Zujanje u usima

• Začetnik teme Začetnik teme sundjerce@.ptt.yu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dragi moji ,pored hemijske zavrsila sam i medicinu bas iz tog razloga jer i sama imam problem sa zujanjem..Ono sto nasi lekari ne znaju ili zbog neznjana nam ne kazu u vezi sa zujanje je to:
da uzrok moze da bude mnogo toga a kineska medicina preporucuje odredjenje namirnice za lecenje ove bolesti
Saveti kineske ishrane se zasnivaju na preporuci koju hranu u ishrani treba izbegavati a koje bi namernice trebalo vise koristiti.
- izbegavati kasne, masne, zaprzene obroke, previse slatkisa
- izbegavati mleko, mlecne proizvode, jogurt ; mlecni proizvodi nisu dobri za Vas, stvaraju sluz i slabe funkciju zeluca i slezine. ...kefir je u redu..
-sto vise voca,povrca,belo meso i ribe kao i laneno seme jedan je od najboljih biljnih izvora omega-3 masnih kiselina,kurkuma ...i tako dallje
Uz sve ovo dodala bih i preradjenu i hranu iz konzerve,koja sadrzi previse konzervansa i aditiva.(ja to odlicno znam jer sam zavrsila i prehrambenu proizvodnju)..
Izbacite hleb i pocnite da korstite heljdu jer psenicno brasno i kvasac menja ph vrednost u organizmu,a kada se promeni ph vredno opada imunitet i nas organizam je podlozan raznim upalama,infekcijama i sl..
Iz predhodnih poruka vidim da svima daju Tanakan i Bevipleks kao i slicne preparate ,Tanakan je dobar ali ne dovoljno jak..Tanakan ne moze da pokrene cirkulaciju a i doze koje su vam prepisali su smesne i nedovolljno jake
Oni koji su ostetili nerv,mogu da naruce lek koji sam ja koristila ...Meni je puno pomogao kao i akupuntura (ali ne kod svakod vec kod proverenih )
Svaki Tinutus se razlikuje,svako stanje treba da se isprati ,volela bih da vam pomognem kao sto su i meni pomogli doktori koji su zavrsili kvantu medicinu
Svako ko ima pitanje moze da mi se javi na mail romansa037@yahoo.com, hocu svima vrlo rado da odgovorim i pomognem jer i sama znam koliko sam jurila,trazila lek za ovu dosadnu bolest,koliko sam se nervirala dok nisam nasla i dobila prave odgovore
Pozdrav od Ane

Kako je moguce da dodjete ovde i reklamirate raznorazne besmislice?
Vidi, molim te Kinezi preporucuju sta da se jede,a sta da ne?

ZUJANJE U USIMA SE JAVLJA KOD VECINE ILI BOLJE RECI KOD SVIH ALI JEDNOSTAVNO NEKO TO PRIMECUJE A NEKI TO NE OBRACAJU PAZNJU. ZUJANJE U USIMA JE JDAN OD SIMPTOMA ZAPRASIVANJA IZ KEMTREJLSA JER TAKO DELUJU TE NANOCESTICE A I SAMI METALI JER SE ENORMNO ZAPRASUJE ALUMINIJUMOM I DRUGIM METALIMA KOJI NE OKSDISU. INACE SVAKOD DANA I KAD SE ZAPRAS NAD SRBIJOM SE ISPUSTI OKO 600 TONA ALUMINIJUMA I DRUGIH OTROVA. GODISNJE SE ISPUSTI NEGDE OKO 18 000 TONA TIH OTROVA.

Vidi, molim te Kinezi preporucuju sta da se jede,a sta da ne?[/QUOTE
Zelim da te pitam samo nesto a ti razmisli..Koliko dugo imas problem sa zujanjem,koliko su ti pomogli lekari??Da li je prestalo zujanje??
E pa draga moja i ja sam isla od vrata do vrata,sve sto su znali je samo da mi prepisu Ginko,Bevipleks i vitamine..
Ovo nije reklama,ja samo kazem sta je meni pomoglo i volela bih da i vama pomognem ...jer odlicno znam koliko sam ludela i pucala a i nervirala se zbog Tinitusa

Uvek je sumnjivo kada neko napravi profil samo da bi rekao da je njemu neki proizvod "pomogao". To znaci da je neko, ko vise navodno nema odredjeni problem, pretrazivao internet za simptomima problema koji vise nema, da bi nasao temu na nekom forumu koji inace ne posecuje, pa da tamo napise da mu je pomoglo nesto iz alternativne medicine, a eto usput ce da ostavi i svoj mejl, ako bi neko hteo to isto da nabavi, da ne kazem kupi.
I da se razumemo, "kvantna medicina" je samo prefinjen naziv za ovaj oblik alternativne medicine: http://en.wikipedia.org/wiki/Energy_medicine
"...more recent reviews have concluded that there is no evidence supporting clinical efficacy. The theoretical basis of healing has been criticised as implausible, research and reviews supportive of energy medicine have been faulted for containing methodological flaws and selection bias, and positive therapeutic results have been dismissed as resulting from known psychological mechanisms."

Zelim da te pitam samo nesto a ti razmisli..Koliko dugo imas problem sa zujanjem,koliko su ti pomogli lekari??Da li je prestalo zujanje??
E pa draga moja i ja sam isla od vrata do vrata,sve sto su znali je samo da mi prepisu Ginko,Bevipleks i vitamine..
Ovo nije reklama,ja samo kazem sta je meni pomoglo i volela bih da i vama pomognem ...jer odlicno znam koliko sam ludela i pucala a i nervirala se zbog Tinitusa

Ja sam se ovde uopste i javila jer sam imala tinitus. Nisu mi lekari prepisivali nikakve lekove jer lekovi za tu smetnju ne postoje.
Ne postoje ni dan danas.

- - - - - - - - - -

ZUJANJE U USIMA SE JAVLJA KOD VECINE ILI BOLJE RECI KOD SVIH ALI JEDNOSTAVNO NEKO TO PRIMECUJE A NEKI TO NE OBRACAJU PAZNJU. ZUJANJE U USIMA JE JDAN OD SIMPTOMA ZAPRASIVANJA IZ KEMTREJLSA JER TAKO DELUJU TE NANOCESTICE A I SAMI METALI JER SE ENORMNO ZAPRASUJE ALUMINIJUMOM I DRUGIM METALIMA KOJI NE OKSDISU. INACE SVAKOD DANA I KAD SE ZAPRAS NAD SRBIJOM SE ISPUSTI OKO 600 TONA ALUMINIJUMA I DRUGIH OTROVA. GODISNJE SE ISPUSTI NEGDE OKO 18 000 TONA TIH OTROVA.

Tinitus su ljudi oduvek imali i jos uvek imaju, povremeno zujanje u usima nije tinitus.

Dobro u redu izlozi svoju terapiju kao sto su dosad ljudi izlagali na 7 strana.Slobodno nije nista sramota Sta je tebi pomoglo ?

Dobro u redu izlozi svoju terapiju kao sto su dosad ljudi izlagali na 7 strana.Slobodno nije nista sramota Sta je tebi pomoglo ?
Nista, samo je do sebe proslo za recimo nekoliko meseci. Odmah sam se javila lekaru, isla sam mozda 30 dana svako jutro
da mi upumpavaju kiseonik u nos i ushi, ali su mi odmah rekli da ce mozda, ali ne mora da pomogne.
95% slucajeva tinitusa nema nikakvo poboljsanje, zvukovi ostaju, ljudi idu na psihoterapije jer je ta dijagnoza strashna, ljudi
gube volju za zivotom, ali je i resenje slushni aparat koji je tako podesen da te strashne shumove suzbija ili ih nekako potire.
Rekoh vec da terapija ne postoji. Sta ja ovde da izlazem neke "svoje" terapije?

Nista, samo je do sebe proslo za recimo nekoliko meseci. Odmah sam se javila lekaru, isla sam mozda 30 dana svako jutro
da mi upumpavaju kiseonik u nos i ushi, ali su mi odmah rekli da ce mozda, ali ne mora da pomogne.
95% slucajeva tinitusa nema nikakvo poboljsanje, zvukovi ostaju, ljudi idu na psihoterapije jer je ta dijagnoza strashna, ljudi
gube volju za zivotom, ali je i resenje slushni aparat koji je tako podesen da te strashne shumove suzbija ili ih nekako potire.
Rekoh vec da terapija ne postoji. Sta ja ovde da izlazem neke "svoje" terapije?

Svaka cast tebi ,mislio sam na "zuuu"posto ostavlja meil za kontakt.Mislim sta je problem da to izlozi ovde?

Svaka cast tebi ,mislio sam na "zuuu"posto ostavlja meil za kontakt.Mislim sta je problem da to izlozi ovde?

To je slucajnost ( kod mene) bila, a i jako je retko da u principu prodje i samo od sebe.
Mali je ensporazum onda bio, mislila sam da e meni obracas, cak sam se i zacudila:)

- - - - - - - - - -

Tek sada videh da ona ustvari ostavlja svoju mail adresu:D
Mislila sam da ostavlja neku stranicu od tog cudotvorca koji leci tinitus zajedno
sa pohvalama svih izlecenih. Ali ona ni to ne radi:D

Nisam stigla zbog predavanja da odgovorim ali vrlo rado da podelim sa vama.Pre 3 dana sam napisala i objasnila ali sad vidim da moje poruke nema ili je administrator nije odobrio ..

Slobodno napisi uopsteno bez pominjanja preparata .Gde je resenje? ishrana sa ili bez mesa, preparati za cirkulaciju...Sta? Niko nece da obrise evo ja pazim!

Slobodno napisi uopsteno bez pominjanja preparata .Gde je resenje? ishrana sa ili bez mesa, preparati za cirkulaciju...Sta? Niko nece da obrise evo ja pazim!

Sve zavisi ako je ostecen nerv,moze ishranom i lekovima.Ako je cirkulacija problem onda akupuntura i ishrana(bez aditiva i konzervansa) Ali pre nego sto se pocne sa lecenjem Tinitusa,mora da se uradi detoksikacija celog organizma(Silymarin-lek koji cisti jetru)caj od persuna i sl..Reci mi da li ti zuji desno ili levo uvo ilii??Ovo mi je jako bitno,vrlo rado cu da ti posaljem neke tacke koje mozes da masiras

Hvala na odgovorima.
Jos da dodam nesto sto sam propustio u prvoj poruci. Vec godinu dana sam pod nekim stresom pijem xanax redevno, ponekad i bensedin, a u poslednje vreme sam bas nervozan, pa ja predpostavljam da
je to na nervnoj bazi. Kad popijem 5mg bensedina zujanje prestane ali se plasim da se ne navucem na bensedin. Da pitam jos i ovo jel sme da se uzima bensedin ako pijem xanax kao terapiju?
PS ORL nalaz je uredan.
Zasto se svi okrecu lekovima caj od maticnjaka je odlican za spavanje ,izbaci secer iz ishrane ,sokove ,ako bas ne mozes bez slatkisa kupi crnu cokoladu i pocni da koristis magnezijum(Donat Mg)

Poslednja izmena:
Sve zavisi ako je ostecen nerv,moze ishranom i lekovima.Ako je cirkulacija problem onda akupuntura i ishrana(bez aditiva i konzervansa) Ali pre nego sto se pocne sa lecenjem Tinitusa,mora da se uradi detoksikacija celog organizma(Silymarin-lek koji cisti jetru)caj od persuna i sl..Reci mi da li ti zuji desno ili levo uvo ilii??Ovo mi je jako bitno,vrlo rado cu da ti posaljem neke tacke koje mozes da masiras

vise zuji levo.

Aha,imas moj mail,javi mi se da ti napisem koje lekove da uzmes
Hocu prvo da uradimo detoksikaciju,a posle ishranom i vitaminima da otklonimo tinitus
Kakva ti je cirkulacija?Da li imas bolove ispod desnog rebra??

Izvini nisam razumeo ti si imala problem sa zujanjem u usima i resila si to ili se time profesionalno bavis?

kvaziprofesionalno, reklo bi se :)
ne znam zasto moderatori dozvoljavaju ovakvo reklamiranje, ovo sa mailom je vise nego sumnjiva prica
Ne razumem te,kakva rekla ??Ostavila sam mail jer zelim svima da pomognem,ne trazim novac a i ne reklamiram neki lek..Zavrsila sam alternativnu medicinu a moja mama kvantnu medicinu i sigurno znam mnogo vise od tebe

- - - - - - - - - -

Izvini nisam razumeo ti si imala problem sa zujanjem u usima i resila si to ili se time profesionalno bavis?
Da imala sam problem sa Tinnitusom,uradila sam detoksikaciju,ocistila jetru,promenila ishranu i sl
Da profesionalno se bavim ,uskoro idem u USA da zavrsim i integrativnu medicinu

Ne znam sta je amneza, ali vrlo dobro znam sta je anamneza :D
Da li imas dozvolu da nekog lecis svojim "metodama" u Srbiji?
Koliko imas principa lecenja tinitusa u toj tvojoj verziji alternativne medicine? Zasto ih ne navedes ovde nekoliko?
Kuckam preko mob,sada vidim da sam napravila gresku ...Drago mi je da znas sta je anamneza i zbog cega se uzimaju podaci. Da imam naravno i stojim iza svake moje reci

Kuckam preko mob,sada vidim da sam napravila gresku ...Drago mi je da znas sta je anamneza i zbog cega se uzimaju podaci. Da imam naravno i stojim iza svake moje reci

Aha, preko moba pa mesas anamnezu i amneziju :) Predvidiv odgovor.
To se ne zove lapsus, nego neznanje.
Od koga si dobila tu licencu?
Jos nisi navela nijedan metod. Sta bi?

Ne znam sta je amneza, ali vrlo dobro znam sta je anamneza :D
Da li imas dozvolu da nekog lecis svojim "metodama" u Srbiji?
Koliko imas principa lecenja tinitusa u toj tvojoj verziji alternativne medicine? Zasto ih ne navedes ovde nekoliko?

Dragi Mikelo,zaista ne zelim i nisam dosla ovde da se raspravljam a posebno ne sa nekim ko je mladji od mene.Ja sam sigurna da moje metode ne mogu tebi da pomognu.Nastavi da trazis odgovore,idi kod lekara a oni ce svi lepo da te setaju u krug

- - - - - - - - - -

Aha, preko moba pa mesas anamnezu i amneziju :) Predvidiv odgovor.

To se ne zove lapsus, nego neznanje.
Od koga si dobila tu licencu?
Jos nisi navela nijedan metod. Sta bi?

Kasno je a i umorna,zaista necu da se raspravljam sa tobom ..Vec sam ti rekla da moje metode ne mogu tebi da pomognu

Dragi Mikelo,zaista ne zelim i nisam dosla ovde da se raspravljam a posebno ne sa nekim ko je mladji od mene.Ja sam sigurna da moje metode ne mogu tebi da pomognu.Nastavi da trazis odgovore,idi kod lekara a oni ce svi lepo da te setaju u krug

Mhm, znaci da zakljucimo: lekari pacijente setaju u krug, nikog ne lece, ali zato tvoj ogranak alternativne medicine, za koji ne postoji nijedan dokaz da je delotvoran, rastura kako pomaze. Jedino sto ne mozes sad bas da nam kazes svoje tajne, nego da ti se lepo jave ljudi na mail, pa ces im ti to sve "besplatno" :)
Samo da u medjuvremenu naucis rec anamneza.
I sta kazes, od koga si dobila licencu?

Vec sam ti rekla da moje metode ne mogu tebi da pomognu

Siguran sam da je to tacno, jer tvoje metode ne mogu da pomognu nikom. Jedino u cemu bi mogla da pomognes ljudima je da im olaksas novcanik.

Back