ЖРТВЕ ХОЛОКАУСТА-ДЕЦА У ЈАСЕНОВЦУ!

kyoatia:
ne izvrći moje riječi i smisao!!!

kad netko spomene Jasenovac u meni isto budi suosjećanje kao da spomene Ovčaru i Srebrenicu
ali kad netko naziva sve Hrvate ustašama i još ih pritom vrijeđa i ne pokupi ban
onda je to za svaku osudu!
al kao što rekoh
nivo kulture je tu u pitanju
ništa više...
Poredis smradino Ovcaru i Srebrenicu sa Jasenovcem.Mozda su bas Ovcara i Srebrenica proizvod jednog Jasenovca. Verovatno je i Medacki dzep srpsko delo.

misoni:
Па пошто сматраш да само петнаестогодишњаци треба да се сете оног што је велики број ваших предака радио на овим просторима,ми не немамо баш пуно тога да причамо...Иди даље,причај бајке о лијепој вашој.:D

Pogresno si shvatio.Treba da se sjete, ali svih zlocina, dakle i srpskih.
Ali ovo sto se ovdje propagira jest mrznja, a ne sjecanje.

sumnjivo lice:
Poredis smradino Ovcaru i Srebrenicu sa Jasenovcem.Mozda su bas Ovcara i Srebrenica proizvod jednog Jasenovca. Verovatno je i Medacki dzep srpsko delo.
Медачки џеп чине села Читлук,Дивосело и Почитељ.Пропаганда званичне хрватске државе тврди да су становници тих села починили колективно самоубиство.8)

misoni:
Медачки џеп чине села Читлук,Дивосело и Почитељ.Пропаганда званичне хрватске државе тврди да су становници тих села починили колективно самоубиство.8)

i ovo je sad ozbiljan forum
žalosno
s malo ljudi se da normalno i argumentovano razgovarati
jadno od vas

kyoatia:
i vrijeđanje je vaš izvozni proizvod
jelda
nije poređivanje
već svaki zločin je zločin
i treba takva nedjela osuditi
al šta ja to objašnjavam nekome kome fali opća kultura
Ja opcu kulturu imam prema svakome ko zasluzi to,dapace i vise nego sam fin.Ali kad mi se neko prodaje kao mondijalista,kulturan i ugladjen sa istim takvim manirima.Dok je u stavari jedan smrda, koji na prilicno providan nacin pokusava da mi objasni da smo mi ipak u odnosu na hrvate divljaci.Koji pokusava da konstanto vaze zlocine Hrvata kroz citavu istoriju pocinjene prema Srbima.Koji u istu ravan stavlja Jasenovc sa Ovcarom.E brale tad mi proradi cir.I ne samo da mi tada nedostaje opca kultura,tada bih bio u stanju da ti zaigram Moravac po ledjima.

sumnjivo lice:
Ja opcu kulturu imam prema svakome ko zasluzi to,dapace i vise nego sam fin.Ali kad mi se neko prodaje kao mondijalista,kulturan i ugladjen sa istim takvim manirima.Dok je u stavari jedan smrda, koji na prilicno providan nacin pokusava da mi objasni da smo mi ipak u odnosu na hrvate divljaci.Koji pokusava da konstanto vaze zlocine Hrvata kroz citavu istoriju pocinjene prema Srbima.Koji u istu ravan stavlja Jasenovc sa Ovcarom.E brale tad mi proradi cir.I ne samo da mi tada nedostaje opca kultura,tada bih bio u stanju da ti zaigram Moravac po ledjima.

opet se vraćamo u krug!
jelda?
koliko puta treba čovjeku reći da shvati da nisam poređivao?!?!?
zzzzzz
zzz
zzz
z
zz
zz
z
od takvih poput tebe mi se spava više i odoh leć...pametnije je

Back