kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 58.381
sad postaje tihijev idol. maske su pale, nema se vremena vise za zamajavanjeNije mogao rezimski spavac dugo da izdrzi da cuti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad postaje tihijev idol. maske su pale, nema se vremena vise za zamajavanjeNije mogao rezimski spavac dugo da izdrzi da cuti...
Гробар опозиције. Мариника је имала промашаја малтене скоро као ЂиласDobar potez, verovatno Marinikin uticaj.
Bolje nju da pusti u javnost, on je isuviše kompromitovan i čak i kad napravi dobar potez, izjavu, ljudi ga popljuju zbog njegove ružne prošlosti, imidža koji ga prati.
A ako se opredele za Đokića onda će i Vučić glasati za njega.Opet ako studenti izaberu Lompara a ne Djokića gube glasove Pazara.![]()
Meni je Marinika najpozeljniji politicar u Srbiji.Гробар опозиције. Мариника је имала промашаја малтене скоро као Ђилас
I to je tebi super? Zadovoljan si?Neće Đido za razliku od Djindje Koštuna 2. Po tome se vidi da neće ni na vlast. Bolje večna drugosrbijanska opozicija kojoj je maksimum 23%.![]()
Meni je Marinika najpozeljniji politicar u Srbiji.
Sexualno.
Jel to onaj Djilas sto podrzava Briselski sporazum?
шта је добар потез ? пљување караџића ?Dobar potez, verovatno Marinikin uticaj.
може да пусти кога год хоће, чим су из те партије, значи да су говеда исте кухиње као и режимBolje nju da pusti u javnost,
i ja da sam zaradio 619 miliona isto ga nikad ne bih rusio, vec bih rusio studente, sta deca znaju sta su milioniNeće Đido za razliku od Djindje Koštuna 2. Po tome se vidi da neće ni na vlast. Bolje večna drugosrbijanska opozicija kojoj je maksimum 23%.![]()
i ja da sam zaradio 619 miliona isto ga nikad ne bih rusio, vec bih rusio studente, sta deca znaju sta su milioni
Djilas je uvek aktuelan da bi narod imao oko koga da se svadja, dok ne ukapira da su on i av sve odradili planski i drze tenzije.