Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
i ja bih dala zivot za svoju decu. i za roditelje. a dala bih i zivot za zemlju, jer drugu nemam. a nemaju ni moja deca. a ni roditelji.
diskutabilno da li još uvek imamo zemlju za koju bi vredelo dati životDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja bih dala zivot za svoju decu. i za roditelje. a dala bih i zivot za zemlju, jer drugu nemam. a nemaju ni moja deca. a ni roditelji.
diskutabilno da li još uvek imamo zemlju za koju bi vredelo dati životИмена попут једног Обилића, Синђелића, Тепића, Радосављевића и сличних, заувек имају место у Српској историји.
Док ће разни управници, сурадници, конструктивини елементи, пасти у заборав чим их ментори пусте низ воду.
Народ нису променили, нити ће.Нису успеле ни османлије ни за много дуже време.
Србија је вечна док су јој деца верна.А верујте господо још их има, ма колико се Ви трудули да нас убедите у супротно......

diskutabilno da li još uvek imamo zemlju za koju bi vredelo dati život

Имена попут једног Обилића, Синђелића, Тепића, Радосављевића и сличних, заувек имају место у Српској историји.
Док ће разни управници, сурадници, конструктивини елементи, пасти у заборав чим их ментори пусте низ воду.
Народ нису променили, нити ће.Нису успеле ни османлије ни за много дуже време.
Србија је вечна док су јој деца верна.А верујте господо још их има, ма колико се Ви трудули да нас убедите у супротно......

nisam sigurna da bi odgovori bili iskreni...svi bi dali zivot na anketi i na forumu..za svoju zemlju
evo ja cu da odgovorim ovde dala bih svoj zivot samo za svoje dete.
istorija nas uci tome.vrlo diskutabilno zbog onih sa vlasti... zanemarimo njih. zemlja je jedna, ko god da je na vlasti. crveni, zuti, narandzasti, ma nije bitno... bitno je da druge zemlje nemamo, makar ja, nemam rezervnu - samo jednu jedinu, lepu i najlepsu (ebte sad sam kao mingo)![]()
vrlo diskutabilno zbog onih sa vlasti... zanemarimo njih. zemlja je jedna, ko god da je na vlasti. crveni, zuti, narandzasti, ma nije bitno... bitno je da druge zemlje nemamo, makar ja, nemam rezervnu - samo jednu jedinu, lepu i najlepsu (ebte sad sam kao mingo)![]()

НАРАВНО ДА ИМАМО!
НИКАДА НЕМОЈ У ТО ДА СУМЊАШ!
СКАКАВЦИ ДОЂУ И ОДУ!
Muškarac (59), čiji identitet nije otkriven, trebao je da ode u penziju za šest meseci. On je skoro čitav životni vek proveo radeći u nuklearkama i znao je da odlazak u Fukušimu za njega, kao i za 49 ostalih, znači sigurnu smrt. Neki mediji su ih zbog toga već nazvali kamikazama, a neki herojima koji žrtvuju sve da bi spasili svoj narod...
Jedan Japanac koji se oprasta sa svojom cerkom, jer ide u sigurnu smrt radi buducnosti svog deteta, svog naroda, svoje domovine...
Veliki covek zaista.
Ovome su skloni altruisti i ljudi s jakom nacionalnom svescu.
baš i posmatram trenutno stanje...da li bi se odazvao na mobilizaciju koju sprovodi Šutanovac? 99% da bih ovog puta izbegao kako znam i umem
Јашта.
Ништа горе од апатије и предаје унапред.
Мада је јасно да се просрбија труди да баш то и постигне......
Isto takoni za sta vise.
Ne postoji zemlja koja je vredna togaistorija nas uci tome.

vrlo diskutabilno zbog onih sa vlasti... zanemarimo njih. zemlja je jedna, ko god da je na vlasti. crveni, zuti, narandzasti, ma nije bitno... bitno je da druge zemlje nemamo, makar ja, nemam rezervnu - samo jednu jedinu, lepu i najlepsu (ebte sad sam kao mingo)![]()

ja bas o tome i pricam. zar je bitno ko je na vlasti? bitan je cilj - srbija.
ja bas o tome i pricam. zar je bitno ko je na vlasti? bitan je cilj - srbija.
'99 mi nije bilo bitno ma koliko se nisam slagao sa Slobinom politikom...sad više nisam siguran. Ta država je poslala svoje junake u Hag i mlatila veterane što su tražili ono što im pripada
'99 mi nije bilo bitno ma koliko se nisam slagao sa Slobinom politikom...sad više nisam siguran. Ta država je poslala svoje junake u Hag i mlatila veterane što su tražili ono što im pripada

АЕ НЕ СВИРАЈ,
КАД БУДЕ ТРЕБАЛО ..............ОПЕТ ЋЕМО!