blabla9184
Zainteresovan član
- Poruka
- 457
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da kontaktir a tu zubarku? Ja sam sada vec ochajna. :|
Kako te boli?
Mene je bolelo chiscenje ovog, kada guraju one iglice, onda malo, onako odjednom zaboli [bash jako!] pa prestane. Sve u svemu, reci zubaru da te boli.
Znaci ovako tebi je zub napunjen, izvadjen je zivac ali tebe i dalje to bolji. Ok. Imas li smimak tog zuba ili ako nemas da odes da ga snimis pa da mi fino posaljes preko privatnih poruka snimak. Bilo bi lepo da uradis i ortopan i to digitalni mogu da ti ga stave na CD tako da mozes da ga saljes preko interneta. Naravno treba mi snimak suba posle punjenja.
Da li su ti snimali taj zub kad su ga napunili?
da i mene je bolleo samo na jedno mmestu, ali malo mi je nelogicno ako je zivac mrtav vec. Elem, rekla sam mu kao i da me boli na hladno, a on je rekao da to nije taj zub ngo neki drugi i kako sad ja da se raspravljam sa njim?![]()
Btw, blabla9184 negde sam procitala na internetu juce, da zub kom su izvadili zivac moze da boli nekoliko dana pa cak i nedelja posle punjenja. Takodje, bol moze da bude prouzrokovan netemeljnim ciscenjem kanala...u svakom slucaju snimi, i odnesi nekom nesujetnom zubaru da ti pogleda to.
Jesu, odmah posle punjenja, i rekli su da je super skroz napunjen. Vac me je blam, ali mislim da cu opet otici sutra kod zubarke. Jer mi se chini da me sve vishe boli na dodir.. :/ Ako mi ona opet kazhe "Proci ce", poslacu ti sliku tog snimka nekako..
Desna jedinica. A to za kanale ne znam, mislim, valjda jedan.
Slika nije bash dobra, nema mskener, a ovo sam nekako uspela.
Hvala Milgre. Juce sam zvanicno dobila strah od igala lol Bol je bio nesnosan, bukvalno sam mislila da cu se onesvestiti. Jel mogu i ja da ti posaljem svoj snimak na PP?![]()
skeniracu ih pa cu ti poslati link
Molim nekog stomatologa, da mi, ukoliko moze, pomogne jer sam jako uplasena. Sumnjam da imam kondilom u ustima, tj. usnoj duplji. Zanima me, kako to izgleda, kako i koliko dugo se leci? I jos nesto sto me muci je, da li se kondilom u usnama moze "zaraditi" i poljupcem, osim oralnim sexom? I koliko cu morati da se uzdrzavam od ljubljenja sa svojim partnerom, ukoliko imam kondilom, jer ne bih zelela da i njemu prenesem. Znam da sam postavila gomilu pitanja, ali bas sam uplasena... Hvala unapred
Tvoje pitanje je specijalistu bulesti usta. Kondilomi nisu nesto sto se cesto javlja u praksi opstih stomatologa tako da ti je moj savet da odes u Dr Subotica na kliniku za bolesti usta. Ipak znas kako kad covek dugo ne radi sa necim i kad dugo nesto ne vidi onda zaboravi, a opsti stomatolozi bas nesto i ne vidjaju kondilome i obicno ih salju na bolesti usta.
Hvala Vam puno, mnogo mi znaci sto ste me uputili i rekli tacno gde da idem za ovaj moj problem. Ako mogu, jos jedno pitanje. Na jednom sajtu je jedan stomatolog, pricajuci o tim oralnim kondilomima, rekao sledece (citiracu): "Kako su oralni kondilomi promene koje se u povećanom procentu javljaju kod HIV pozitivnih pacijenata, to se pacijenti sa ovakvim promenama obavezno testiraju na HIV". Zbog ovoga sam jako uplasena, pa me zanima da mi kazete je l to znaci, da ako ja imam oralne ,tj.kondilome u usnoj duplji ili ustima, da imam i Hiv. Molim Vas, ukoliko znate odgovor da mi pomognete. Bas sam se uplasila. Hvala unapred i izvinite sto sam ovoliko bila opsirna.

jao ja se svakog puta preznojim kad se sjetim umnjaka...molim vas da mi odgovorite na pitanje...
mojoj sestri nije zubar htio da vadi umnjake nikako,kaze ne zdrav zub a oni su joj potpuno unistili estetiku osmijeha... gornje su mnoooogo pogurali pa je jedan zubic iskocio napolje ali svi su nekako...ne znam...ruzno poredjani..dobila je bolest desni,mora na operaciju,zadebljanja na desnima...
sad bi meni trebalo da niknu umnjaci i razgovarala sam sa zubarom i naravno nece. a meni je vilica izuzetno mala a korijen zub izuzetni jak u veliki...svaki zubar mi je to rekao jer sam isla kod mnogih na razgovor o protezi koju nikad nisam nosila...naime zubi su mi se sami od sebe sredili,malo donji smetaju gornjima ali nema veze mnogo...sad kad gore niknu(ako nazad nadju mjesta)bice prostora i nece mnogo pogurati zube. ali dole... uvijek su mi zubi dole bili ne zbijeni,nego da ih jos mrvicu nesto pogura potpuno bi se iskrivili cini mi se... sad kad dole niknu to ce biti uzas...jos mi je zubar rekao da imaju sklonost umnjaci donje vilice vise da poguraju nego gornje... meni moze dole da vadi sestice ili sedmice,meni nije stalo jer sedmice koliko sam cula nemaju neki kvalitet ni kod koga a sestice su mnogo puta popravljane i jos jednom bilo sta da im bude nista necu slusati nego cu ih izvaditi pa makar sama... neka radi bilo sta jer prostora jednostavno u donjoj vilici nema. ali ne znam da li da idem kod drugog zubara i jesam li iole u pravu...hvala u svakom slucaju
ja imam veliki problem sa zubima. imam parodontopatiju, i to u poodmakloj fazi. resenje je ugradnja implatanata. medjutim, mene zanima estetika zuba posle te ugradnje, jer bi zubi bili malo veci. da li mozete da mi preporucite nekog stomatologa, jer sam videla u reklamama da se reklamiraju, oni koji smanjuju i povecavaju zube. da li je to moguce i kod mene? hvala.
Doktor Zubar pomoc! Ja sam trudnica u drugom mesecu jos 1 nedelja ulazim u treci! Mene jako bole zubi, desni...sta li je vec, cela leva strana i gornja i donja. Imam jedan zub koji ima malu rupicu a svi ostali su ok valjda, na povrsini su normalni a sta je unutra to vec ne znam. Ja ustvari ne znam sta me boli ali sam cula za neke kapi koje se nanesu na zube i prestane da boli! Ima li pomoci za mene, jer kod doktora cu tek za mesec dana! Help
ZA SVE TRUDNICE
Krvarenje desni, upala desni, naduvene desni u trudnoci nisu normalna stvar kako mnogi tvrde vec PATOLOSKO STANJE!!! Znaci BOLEST!!! Koja moze da napravi velike probleme. Moze da dovede do teskih oblika parodontopatije. Postoji resenje za ovaj problem i ovaj problem se leci!!!! Znaci to je PROBLEM, BOLEST!!! I LECI SE!!!