukli sa tri razlikeVASI tutubani se ne mogu porediti san njihovim najboljim igracima
povrede su deo fudbala i dešavaju se, nažalost,
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... pobeda je pobeda ..briga nas ko je desetkovan ... što nisu predali meč .. isto bi pukli sa tri razlikeVASI tutubani se ne mogu porediti san njihovim najboljim igracima
al m idrago tutubana koji su se zaletali na kladionici u korist svaba... pobeda je pobeda ..briga nas ko je desetkovan ... što nisu predali meč .. isto bi pukli sa tri razlike
povrede su deo fudbala i dešavaju se, nažalost,
dzaba opet cete biti u tri psolednja na tabeli na kraju88' Pukla petarda na "Marakani"!
Radonjićev drugi gol!
Videćemo ... ovako da odigraju do kraja, biće neštodzaba opet cete biti u tri psolednja na tabeli na kraju
NECE BITI NISTA JER MILAN NECE BITI DESETKOVAN PA NI PSVVidećemo ... ovako da odigraju do kraja, biće nešto
Reče neko ko je rekao da nećemo ni jedan poen imati ...NECE BITI NISTA JER MILAN NECE BITI DESETKOVAN PA NI PSV
ne pali se
Mrš nazad bagro fašistička ... 'ebo vas Hitlerbravo zvezdo!
deri svabove!
oni ce o nama da pricaju ko da smo divljaci....
@RužnaKoLopov
znam da si navijala za srpske crnce
pa OSAM IGRACA STUTGARTA NEMA onih iz vicesampionskog sastavaReče neko ko je rekao da nećemo ni jedan poen imati ...
Nemoj da misliš da sam zaboravio
to bre!Mrš nazad bagro fašistička ... 'ebo vas Hitler
Zamisli kad su se švabe uplašile srbato bre!
Ovaj što igrao za Milan?Sjajan meč Radeta Krunića
Bas volim kad pogresim i kad se desi cudoAko Zvezda pobedi Študgard neće biti čudo već nešto što može da se dogodi.
bravo zvezdo!
deri svabove!
oni ce o nama da pricaju ko da smo divljaci....
@RužnaKoLopov
znam da si navijala za srpske crnce
I ja sam iznenadjenaLepa pobeda. Iznenađen sam velikim rezultatom.
Zamisli kad su se švabe uplašile srba