Aco, i drugi.......pomoc!!!!!!
Ovako u pitanju je most koji je radjen pre nekih 2-3 meseca, pokusacu da objasnim, u pitanju je levi deo donje vilice......
Prvo sam uradila ortopan, 4 je morala da se vadi jer je imala cistu, to je uradjeno i ocisceno, e posto nisam imala ni 6 koja je isto stradala zbog ciste, resismo ja i taj dr, da se uradi most. Znaci moja zdrava trojka je bila izbrusena, na snimku je bila dobra, koren i sve ostalo, 4 izvadjen,a petica je od ranije radjena ali je i ona bila izbrusena, kako bih ipak dobila i 6 da bi "imala vise zuba u glavi", Problem nastaje odjednom, pre 3 dana je pocela da me ziga ta moja zdrava izbrusena trojka, iz cista mira.., samo sam se probudila, nesto spustila glavu i takav bol kroz zub ja nisam osetila...Elem, prvo pitanje, jer moguce da se taj zub pokvario u tom medju vremenu dok je radjen most, kako da znam sta mi je sada.......znaci 5 i 3 su moje, e da kada kucnem tu 3 boli, i kao da sve vreme nesto pulsira. Lekara koji mi je radio most ne mogu da nadjem, nije dostupan i ja ne znam sta da radim dok on ne dodje. I kako ce sada to da se sredi, nece valjda da mi odvaljuje ceo most, pa to ce boleti ili moze da se rade zubi koji su pod mostom.?
Hvala unapred.......