Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 86.868
,,,ono malo nešto stariji postovi oko vode , i tamo negde ranije ranih 80 desetih voda je imala boju ukus i miris nafte , a pričalo se da je tako bilo od vajkada,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ko hoće,.. ja ipak ne bih,.. mogao sam sebi penziju da zamišljam i na Zlatiboru ili u Utjehi,.. ali mi je lepše da tamo budem gost,.. a ovde sam svoj na svome,... znam pola Zrenjanina (onu interesantniju polovinu,..- kako reče moj tast,..)..Svuda pada broj stanovnika. Bezi odavde ko god moze.
Ovde mi je i šešir,.. ukrali mangupi
a jesu li kasarna , i dom mladih još na istom mestu , za Ečku još se ide putem od kaldrmeI ko hoće,.. ja ipak ne bih,.. mogao sam sebi penziju da zamišljam i na Zlatiboru ili u Utjehi,.. ali mi je lepše da tamo budem gost,.. a ovde sam svoj na svome,... znam pola Zrenjanina (onu interesantniju polovinu,..- kako reče moj tast,..)..
Ovde mi je i šešir,.. ukrali mangupi
A, u vezi imena, nijedno nije dovoljno multinacionalno (ili neutralno) kakav je Zrenjanin.

Kasarna je u Maloj Americi (neko je služio vojsku tamo ???a jesu li kasarna , i dom mladih još na istom mestu , za Ečku još se ide putem od kaldrme![]()
Begej je sada dosta čistiji,.., a pošta je na istom mestu u Pupinovoj.a Begej još takav , pošta u centru grada etc etc
e da Zrenjanin je imao dušu
Mislio sam da je taj Ling Long već završen.Kasarna je u Maloj Americi (neko je služio vojsku tamo ???)
Za Ečku ( gde je isto stacionirana vojska) je napravljen nov put,.. to je i put prema mom selu i biciklistička staza. Tu je i ogromna fabrika u izgradnji: Ling Long

Eee, ja se nadam da sledeći put nećeš,..Mislio sam da je taj Ling Long već završen.
Inače moje iskustvo sa Zrenjaninom je nažalost uglavnom samo u prolazu. Gledaću da sledeći put malo i zastanem.![]()
A ti si taj profesor?Eee, ja se nadam da sledeći put nećeš,.... Javi se kad dolaziš,.. pa da se malo "separatišemo",.. po kafanama,..
Da ti pokažem gde mi mangupi ukradoše šešir,..![]()
Branimir Brstina je zrenjaninac,.. klikni na A i On jeA i On je Zrenjaninac,.. služili smo narodu zajedno