Zrtva za svoj narod

Da li bi ste se zrtvovali za svoj narod i drzavu?

• Ukupno glasova
    34
  • Anketa je zatvorena .
upravo tako, Tadic radi sta mu narede i ljudi ne ginu uzaludno, a oni svakako uzmu sta zele, za razliku od Slobe kome su takodje uzeli samo uz hiljade mrtvih Srba..pride

Pa nisu njemu ni uzeli, uzeli su opet vama zutima, vi ste potpisali produzetak ugovora po kome mogu vecito ostati na Kosovu, sa Milosevicem je bio napravljen ugovor na par godina. Zasto opet propaganda?

Kad ne biste bili tako ostrašćeni, možda bi i uvideli koliko je Šojka u pravu. Pripadnost nekoj političkoj opciji ne određuje ničiji karakter, problem je u tome što vaši mozgići ne mogu da obrade tu informaciju, suviše je to komplikovano za vas...šešeljevce...slobiste...vi ste još u devedesetim....ako...., da ste živi i zdravi, samo uživajte...

Imas li ti nesto konkretno, ili ces ovako da trucas do ujutru?

kakva tuga, ja nisam pomislila na LDP satima niti ih pomenula, oni su tako nebitni kao i svi ostali politicari za ovu temu , vi neprekidno pricate o toj stranci, a ja o onome sta Japanci imaju a vi nikad necete, pravi osecaj patriotizma, prava ljubav prema svom narodu, iznad politike i stranacke ostrascenosti postoji nesto mnogo vise i vrednije, ljudskost..

Pa kako to da je Srbija onda izrucila sve svoje generale i vojskovodje ? Zar je moguce da je sve njih bolio ****** i da su to ratovali tek radi fore ili su bas svi do jednog genocidni kako ih "Sud" predstavlja ?

kakva tuga, ja nisam pomislila na LDP satima niti ih pomenula, oni su tako nebitni kao i svi ostali politicari za ovu temu , vi neprekidno pricate o toj stranci, a ja o onome sta Japanci imaju a vi nikad necete, pravi osecaj patriotizma, prava ljubav prema svom narodu, iznad politike i stranacke ostrascenosti postoji nesto mnogo vise i vrednije, ljudskost..

A jel imate vi to?

ЈОЈ МАЈКО МИЛОСНА,
Они који су све друштвене, моралне, хумане, социолошке, верске, традиционалне, историјске, ПА ЧАК И ЗАКОНСКЕ НОРМЕ
извргли руглу, срозали на нулу, одвели "у минус" и сада се спрдају са њима
ОНИ НАМ ПРИЧАЈУ О ЉУДСКОСТИ!:dash::dash::dash:

To nisu argumenti, to je besmisleno trućanje. Moj stav je da su radikali promoteri primitivizma i antinacionalizma, a svaka druga njihova rečenica je parola i zaklinjanje na vernost Srbiji i sad bi trebalo da verujem u to da su iskreni? Znaš kad bi ti ili bilo koji drugi radikal učinio nešto dobro za ovu zemlju? Pa nikad, to je odgovor, ali ne zato što možda ne biste želeli, već zato što ne znate.

Masas temu.
Nisam pitao sta mislis o radikalima, pitao sam sta mislis o japanskom konkretno ovom iz teksta patriotizmu i nacionalizmu.

Ja da sam bio na mestu Slobodana Milosevica (gledajuc' vas "SRBE" danas), potpisao bi sve sporazume, Anekse A, B, C i ZNJ, dao ostavku i ostavio g0vna pa nek NATO radi sa vama kako zna i ume.
To je greska svakog "diktatora" kako ga vi od milja nazivate, i ova budala Gadafi da je pametan, cim se digla marva, trebo je ko gospodin da kaze, evo vam vlast, urlajte po ulicama, sisajte ****** i vi i zapadni vam prijatelji i penzionisat se u Svicu (svakako mu je pun ****** sunca) :mrgreen:
Narod (SVAKI) je stoka, i treba mu dat' ono sto trazi.
Ja bi vas u Srbiji predao "Evropskoj Komsiji" na upravljanje k'o i onu koloniju od BiH, da imate "Visokog Predstavnika" i da vas **** u zdrav mozak.
Ipak su to vasi PARTNERI ;)

Miloševićeva greška je bila u tome što je prvo bio njihov saveznik, (seti se - bio je ključni faktor mira na Balkanu...reči zapadnih "prijatelja") a kad je učvrstio vlast, umislio je da je bogomdan...da može da se suprotstavi celom svetu, odnosno da radi onako kako on misli da je dobro....ne može...ne ide to tako. Sila Boga ne moli...to je prosto tako. O unutrašnjoj politici bolje da ne govorim. Ako nisi živeo ovde tih devedesetih, besmisleno je da ti pričam kako je to izgledalo, pusti ove šatro patriote koje prizivaju devedesete...mnogi od nas su tih devedesetih doživeli lične tragedije zahvaljujući upravo tom monstrumu i njegovoj nenormalnoj ženi.

Ne povratilo se...

Лепо сам Вам одговорио.
Нити сам ратово за Слобу, нити се рат водио због њега.
Ратовао сам са своју земљу.И поносим се због тога.
А погледајте ту земљу данас, земљу у којој сада владају ''слободе и људска права''.
Земљу где ми се као пријатељи натурају они што су СМ гађали хиљадама тона уранијума, зарад Ваше будућности.
Погледајте је, макар једном...

Zar ne primecujes koliko si puna protivurecnosti? Pa sta vas sad muci svaki dan kad ne vladaju patriote i kad vlada obecana sreca? Jesam ti ja kriva sto su vas lagali, pa sad istresas svoju frustraciju na sve koji ne misle kao ti?

mene ne muchi nista vise, moze u Srbiji da bude mnogo bolje, ali nikad slobodnija bila nisam ,divno. ima vremena, bice bolje kad tad, samo da smo se ratosiljali tih vasih, svet je lepsi, sunce jace sija. :D

To nisu argumenti, to je besmisleno trućanje. Moj stav je da su radikali promoteri primitivizma i antinacionalizma, a svaka druga njihova rečenica je parola i zaklinjanje na vernost Srbiji i sad bi trebalo da verujem u to da su iskreni? Znaš kad bi ti ili bilo koji drugi radikal učinio nešto dobro za ovu zemlju? Pa nikad, to je odgovor, ali ne zato što možda ne biste želeli, već zato što ne znate.

Znaci i ti tvrdis da su na ratistima bili samo hrabri DS i LDP momci?:mrgreen:

Лепо сам Вам одговорио.
А погледајте ту земљу данас, земљу у којој сада владају ''слободе и људска права''.
Земљу где ми се као пријатељи натурају они што су СМ гађали хиљадама тона уранијума, зарад Ваше будућности.

МОЖЕ ДА ГЛЕДА КОЛИКО ХОЋЕ!

Лепо сам Вам одговорио.
tebi svaka cast, ali to si ti kao pojedinac koji voli svoju zemlju, to ne menja stvar da je neko zeleo da sacuva svoju vlast a mogao je da izbegne smrt vise hiljada ljudi i rusenje zemlje nepotrebno jer na Kosovu nase vojske nema
a bilo je jasno kao dan da se Srbija nece odbraniti uz svu vasu hrabrost. to nije dovoljno kad imas protiv sebe, najmocniju silu koju je ova planeta ikad videla

tebi svaka cast, ali to si ti kao pojedinac koji voli svoju zemlju, to ne menja stvar da je neko zeleo da sacuva svoju vlast a mogao je da izbegne smrt vise hiljada ljudi i rusenje zemlje nepotrebno jer na Kosovu nase vojske nema
a bilo je jasno kao dan da se Srbija nece odbraniti uz svu vasu hrabrost. to nije dovoljno kad imas protiv sebe, najmocniju silu koju je ova planeta ikad videla

Да те (вас) подсетим
СВИ СЕМ РАДИКАЛА СУ БИЛИ ЗА КУМАНОВСКИ СПОРАЗУМ!
СВИ!

a bilo je jasno kao dan da se Srbija nece odbraniti. uz svu basu hrabrost. to nije dovoljno kad imas najmocniju silu koju je ova planeta ikad videla

Oni veoma cene žrtve..ali tuđe...komšijske, japanske...samo ne mogu sebe da vide u ulozi žrtve, to im nikako ne prija.....

Miloševićeva greška je bila u tome što je prvo bio njihov saveznik, (seti se - bio je ključni faktor mira na Balkanu...reči zapadnih "prijatelja") a kad je učvrstio vlast, umislio je da je bogomdan...da može da se suprotstavi celom svetu, odnosno da radi onako kako on misli da je dobro....ne može...ne ide to tako. Sila Boga ne moli...to je prosto tako. O unutrašnjoj politici bolje da ne govorim. Ako nisi živeo ovde tih devedesetih, besmisleno je da ti pričam kako je to izgledalo, pusti ove šatro patriote koje prizivaju devedesete...mnogi od nas su tih devedesetih doživeli lične tragedije zahvaljujući upravo tom monstrumu i njegovoj nenormalnoj ženi.

Ne povratilo se...

Хајде узмимо примјер Караџића!

1992. године муслимани су спровели референдум на који није изашла већина српског бирачког тијела. Самим тим је стављено до знања да без своје воље морају остати ван граница матичне државе. А сјећајући се НДХ геноцида наш страх је сасвим био оправдан. Поакзало се и да смо били у праву касније.

И поред свега тога Срби пристају на независну државу подијељену на кантоне што је регулисано Лисабонским споразумом. И шта се онда дешава??

На наговор Ворена Цимермана Изетбеговић повлачи свој потпис и пропада задњи покушај мирног рјешења кризе у бих. Почиње рат!

Безброј писама је Караџић упутио бројним свјетским организацијама УН-у , новинарима, медијима, о злочинима које чине муслимански војници у Подрињу. Тамо су спалили преко 70 српских села и НИКО НИЈЕ НИ ПРСТОМ МРДНУО!!

Онда се догоде МАРКАЛЕ и бомбе почињу падати по Републици Српској!!

А већ тада Американци су наговјестили сличан сценарио и са Косовом и шта је ту могло да се учини????

Poslednja izmena:

Back