Žurka u pidžamama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Živeli......;).......pored ovakvog pogleda..i ovako lepog pića...rekla bi i što nije....:lol::lol:

Tu i tamo, završavala neke obaveze....šta ću kad se uvek nešto nagomila...nisam
od onih osoba koje sve na vreme i tačno u minut odrade...ali mi se to sada malo
lupilo o glavu.....:sad2:

Inače se trudim da mi pogled bar pola sata dnevno uživa u plavetnilu neba...kažu da
je to odlična antistres terapija...čak bolja od Krste nam drage....:manikir:

Jest...I od krste da covek poludi....:roll: Znam kako je to.Mislim za obaveze.Da znas da mi je prijalo bez neta...:) Cituckao sam knjige..Izlazio malo...opustao se u prirodi..A to za posmatranje neba sto govore je istina.Kazu stari ljudi da valja,odvojiti malo vremena...i uzivati u plaventilu...ili kraj reke..isto ti dodje...:)

Jest...I od krste da covek poludi....:roll: Znam kako je to.Mislim za obaveze.Da znas da mi je prijalo bez neta...:) Cituckao sam knjige..Izlazio malo...opustao se u prirodi..A to za posmatranje neba sto govore je istina.Kazu stari ljudi da valja,odvojiti malo vremena...i uzivati u plaventilu...ili kraj reke..isto ti dodje...:)

Nisu stari ljudi ludi...pa nisu uzalud imali tako dug vek.....mislim da je vreme da
počnemo malo više da primenjujemo ono što smo čuli od njih. Ti si baš uživao, drago
mi je zbog tebe, ja svakog ponedeljka sebi obećam malo više odmora...ovih dana
prelazim sa reči na dela....treba koristiti prirodu i njene lepote. Meni je plavetnilo na
dohvat ruke i oka....samo još da se pokrenem.......nekad ne mogu prepoznati sebe:eek:

purple-rose-by-bpbp-on-flickr.jpg

Hilary,znam da se necete sloziti al` cete mi oprostiti.....moj Sec bi sada rekao...citiram...Lilulice,pilulice,pi....zar ne ?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back