Zvezda "petardom" bacila Štutgart na kolena!

Ako njih ne možemo da pobedimo sad kad su u krizi onda ...
Slaba odbrana. Koliko je samo Zvezda primila golova gde se napravi loša ofsajd zamka. Igrač natenane izađe ispred golmana i završi posao lagano. Greške protiv Intera ne spominjem jer greške su sastavni deo fudbala. I moraju da nauče da privode poluvreme kraju. I protiv Monaka i protiv Barse primaju golove pri kraju poluvremena. Ali mislim da 3 boda mogu da se upišu uz dosta sreće i umeća.

Slaba odbrana. Koliko je samo Zvezda primila golova gde se napravi loša ofsajd zamka. Igrač natenane izađe ispred golmana i završi posao lagano. Greške protiv Intera ne spominjem jer greške su sastavni deo fudbala.

Lopta je okrugla .. ali treba nam neki dobar rezultat u Evropi jer je liga dosta jednaka do te mere da jedna, dve dobre utakmice sa bodovima mogu dosta da odrade

Lopta je okrugla .. ali treba nam neki dobar rezultat u Evropi jer je liga dosta jednaka do te mere da jedna, dve dobre utakmice sa bodovima mogu dosta da odrade
Štutgard da dobijemo, protiv Milana na stranu da izvučemo bod, PSV da bijemo na Marakani i Jang Bojs tamo kod njih. 10 bodova je maksimum koji možemo da osvojimo i možda bude dosta za prolaz u 24.

Štutgard da dobijemo, protiv Milana na stranu da izvučemo bod, PSV da bijemo na Marakani i Jang Bojs tamo kod njih. 10 bodova je maksimum koji možemo da osvojimo i možda bude dosta za prolaz u 24.
Nije bitno šta se desi i koliko bodova se uzme ali da ostave srce na terenu i da ne prave onakve greške kao što su pravili ... sve ostalo će doći samo po sebi

H2H​

85632_zvezda-najava_iff.jpg

Trojica se vraćaju u tim Zvezde, bez Glazera​

"Šta to znači moramo? Znamo svi šta moramo u životu, ostalo ne mora ništa. Ne treba dizati atmosferu, svesni smo… ovo je ozbiljno takmičenje, teško takmičenje, sutra nam dolazi respektabilan protivnik sa mladim ambicioznim trenerom. Štutgart dolazi iz Bundeslige, sigurno u ovom trenutku imamo bolju kadrovsku situaciju, vratili su nam se pojedini igrači. Glazer nije spreman, ali Ivanić, Duarte i Mimović su se vratili u trenažni proces. Svesni smo šta smo radili ove četiri utakmice, svesni smo gde smo pravili greške. Daćemo sve od sebe za pozitivan rezultat protiv jake ekipe."

Elšnik o narednom protivniku​

"Čeka nas ozbiljan protivnik, na našoj koži smo iskuslili kako to radi najbolja ekipa u Evropi (Barselona). Svi znamo da je vezni red srce ekipe, dosta zavisi od nas. Što se tiče Štutgarta, jako dobra ekipa, fizička, atletski dobri, agresivni, treba tu da im pariraš. Ako tu ne pariraš, imaćeš ozbiljan problem."

Koliko Milojeviću znači Liga šampiona?​

"Drago mi je… Stvarno ste mi postavljali jedno pitanje, pokušaću da budem kratak. Sam format Lige šampiona posle 90-ih, bilo je takmičenje koje je jako bitno, a mi smo ga osvojili 91. godine. Međutim, kako je evolucija išla, došli smo do situacije da imamo veliki broj. utakmica i samo učešće u LŠ je veliki uspeh. Ne želim da zvučim patetika, ali to je uspeh koji ćemo posle mnogo godina shvatiti. Kao narod nismo svesni šta je Liga šampiona. Ja sam ponosan što je Zvezda tri puta ušla u LŠ, a prvi put u ovom formatu. Za jednu zemlju, jako sam ponosan na Srbiju što imamo učesnika u Ligi šampiona, to je velika privilegija. Opet, sa druge strane za zemlju sa Balkana. Izuzetno sam ponosan zbog toga, to je veliki uspeh. U budućnosti će biti izuzetno teško, mi ćemo se truditi da damo sve od sebe da predstavimo Zvezdu i da pripadamo ovde. Ako se ne varam, Partizan je dva puta igrao Ligu šampiona, a mi smo četiri puta, to je veliki uspeh. Opet se pravi velika razlika, novac igra veliku ulogu. Ne znam gde bi mi bili kada bismo imali takve budžete… Ponosni smo kako god."

Back