Ja govorim o svjetonazoru, a ne načinu privređivanja ili političkoj struji.
Ljubo, sta je to svjetonazor?? Pricaj Srpski ta de celi svet razume

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja govorim o svjetonazoru, a ne načinu privređivanja ili političkoj struji.
Ljubo, sta je to svjetonazor?? Pricaj Srpski ta de celi svet razume![]()
ovo gore citirano je rekao "krstin" covek, i ja se sa tim slazem, ali bih dodao jednu ili dve recenice ovometo se slazem sa tobom..ovo je na prvom mestu Srpski forum i kao takav ce biti u buducnosti i vodjen....svi ce moci da kazu sta zele ali niko nece moci nikog da vredja i omalovazava a narocito ne one ciji je forum...
sto ne znaci da srbi imaju prava omalovazavati druge. naprotiv, trebaju se pokazati kao dobri domacini. ipak su stranci [nesrbi] gosti, a gost je uvek svetinja.
Ti i svi oni koji pricaju americki, kanadski, australijski, novozelandski itd.![]()
![]()
...ma ti si car...
![]()
Bez ljutnje, ali ni ja ne znam šta je to svjetonazor.Cijeli svijet ga razumije ne znam zasto ne bi i ti??![]()
Ademe, nema potrebe za dodavanjem, lepo piše ''niko nece moci nikog da vredja i omalovazava''
Time je sve rečeno, a piše vam odavno i u Pravilniku.
Ademe, nema potrebe za dodavanjem, lepo piše ''niko nece moci nikog da vredja i omalovazava''
Adem nije gost. Kosovo je deo Srbije i on je po Ustavu stanovnik ove države, sviđalo mu se to ili ne.sto ne znaci da srbi imaju prava omalovazavati druge. naprotiv, trebaju se pokazati kao dobri domacini. ipak su stranci [nesrbi] gosti, a gost je uvek svetinja.
У праву си Ајдеми
Али да ли си чуо за термин НЕЗВАНИ ГОСТ?![]()
Bez ljutnje, ali ni ja ne znam šta je to svjetonazor.
Pa kako da kazem... na engleskom ti je to kao The View of the World![]()
Све је подложно промени па и правилник.
Нешо јел ово Српски форум?
Adem nije gost. Kosovo je deo Srbije i on je po Ustavu stanovnik ove države, sviđalo mu se to ili ne.
Da, ovo je srpski forum, a diskriminacija je zabranjena ne samo Pravilnikom nego i Ustavom i zakonima Srbije. Pravilnik ne može biti suprotan zakonu.Све је подложно промени па и правилник.
Adem nije gost. Kosovo je deo Srbije i on je po Ustavu stanovnik ove države, sviđalo mu se to ili ne.
A na srpskom?Pa kako da kazem... na engleskom ti je to kao The View of the World![]()
Све је подложно промени па и правилник.
Da, ovo je srpski forum, a diskriminacija je zabranjena ne samo Pravilnikom nego i Ustavom i zakonima Srbije. Pravilnik ne može biti suprotan zakonu.
A na srpskom?
Da, ovo je srpski forum, a diskriminacija je zabranjena ne samo Pravilnikom nego i Ustavom i zakonima Srbije. Pravilnik ne može biti suprotan zakonu.
Jeste jeste...
Tako je. Adem je pozvan gost i meni je drago da je tu. Sad sto ima nekih koji stavljaju mrznju ispred covecnosti to je njihov problem.
u Yebote...........kakva frka .......
kao kada medju bubasvabe ubacis "RAID" .......LAKSE SE DISE.........
ovakvo odusevljenje nije bilo na forumu , od strane domoljuba, jos od onomad kada je Zmija ubio Z.DJ..........
mozda , eventualno moze da se poredi sa podvriskivanjem pravoslavnoj ruskoj braci, kada su syebali i pobili pravoslavnu gruzijsku bracu........
elem , stvarno ne mogu da provalim cemu toliko jodlovanje.....da li stvarno mislite da ce krstarica postati "srBski naciJonalisti" ili neki slican bullshit forum??.......tesko......![]()
Види.
Мени посебно је драго штоје ту.
Али не можеш ми ускратити право да кажем за некога да ми није драг.
Још једна ствар.
Он није позван, сам је дошао....![]()