Mene slucajnost navela ovde, ali ajt da se ukljucim kad sam vec tu.. Mog rodjaka od pre par meseci muci tinitus i vidim da ga je prilicno pogodio.. Moje prvo pitanje njemu je bilo: ''da li si u skorije vreme isao kod zubara'' on je odgovorio sa ''da''. Moje sledece pitanje je bilo ''da li ti je kojim slucajem ''lecio zube'', tacnije ubio ih, ono, izvadio zivac iz njih i onda ih napunio i rekao to ti je to?'' njegov odgovor je bio ''Da, mozda 2-3 nedelje pre pocetka zujenja, umrtvio mi je tri zuba iako je samo jedan boleo.'' Ja sam tu slegao ramenima i rekao ''sasvim je moguce da je zbog toga.''
Oni koji znaju Engleski neka googlaju ''Root canal truth'' ili tako nesto.. Dangers of root canals itd.. Predpostavljam da ima tekstova i na Srpskom jeziku.. I da, svaki zubar ce vam reci da je to glupost ali na vama je da odlucite..
Sto se alternativnih metoda tice, po meni bi akupunktura trebala imati najsnazniji efekat. Postoje vise tacaka i u makro i u mikro akupunkturi koje su posvecene bas zujanju u usima a da bi neke tacne bile posvecene bas tome-one trebaju biti funkcionalne i proverene, zar ne?
Akupunktura je prilicno skupa, jeftinija solucija moze biti kupovina aparata za elektroakupunkturu i potom citanja knjiga, googlati koje su aku tacke namenjene za tinitus i pokusati, mada rizik u tome lezi da sve mozete raditi pogresno a posle pricati ''ma ja sam i to probao ali nista nije radilo..''
Oni koji znaju Engleski neka googlaju ''Root canal truth'' ili tako nesto.. Dangers of root canals itd.. Predpostavljam da ima tekstova i na Srpskom jeziku.. I da, svaki zubar ce vam reci da je to glupost ali na vama je da odlucite..
Sto se alternativnih metoda tice, po meni bi akupunktura trebala imati najsnazniji efekat. Postoje vise tacaka i u makro i u mikro akupunkturi koje su posvecene bas zujanju u usima a da bi neke tacne bile posvecene bas tome-one trebaju biti funkcionalne i proverene, zar ne?
Akupunktura je prilicno skupa, jeftinija solucija moze biti kupovina aparata za elektroakupunkturu i potom citanja knjiga, googlati koje su aku tacke namenjene za tinitus i pokusati, mada rizik u tome lezi da sve mozete raditi pogresno a posle pricati ''ma ja sam i to probao ali nista nije radilo..''
Poslednja izmena:

ocelo je sa jakom upalom grla, jos tada je usledila povremena zapusenost u usima, medjutim, ono sto me najvise mucilo je prisak u usima, osecaj punoce u glavi, osamucenost i blaga vrtoglavica, svi testovi su ok, osim timpanometrije kaoja je malo snizena, i kaloriskog testa gde nisam imao nikakve reakcije na isti, Th vestibo 16 mg 3x1 i bilobil forte, neznam koliko je potebno da VESTIBO pocne da deluje jer ni posle 10ak dana, nista
, audiometrija je ok
pa kako si izdrzao tih godinu dana