Ђилас се оградио од Кавчића и Ломпара: Нећу да ми деца уче песме Радована Караџића

Premišljam se da postavim na Forumu ovde anketu za koga bi glasali za Studentsku listu ili za Vučića i Đilasa i da videm rezultat ankete
pa, postavi, ali mislim da se Nas stav iskristalisao, evo ovako, izdvajam pasus ispod; mislim i da smo na istopj strani onda @kapetanmark i ja, i onda opozicija neka pravi svoju listu protiv vucica, a mi cemo svoju, pa kada srusimo vucica zajedno opozicja nbeka opet ostane opozicja, samo nama, POSTENO
https://srbin.info/zasto-opozicija-mora-u-zasebnu-kolonu/#gsc.tab=0

Александар Кавчић JE U PRAVU:

Да ли те „нове људе“, пробуђене бираче, треба „понудити“ и усмерити као гласачко тело
постојећој опозицији? Мишљења сам да не треба, јер би их то поново отерало у апстиненцију. Све
је то већ виђено. А да ли су потребни гласови постојеће опозиције за свргавање режима? Да,
наравно, сваки глас је потребан. И шта је онда решење? Да опозиција ради на сакупљању својих
гласова и да се, коначно, уједини (што, подсетићу, није успела за 13 година трајања актуелне
власти), а да студентска листа изађе засебно на изборе.

Ђилас се оградио од Кавчића и Ломпара: Нећу да ми деца уче песме Радована Караџића​

super onda se ogradjujemo i mi od djilasa, ali dogovoricemo se jednom kada srusimo sns oko tehnicke koalcije

Back