Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.874
,,,ono malo nešto stariji postovi oko vode , i tamo negde ranije ranih 80 desetih voda je imala boju ukus i miris nafte , a pričalo se da je tako bilo od vajkada,,,

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.jpg) 
	I ko hoće,.. ja ipak ne bih,.. mogao sam sebi penziju da zamišljam i na Zlatiboru ili u Utjehi,.. ali mi je lepše da tamo budem gost,.. a ovde sam svoj na svome,... znam pola Zrenjanina (onu interesantniju polovinu,..- kako reče moj tast,..)..Svuda pada broj stanovnika. Bezi odavde ko god moze.
 Ovde mi je i šešir,.. ukrali mangupi
 a jesu li kasarna , i dom mladih još na istom mestu , za Ečku još se ide putem od kaldrmeI ko hoće,.. ja ipak ne bih,.. mogao sam sebi penziju da zamišljam i na Zlatiboru ili u Utjehi,.. ali mi je lepše da tamo budem gost,.. a ovde sam svoj na svome,... znam pola Zrenjanina (onu interesantniju polovinu,..- kako reče moj tast,..)..
A, u vezi imena, nijedno nije dovoljno multinacionalno (ili neutralno) kakav je Zrenjanin.

Kasarna je u Maloj Americi (neko je služio vojsku tamo ???a jesu li kasarna , i dom mladih još na istom mestu , za Ečku još se ide putem od kaldrme
 )
 )Begej je sada dosta čistiji,.., a pošta je na istom mestu u Pupinovoj.a Begej još takav , pošta u centru grada etc etc
e da Zrenjanin je imao dušu
Mislio sam da je taj Ling Long već završen.Kasarna je u Maloj Americi (neko je služio vojsku tamo ???)
Za Ečku ( gde je isto stacionirana vojska) je napravljen nov put,.. to je i put prema mom selu i biciklistička staza. Tu je i ogromna fabrika u izgradnji: Ling Long

Eee, ja se nadam da sledeći put nećeš,..Mislio sam da je taj Ling Long već završen.
Inače moje iskustvo sa Zrenjaninom je nažalost uglavnom samo u prolazu. Gledaću da sledeći put malo i zastanem.
 .. Javi se kad dolaziš,.. pa da se malo "separatišemo",.. po kafanama,..
 .. Javi se kad dolaziš,.. pa da se malo "separatišemo",.. po kafanama,.. 
 A ti si taj profesor?Eee, ja se nadam da sledeći put nećeš,.... Javi se kad dolaziš,.. pa da se malo "separatišemo",.. po kafanama,..
Da ti pokažem gde mi mangupi ukradoše šešir,..

Branimir Brstina je zrenjaninac,.. klikni na A i On jeA i On je Zrenjaninac,.. služili smo narodu zajedno