ZVEZDA ILI partizan

• Začetnik teme Začetnik teme ZEMUNAC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
BIBER R.S.P.U.:
Dragi:
Videcete na kraju sezone.....
NAPRED GROBARI!!!!!!!!!! :twisted: [/b]
MRZI ZAGREB I TORCIDU MRZIM TEBE MARJANE I SA SEKIROM U RUCI P_O_k_L_a_C_u SVE SPLICANE!!! :twisted:
E slušaj ti pe*eru srpski ajde ti fino uzmi tu sjekiru pa doći ovamo kod nas u Hrvatsku pa da te onda vidimo remude jedan.A što se tiče partizana mislim sve je jasno Dinamo vas je dobio i u Zagrebu a i nedavno u Švicarskoj a da ne govorimo kako ste vi grobari dobili po pi*ki.Draži su mi delije ta s njima se čovjek bar može pošteno potući a vi grobari se samo skrivate iza murije e jeste jadni...he he he he!!! :lol:

Doc:
BIBER R.S.P.U.:
Dragi:
Videcete na kraju sezone.....
NAPRED GROBARI!!!!!!!!!! :twisted: [/b]
MRZI ZAGREB I TORCIDU MRZIM TEBE MARJANE I SA SEKIROM U RUCI P_O_k_L_a_C_u SVE SPLICANE!!! :twisted:
E slušaj ti pe*eru srpski ajde ti fino uzmi tu sjekiru pa doći ovamo kod nas u Hrvatsku pa da te onda vidimo remude jedan.A što se tiče partizana mislim sve je jasno Dinamo vas je dobio i u Zagrebu a i nedavno u Švicarskoj a da ne govorimo kako ste vi grobari dobili po pi*ki.Draži su mi delije ta s njima se čovjek bar može pošteno potući a vi grobari se samo skrivate iza murije e jeste jadni...he he he he!!! :lol:

................ ludara. NO COMMENT .................

Zvezda je ubedljivo bolja.Uostalom 121.derbi sve govori.Nadam se da ce tako biti i sa Rozenborgom.Nek vide svi da se sa Zvezdom ne valja kaciti.Zvezdo,delije iz Vukovara i Hrvatske uvek ce biti sa tobom.Idemo do pobede,a Partizan nek gleda i uci kako se igra.

U kosarci je bolji Partizan,au fudbalu Zvezda.Uvek je tako bilo i bice.Koliko god se Partizan trudio,nikad nece dostici Zvezdu jer ona je rodjeni pobednik.Uostalom,zna se cijih navijaca ima vise.Igraj Zvezdo,vole te delije iz Vukovara i cele Hrvatske.Nikakav Partizan ne moze ugasiti tvoj sjaj niti te zaustaviti.

Jelena-Vukovar:
Hrvati su prvaci sveta jedino u rukometu i stvarno ne znam kako im je i to uspelo.Iako zivim u Hrvatskoj,Srpkinja sam i moram reci da su Srbi mnogo bolji sportisti.
E pa onda što radiš u Hrvatskoj, kupi prnje i marš preko granice u srbiju.Mislim slobodno ti navijaj za zvezdu,ja isto mislim da je objektivno zvezda bolja od partizana a oprt ponavljam s delijama se čovjek barem može pošteno potući a grobari se ko pi*kice skrivaju iza murije!Pozdrav iz Hrvatske!

Anonymous:
Jelena-Vukovar:
Hrvati su prvaci sveta jedino u rukometu i stvarno ne znam kako im je i to uspelo.Iako zivim u Hrvatskoj,Srpkinja sam i moram reci da su Srbi mnogo bolji sportisti.
E pa onda što radiš u Hrvatskoj, kupi prnje i marš preko granice u srbiju.Mislim slobodno ti navijaj za zvezdu,ja isto mislim da je objektivno zvezda bolja od partizana a oprt ponavljam s delijama se čovjek barem može pošteno potući a grobari se ko pi*kice skrivaju iza murije!Pozdrav iz Hrvatske!
E KLOSARU CIGANSKI ZNAS LI KAKO CIGANI ZAVIJAJU U MURIJI PRVAJU KAO DAMJANOV ZELENKO,TEK CU DA VAS LESIM

Back