Dragi zubari molim za pomoc.
Imam tesnu vilicu i krive zube prednje. Pre par godina poceo je da mi raste donji umnjak i izasla je jedna cetvrtina pa zatim druga(do sedmice) jedne noci iznenada je krenuo da me boli zub stravico plakala sam od bola.Jedva sam docekala jutro i otisla kod zubara, imala sam jako veliki otok pun gnoja sa unutrasnje strane i doktor nije mogao da veruje da se to stvorilo preko noci, poslao me kod oralnog hirurga, on mi je secnuo malo gore po povrsini i istiskao taj gnoj.Od tad mi je porasla jos jedna cetvrtina zuba i nisam imala takve neprijatnosti. Ponekad mi se desava da mi se napravi onaj dzep sa spoljne strane ali to brzo prodje. Dragi moji doktori

ja se na svetu najvise plasim otoka na bilo kom delu tela a kamoli u ustima.Bez obzira na ovaj osmeh

strasna sam panicarka i umirem od straha od otoka. Sada je, ja predpostavljam krenuo ponovo da raste umnjak. Desni su se pomerili i blago su nateceni ali ne crveni nego to izgleda nekako belicasto, a vilica djavolski boli, grlo, uvo, kad gutam najvise me boli. Ja kao sto sam rekla imam krive zube i ne znam gde ce ovaj da izadje.
Prema tome sta da radim?