Ђилас се оградио од Кавчића и Ломпара: Нећу да ми деца уче песме Радована Караџића

Kakav ce kurcslus nastupiti kadae god se raspisu sljedeci izbori.Kokice i polako.
Lijepo ce biti gledati kako se pozicija grize medjusobno ,a tek na opozicionoj strani sto ce biti bjesnih sto grizu redom.
Ja samo zelim svojoj posljednjoj opciji Nadi da osvoji 0,01% glasova i mom dragom profesoru Milosu da ode u 3 pm.

Dobar potez, verovatno Marinikin uticaj.

Bolje nju da pusti u javnost, on je isuviše kompromitovan i čak i kad napravi dobar potez, izjavu, ljudi ga popljuju zbog njegove ružne prošlosti, imidža koji ga prati.
Гробар опозиције. Мариника је имала промашаја малтене скоро као Ђилас

Au, kako su Politika i Tihi predstavili ovaj intervju: čovek bi rekao da je na delu otvoreni sukob Đilasa i studenta, a radi se ne o ograđivanju i odbijanju zajedničke liste sa Lomparom i Kavčićem, nego o nekom usputnom komentaru...
I od celog intervuja izdvojili su deo na kome ni Đilas nije insistirao.

Sve u svemu: Vlast se panično plaši jedistva, i koristi svaki povod da slaže kako tog jedinstva nema.

Dobar potez, verovatno Marinikin uticaj.
шта је добар потез ? пљување караџића ?
ђилас је исти систем као и режим. небитан је народу је одавно проваљен, никако да га ухапсе ѕа 619 милиончића плус што се недавно као и понош ,јовановић и несторовић - дистанцирао од студентске листе.

да не помињемо тему коју је данас отворио @Тихи , где почиње чак и он отворено да га хвали :lol:

знамо коме сметају радован караџић и ћенерал младић :mazi:;)

Bolje nju da pusti u javnost,
може да пусти кога год хоће, чим су из те партије, значи да су говеда исте кухиње као и режим
иначе маирника ''није'' искомпромитована...

у новом саду на сваком њеном протесту испред суда или управе полиције, ниеј могла да окупи у последњих 7 месеци више од 50 активиста, што њених што група став (брнаислав ђорђевић је био са њом често) , потом онај удбаш из покса јелић иначе десетогодишњи к.урвар од ане лалић такође удбашког чеда...

сви они скупа неће натећи на иѕборима ни 10 %. чак би и то био мега успех.
али после тих иѕбора следи лустрација и њихов пут у бувару као и режимски лопови...

Neće Đido za razliku od Djindje Koštuna 2. Po tome se vidi da neće ni na vlast. Bolje večna drugosrbijanska opozicija kojoj je maksimum 23%. :lol:
i ja da sam zaradio 619 miliona isto ga nikad ne bih rusio, vec bih rusio studente, sta deca znaju sta su milioni

i ja da sam zaradio 619 miliona isto ga nikad ne bih rusio, vec bih rusio studente, sta deca znaju sta su milioni

znaju deca sta su milioni Djilas ih finansira

Zato niko od blokadera zgubidana ne sme da progovori NITI JEDNU REC PROTIV DJILASA!

Djilas im je sveta krava.

Back