Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ dental Banjanin
Hvala Vam puno na odgovorima. Iskreno, ne znam da li stavila lek koji ste naveli (ali jeste stavila neki lek) i rekla je da vidimo kako ce zub reagovati i ako nastavi da boli morace da se radi umrtljivanje nerva. Ja sam od tada potpuno odlepila, ne smem da odem kod zubara. Pre godinu dana mi je radila ciscenje zubnog korena i umrtljivanje nerva i to je za mene bilo najgore iskustvo, u pitanju je sedmica na suprotnoj strani. Nakon toga se pojavio karijes ispod plombi na cetiri zuba i svaki je tretiran lekom i belom plombom. Kao sto ste vec naveli povremeno se javljaju bolovi dok se zub ne navikne - to mi je i Dr rekla. E sad sa ovom sedmicom je drugacije i jos uvek me boli, ali popusta pomalo. Zvali su me pre neki dan sa klinike da se javim jer imam nedovrsen tretman - a spomenula je samo umrtljivanje nerva poslednji put i ja samo placem i ne smem da odem ni kod jednog zubara. Bila sam zakazala kod drugog cisto da cujem drugo misljenje, ali sam odmah i otkazala i ne mogu da se smirim. Znam da moram da odem ali sam jako uplasena i sumljam da je mozda nesto pogresno uradila...
Hvala jos jednom na odgovorima mnogo mi znace.Videcu sta dalje.
stalni ocnjaci se NIKADA ne vade ... mora da se niste dobro razumeli. visok polozaj trojki se cesto vidja i relativno lako se klinicki resava. ako mozes ostavi slike negde da pogledam.Zdravo svima nov sam na forumu,ovako,juce sam bio kod zubara,zubi su ok nemam pokvarene zube samo jedan mi pravi veliki problem!!Doktor me grdio i ima pravo na to jel stvarno nisam otisao na vreme kod zubara.Imam 17 godina i gornji desni ocnjak (trojka) mi je izrastao nepravilno,ne znam kako da vam objasnim,nije imao mesta da izraste u normalan red nego je izrastao gore,mislio sam da moze protezom da se povuce dole ali doktor kaze da ne moze da se napravi dovoljno mesta za njega i dao mi je uput kod hirurga da se izvadi.Ja sam malo skeptican njegovim ponasanjem i neprijatnoscu i mislim da on ipak nema ,,volju" da mi to uradi,ipak necu da gresim dusu sto se kaze.evo jedan primer kako to izgleda,sliku sam nasao na internetu:[/IMG]Molim vas dali postoji mogucnost da se donese u red ili mora da se vadi??Nosio bih protezu i 3 godine ako treba samo da se ne vadi!Hvala svima![]()
![]()
Uskoro punim 22 godine i evo konacno mi stizu prokleti umnjaci.
Uopste me nista ne boli i slucajno sam napipao mali vrhcic umnjaka u gornjoj vilici. Bukvalno nisu mogli da izaberu gori momenat od ovog da pocnu da rastu. Da li ja mogu da izdrzim jedno 10 dana bez vadjenja ovog zuba ili se to mora sto hitnije uraditi? Naredna nedelja mi je veoma bitna i ne smem da sebi dozvolim da mi ovako nesto poremeti planove.
Imam vec snimak koji mi pokazuje da mi je vilica tesna i da neki rastu ukrivo. Koliko je ova operacija komplikovana i koliko bolna?
Takodje da li je bolje da platim privatnog zubara za ovu operaciju ili da idem u dom zdravlja?
Pa jel te bolelo? Kako si pregrmela taj period posle operacije?
Meni su svi inpaktni,znaci svi moraju da se operisu. Jedan moj drugar je povadio ja mislim 3 odjednom,mozda je dan prelezao i sutra je vec bio spreman da najnormalnije zivi. Citam malo po netu i ljudi svasta pricaju.
![]()
Pa kako mislis da neko izvadi ovakav zub samo sa kljestima?
![]()
Pa kako mislis da neko izvadi ovakav zub samo sa kljestima?