Зуроф: Емитовање Томпсоновог концерта увреда за српски народ

Kolega ;)
zanimljiv mi je fenomen procenjivanja muzike na osnovu cela,
pa sam htela malo vise da saznam o tome
ne bi li i sama mogla tako da procenjujem.

:mrgreen:

Priznaj da ti se svidja Tompsonova muzika, ajde fino. Ono sto ti smeta je to sto je Tompson ustaski smrad. :mrgreen:
Ali da nije toga uzivala bi u tim seljackim zvucima bliskim tvojoj dusi.

Upuceno Waterfall

Onda meni odma poslije toga :eek:

I jos jednom….. :eek:
:think:

Da, nju sam pitao zašto se raspravlja oko nečega na ličnoj osnovi, pošto si je prozvao da sluša seljačku muziku!
A ostatak je upućen tebi da objasniš ono što si prethodno napisao!
Da li si razumeo, ili da napišem zetsko-lovćenskim dijalektom?

Priznaj da ti se svidja Tompsonova muzika, ajde fino. Ono sto ti smeta je to sto je Tompson ustaski smrad. :mrgreen:
Ali da nije toga uzivala bi u tim seljackim zvucima bliskim tvojoj dusi.

Tompsonovu muziku su prozvali Croatian pride METAL, pa me interesuje kako takvu vrstu muzike možeš bazvati "seljačkom"? Zna se šta bi otprilike trebalo da spada u "seljačku" muziku

Da, nju sam pitao zašto se raspravlja oko nečega na ličnoj osnovi, pošto si je prozvao da sluša seljačku muziku!
A ostatak je upućen tebi da objasniš ono što si prethodno napisao!
Da li si razumeo, ili da napišem zetsko-lovćenskim dijalektom?

Rechke,
nije on mene prozvao (sve do malopre) nego je govorio vi odn. mi,
obracao se nama..sta god to znacilo...

A malopre se i meni licno obratio :manikir:

Simpatican mladic :sad2:

Tompsonovu muziku su prozvali Croatian pride METAL, pa me interesuje kako takvu vrstu muzike možeš bazvati "seljačkom"? Zna se šta bi otprilike trebalo da spada u "seljačku" muziku

Ono sa cim se truje narod od devedesetih naovamo - u domacoj produkciji velikih kuca. u 99.9 % slucajeva.

Nadam se da ti je to jasno.

Ono sa cim se truje narod od devedesetih naovamo - u domacoj produkciji velikih kuca. u 99.9 % slucajeva.

Nadam se da ti je to jasno.

Onda je sva komercijalna muzika na svetskom nivou, bez obzira koje vrste bila, po tebi seljačka, pošto se masovno proizvodi za laku zabavu i zaglupljivanje masa

Па пријави ме, то је твоје основно занимање-цинкарош.:sad2:
Не ширим мржњу нити кажем да су сви јевреји такви већ само њихов владајући лоби.:neutral:

Narod koji zivi ka manjina u skoro svim svjetskim drzavama (onim bitnijim) je mora do sad izmislit kvalitetne mehanizme zastite i skrecanja paznje sa sebe.... pouceni pogromima, istjerivanjem, maltretiranjem i slicnim stvarima.

A poslije ww2 sve je to pojacano puta 100.

Onda je sva komercijalna muzika na svetskom nivou, bez obzira koje vrste bila, po tebi seljačka, pošto se masovno proizvodi za laku zabavu i zaglupljivanje masa

Ali nema mehanizama kontrole u kolkoj ce se kolicini to pustati preko tv-a.

Ovaj narod je dovoljno zaglupljen bez "dodatnih" mjera

Ja sam se pogresno izrazio... podgoricki je pod-dijalekat zetsko lovcenskog dijalekta.
My bad :)

Pa na zetsko-lovćenski sam i mislio. Mi ga u školi nismo pominjali. Znam ja kako je Njegoš pisao, nego te pitam da li je i ranije bio priznat kao zvanični dijalekt, ili je to od skora u "crnogorskom" jeziku

Pisem podgoricki.
Dijalekat starosjedilaca glavnog grada.... Crne Gore
Dio Crnogorskog dijalekta takozvanog zetsko - lovcenskog dijalekta Srpskohrvatskog nekadasnjeg jezika.

Sto ti tu nije jasno.

Да ли у том подгоричком не постоји знак "?" (упитник, знак питања) који се ставља на крају реченице?

Pa na zetsko-lovćenski sam i mislio. Mi ga u školi nismo pominjali. Znam ja kako je Njegoš pisao, nego te pitam da li je i ranije bio priznat kao zvanični dijalekt, ili je to od skora u "crnogorskom" jeziku

Ne ne, tako govorimo "mi" podgoricani tj staropodgoricani.
Kod nas je strasno razvijen lokal-patriotizam.... mrznja prema ljudima sa sjevera, podozrenje prema primorcima itd.....
Ukratko staropodgoricanima se ne svidja sto je "njihova" Podgorica sada Centar drzave u kojoj se masovno doseljavaju "ne podgoricani" jer nam uzimaju posao itd itd itd.....a nije povezano sa nacionalnom ili vjerskom pripadnoscu, jednako ne vole ni pravoslavce ni muslimane koji nisu podgoricani....
da ne skredemo s teme, pisacu ti o tome samo ako te bas interesuje.

Jadno je to da kad god se nešto desi uvek su Jevreji ti koji se bune.Nije to nikakvo licemerje nego sećanje na ljude koji su završili u konclogorima.Ako se ovde nekada bude ratovalo,Hrvatima treba poslati one koje im puštaju ustaške koncerte na kablovskoj i ne poštuju one koji su stradali od hrvatske ''dobrote'' i ustaških koljačkih rekvizita u zadnja dva rata.

Ne ne, tako govorimo "mi" podgoricani tj staropodgoricani.
Kod nas je strasno razvijen lokal-patriotizam.... mrznja prema ljudima sa sjevera, podozrenje prema primorcima itd.....
Ukratko staropodgoricanima se ne svidja sto je "njihova" Podgorica sada Centar drzave u kojoj se masovno doseljavaju "ne podgoricani" jer nam uzimaju posao itd itd itd.....a nije povezano sa nacionalnom ili vjerskom pripadnoscu, jednako ne vole ni pravoslavce ni muslimane koji nisu podgoricani....
da ne skredemo s teme, pisacu ti o tome samo ako te bas interesuje.

Ok, došlo je do nesporazuma, pošto koristiš pojam "dijalekt", a u pitanju je samo lokalni govor

ja ne vidim što se toliko peni ovde
pa ko prisiljava naš svet da gleda Tompsona

a šta je prikazala HRT, pa to je na njihovu sramotu
obično, kad skrembluju, sklone sliku, ostave ton
kad je koncert u pitanju, dođe nekako na isto :mrgreen:

sramota je sto ustaski koncert prikazuje jedna srpska televizija

sramota je sto ustaski koncert prikazuje jedna srpska televizija

čekaj malo
jel koncert prikazan na nekom od srpskih kanala ili na HRT,
ja koliko znam, bio je na HRT-u pre neko veče, dok sam šaltao kanale video sam da je onako sve ustaški crno oko njega...
na kom srpskom kanalu je to prikazano :eek:

Back