Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Dragi moji ,pored hemijske zavrsila sam i medicinu bas iz tog razloga jer i sama imam problem sa zujanjem..Ono sto nasi lekari ne znaju ili zbog neznjana nam ne kazu u vezi sa zujanje je to:
da uzrok moze da bude mnogo toga a kineska medicina preporucuje odredjenje namirnice za lecenje ove bolesti
Saveti kineske ishrane se zasnivaju na preporuci koju hranu u ishrani treba izbegavati a koje bi namernice trebalo vise koristiti.
- izbegavati kasne, masne, zaprzene obroke, previse slatkisa
- izbegavati mleko, mlecne proizvode, jogurt ; mlecni proizvodi nisu dobri za Vas, stvaraju sluz i slabe funkciju zeluca i slezine. ...kefir je u redu..
-sto vise voca,povrca,belo meso i ribe kao i laneno seme jedan je od najboljih biljnih izvora omega-3 masnih kiselina,kurkuma ...i tako dallje
Uz sve ovo dodala bih i preradjenu i hranu iz konzerve,koja sadrzi previse konzervansa i aditiva.(ja to odlicno znam jer sam zavrsila i prehrambenu proizvodnju)..
Izbacite hleb i pocnite da korstite heljdu jer psenicno brasno i kvasac menja ph vrednost u organizmu,a kada se promeni ph vredno opada imunitet i nas organizam je podlozan raznim upalama,infekcijama i sl..
Iz predhodnih poruka vidim da svima daju Tanakan i Bevipleks kao i slicne preparate ,Tanakan je dobar ali ne dovoljno jak..Tanakan ne moze da pokrene cirkulaciju a i doze koje su vam prepisali su smesne i nedovolljno jake
Oni koji su ostetili nerv,mogu da naruce lek koji sam ja koristila ...Meni je puno pomogao kao i akupuntura (ali ne kod svakod vec kod proverenih )
Svaki Tinutus se razlikuje,svako stanje treba da se isprati ,volela bih da vam pomognem kao sto su i meni pomogli doktori koji su zavrsili kvantu medicinu
Svako ko ima pitanje moze da mi se javi na mail romansa037@yahoo.com, hocu svima vrlo rado da odgovorim i pomognem jer i sama znam koliko sam jurila,trazila lek za ovu dosadnu bolest,koliko sam se nervirala dok nisam nasla i dobila prave odgovore
Pozdrav od Ane
Kako je moguce da dodjete ovde i reklamirate raznorazne besmislice?
Vidi, molim te Kinezi preporucuju sta da se jede,a sta da ne?