gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto se uopšte objašnjavaš sa njim?
Onda meni odma poslije togaA šta je za tebe kriterijum po kome je neka muzika, kako ti kažeš, seljačka?

I jos jednom…..Jel to neki lokalizam koji ste naprasno pretvorili u dijalekat?

Kolega
zanimljiv mi je fenomen procenjivanja muzike na osnovu cela,
pa sam htela malo vise da saznam o tome
ne bi li i sama mogla tako da procenjujem.
![]()

Čitaš sa čela?![]()
Upuceno Waterfall
Onda meni odma poslije toga
I jos jednom…..![]()
![]()
Priznaj da ti se svidja Tompsonova muzika, ajde fino. Ono sto ti smeta je to sto je Tompson ustaski smrad.
Ali da nije toga uzivala bi u tim seljackim zvucima bliskim tvojoj dusi.

Priznaj da ti se svidja Tompsonova muzika, ajde fino. Ono sto ti smeta je to sto je Tompson ustaski smrad.
Ali da nije toga uzivala bi u tim seljackim zvucima bliskim tvojoj dusi.
Da, nju sam pitao zašto se raspravlja oko nečega na ličnoj osnovi, pošto si je prozvao da sluša seljačku muziku!
A ostatak je upućen tebi da objasniš ono što si prethodno napisao!
Da li si razumeo, ili da napišem zetsko-lovćenskim dijalektom?

Ovaj...jel ti dobro?![]()
Super.
Tompsonovu muziku su prozvali Croatian pride METAL, pa me interesuje kako takvu vrstu muzike možeš bazvati "seljačkom"? Zna se šta bi otprilike trebalo da spada u "seljačku" muziku
Па пријави ме, то је твоје основно занимање-цинкарош.
Moram da te prijavim za širenje mržnje.![]()

Da li si razumeo, ili da napišem zetsko-lovćenskim dijalektom?
Ono sa cim se truje narod od devedesetih naovamo - u domacoj produkciji velikih kuca. u 99.9 % slucajeva.
Nadam se da ti je to jasno.
pa tim dijalektom je pisao i Njegos.![]()
a bas ovim kojim ja pisem, blize meni, Marko Miljanov.
Па пријави ме, то је твоје основно занимање-цинкарош.
Не ширим мржњу нити кажем да су сви јевреји такви већ само њихов владајући лоби.![]()
Ne čuh ranije da je to zvanično priznato kao dijalekt srpsko-hrvatskog jezika

Onda je sva komercijalna muzika na svetskom nivou, bez obzira koje vrste bila, po tebi seljačka, pošto se masovno proizvodi za laku zabavu i zaglupljivanje masa
Ja sam se pogresno izrazio... podgoricki je pod-dijalekat zetsko lovcenskog dijalekta.
My bad![]()
Pisem podgoricki.
Dijalekat starosjedilaca glavnog grada.... Crne Gore
Dio Crnogorskog dijalekta takozvanog zetsko - lovcenskog dijalekta Srpskohrvatskog nekadasnjeg jezika.
Sto ti tu nije jasno.
Pa na zetsko-lovćenski sam i mislio. Mi ga u školi nismo pominjali. Znam ja kako je Njegoš pisao, nego te pitam da li je i ranije bio priznat kao zvanični dijalekt, ili je to od skora u "crnogorskom" jeziku
Ne ne, tako govorimo "mi" podgoricani tj staropodgoricani.
Kod nas je strasno razvijen lokal-patriotizam.... mrznja prema ljudima sa sjevera, podozrenje prema primorcima itd.....
Ukratko staropodgoricanima se ne svidja sto je "njihova" Podgorica sada Centar drzave u kojoj se masovno doseljavaju "ne podgoricani" jer nam uzimaju posao itd itd itd.....a nije povezano sa nacionalnom ili vjerskom pripadnoscu, jednako ne vole ni pravoslavce ni muslimane koji nisu podgoricani....
da ne skredemo s teme, pisacu ti o tome samo ako te bas interesuje.
ja ne vidim što se toliko peni ovde
pa ko prisiljava naš svet da gleda Tompsona
a šta je prikazala HRT, pa to je na njihovu sramotu
obično, kad skrembluju, sklone sliku, ostave ton
kad je koncert u pitanju, dođe nekako na isto![]()
sramota je sto ustaski koncert prikazuje jedna srpska televizija