pa, postavi, ali mislim da se Nas stav iskristalisao, evo ovako, izdvajam pasus ispod; mislim i da smo na istopj strani onda @kapetanmark i ja, i onda opozicija neka pravi svoju listu protiv vucica, a mi cemo svoju, pa kada srusimo vucica zajedno opozicja nbeka opet ostane opozicja, samo nama, POSTENOPremišljam se da postavim na Forumu ovde anketu za koga bi glasali za Studentsku listu ili za Vučića i Đilasa i da videm rezultat ankete
https://srbin.info/zasto-opozicija-mora-u-zasebnu-kolonu/#gsc.tab=0
Александар Кавчић JE U PRAVU:
Да ли те „нове људе“, пробуђене бираче, треба „понудити“ и усмерити као гласачко тело
постојећој опозицији? Мишљења сам да не треба, јер би их то поново отерало у апстиненцију. Све
је то већ виђено. А да ли су потребни гласови постојеће опозиције за свргавање режима? Да,
наравно, сваки глас је потребан. И шта је онда решење? Да опозиција ради на сакупљању својих
гласова и да се, коначно, уједини (што, подсетићу, није успела за 13 година трајања актуелне
власти), а да студентска листа изађе засебно на изборе.
super onda se ogradjujemo i mi od djilasa, ali dogovoricemo se jednom kada srusimo sns oko tehnicke koalcijeЂилас се оградио од Кавчића и Ломпара: Нећу да ми деца уче песме Радована Караџића